IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Gorsze tekstury w ET (pod nowym ETPro), 32 bitowe wyglądają jak 16 bitowe
southorn
post 13:22, 12 12 2004
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2722

Po zmianie karty z Nvidii na ATI zauważyłem, że tekstury wyglądają jakby były w 16bit albo jeszcze gorzej (oczywiście wszystko ustawione na 32bit). Gdzieś usłyszałem, że to "nowość" w ETPRO 3.1.9. Zmiana karty zbiegła się z nowym ETPRO więc może tak ma być. Prawda to czy coś mam źle skonfigurowane?
Przy okazji: po wyjściu z ET i restarcie systemu monitor "wskakuje" jako "Monitor domyślny" i wypala mi oczy przy 60Hz wink.gif dziwna sprawa. Karta generalnie sprawuje się bez problemów, sterowniki 4.11, płyta MSI Neo-FSR (nForce 3). Może ktoś się z czymś takim spotkał?
Go to the top of the page

+Quote Post
Swiety
post 21:16, 12 12 2004
Post #2

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Skoro podejrzewasz o to ETPRO 3.1.9 (chociaż nie sądzę żeby to było ETPRO) to wystarczy troszkę pomyśleć i wykazać się odrobiną inteligencji .... -> sprawdź na starszej wersji ETPRO, albo wejdź na serwer bez ETPRO

+Quote Post
Gh*5T
post 23:32, 21 02 2005
Post #3

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3206

Dokladnie tak jak swiety powiedzial, sprawdz na innnym servie(bynajmniej bez tego etpro).
BtW Zastanawiam sie po co ci te 32bit tekstury? Jak chcesz poogladac ladna grafe w grach to zalacz d3 i jest dobrze, ale zeby cieszyc sie w dzisiejszych czasach teksturami wolfa:/?

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi