IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Nagrywanie, Nagrywanie demek
other**
post 13:10, 25 11 2004
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 3291

Ciesze się że jako pierwszy otworzę temat w tym warzywniaku biggrin.gif Proszę o bardzo jasne spisanie i wytłumaczenie:
a) jakie skrypty sa potrzebne do nagrywania filmów
cool.gif jak rozpocząć nagrywanie
c) jakich programów używać
d) i w jaki sposób zakończyć dzieło

Uważam żer najlepszym sposobem jest przeczytanie czegoś takiego w jednym poście a nie szukanie po całym forum smile.gif Dziękuje tym którzy zechcą to przeczytać
Go to the top of the page

+Quote Post
falubaz
post 16:13, 25 11 2004
Post #2

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

uwazam ze PBM i rusz glowa i nie (słowo na p) jakichs filozofii, a uzyj opcji Szukaj.

edit: o kurva fa nawet nie zauwazylem ^^ evil geju!:<

+Quote Post
evil_lord
post 18:33, 25 11 2004
Post #3

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 952

im0 jeżeli to jest forum oznaczone "Vegetables", to osoby mogą tu pytać nawet o to, jak stawiać miny lub czemu w SW po pobiciu czasu nie gra się 20 min, czemu nie ma XP save itd.

Bo jeżeli to ma tak wyglądać, że gość pyta się o coś, a wy: "PBM mu, stfu nubie", to lepszą rolę odgrywa "Forum dla Początkujących"......lub kosz. blink.gif

Co mamy na forum dla "Vegetables"? Temat o Karabinkach oraz odkurzony temat o Magi i Mieczu, który dawno powinnien być skasowany. Jedyny sensowny, z punktu widzenia "początkujących" to ten....

Tak na koniec" Dobrze aby moderator stworzył post "Po co powstało to forum", bo na razie nie widzę dla niego żadnego przeznaczenia. Jeśli dla warzyw, to mają być tam posty bezsensowne? Uber-początkujące? Tak głupie, że aż śmieszne?. Czy może inne? Może tylko osoby z PBM mogą tu pisać ?

Bo chyba należy jednak, przy okazji istniena dwóch (moim zdaniem powtarzających się) dzialów napisać definicje warzywa oraz początkującego.

pzdr

+Quote Post
c0m4r
post 19:52, 25 11 2004
Post #4

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2922

O i tu się całkowicie zgadzam. Zamiast z@$@!% coolesia, że nie wie jak nagrywać to mu wyłtumacz bo to warzyFk0wate forum :} (Tzn. dla warzywek, które chcą założyć warzywny temt [żebyście nie mówili, że Ci co tu piszą też warzywa tongue.gif])

więc tak. Jeśli chodzi o samo nagrywanie to możesz to zrobić wciskając podczas gry F12. Na dole ekranu pojawi Ci się napisik ze stanem nagrywania. Nic więcej nie można z tym narazie zrobić. Aby wyłączyć nagrywanie i skończyć "film" musisz wejść do consoli i wpisać /stoprecord. Jeśli chcesz obejżeć teraz ten film, musisz zajżeć do katalogu gdzie masz zaisntalowanego wolfa - c:/programfiles/wolfet/etmain/demos lub etpro (w zależnoci czy grałeś bez etpro czy z etpro. Teraz masz do wyboru. Albo kożystasz z programu Seismovision i otwierasz przez niego filmik albo wchodzisz do gry i dajesz Replay w menu. Wybierasz filmik i oglądasz smile.gif

Instrukcja może lakoniczna ale mam nadzieje, że "coś" z niej załapczysz tongue.gif pozdro!

+Quote Post
other**
post 21:09, 25 11 2004
Post #5

Schutze

Nr użytkownika: 3291

i po co pisać jak i tak nie odpowiadają ?? tongue.gif

+Quote Post
Swiety
post 21:50, 25 11 2004
Post #6

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Topiki na to forum zostały przeniesione ze Śmietnika.
Śmietnik powstał w celu umieszczania tam śmiesznych warzywnych topików (nie śmieszne warzywne topiki są kasowane ale takich raczej nie ma).

Należy odróżnić to forum od forum dla początkujących, którzy pytają się o różne rzeczy i jeśli na forum nie ma odpowiedzi to wypadałoby udzielić.
Nalezy odróznić również problemy techniczne i ten topik jest w sumie o problemach technicznych i jego miejsce powinno bć na forum technicznym (pomijam że już odpowiedzi na pytania w tym topiku są już dawno na forum technicznym).

Poprostu czasami ktoś walnie taki topik, że nie da rady pomóc i pozostaje turlać się ze śmiechu - vide np topik o karabinkach.

Ktoś pewnie obrazi się - no jak to tak wyśmiewać się z warzyw, trzeba im pomagać. Naprawdę ale to naprawdę życze powodzenia w robieniu z niektórych pro - to jest ciężka i nieskuteczna praca
Niektórzy powiedzą - sami byliście kiedyś warzywami. Tak ale już nie jesteśmy albo nidy nimi nie byliśmy (byliśmy noobami). Świat jest niesprawiedliwy.
W życiu tak jest że najpierw cie walą w dupę a poźniej ty walisz w innych.

Powtarzam że celem tego forum nie jest celowe wyśmiewanie się z jakiś osób i pokazywanie jacy to my jesteśmy pro. Ja nawet nie pamiętam konkretnych osób ale pamiętam te śmieszne topiki.
Poza tym tych topików jest ledwo kilkanaście co w skali całego forum to jest naprawdę margines.

+Quote Post
c0m4r
post 23:21, 25 11 2004
Post #7

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2922

No cóż :}
btw. Zapomniałem na czym jest szczykawka pomoże mi ktoś? rolleyes.gif pliis :}

+Quote Post
tranx-san
post 4:24, 27 11 2004
Post #8

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

CYTAT (comar @ 21:21, 25 11 2004)
No cóż :}
btw. Zapomniałem na czym jest szczykawka pomoże mi ktoś? rolleyes.gif pliis :}

ohmy.gif

no wlasnie na czym jest szczykawka ? bo to pytanie zostaje bez odpowiedzi :<

ok to teraz ja zadam pytanie:

jakie macie acc z kombinerek grajac "mechanikiem" ?

+Quote Post
dicon
post 13:22, 29 07 2005
Post #9

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2809

O ile zauwazylem to jest topic o nagrywaniu demek biggrin.gif

A teraz kolejne pytanie: Jak zrobić film z demek?

+Quote Post
RuDy[PL]
post 17:18, 27 09 2005
Post #10

Schutze

Nr użytkownika: 5007

No Ja Tez Bym Prosil O Pomoc !!

Czy Posiada Ktos Tutorial Albo Cos W Tym Rodzaju ... Chcialbym Zrobic Soj FragMovie Ale Nie Wiem Jak I Nie Wiem W Czym ph34r.gif

Prosze O Konkretna Odpowiedz !!

PoZdRo Alllllll wink.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi