IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Geje i lezbijki, j.w. ^^^^(Bedzie ban:D:D )
Zduneq
post 20:23, 12 12 2004
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 869

Do rozpoczecia tego tematu zainspirowala mnie seria tematow Świętego, oraz program w tv ktory ogladalem miedzy 0:00 a 1:00. biggrin.gif
Jaki jest Wasz stosunek do gejów i lezbijek??? Tylko bez tekstow typu "pedala smierc", tu prosze o szczegolna uwage modow.

Moja kolej.Otoz mi geje i lezbijki nie przeszkadzaja wogole, no moze prawie, w(slowa na k)ia mnie sposob ubierania sie geji, za bardzo chca sie rzucac w oczy, a potem sie dziwia ze dresy wiedza ze oni to oni i zaczyna sie sztacheta party biggrin.gif laugh.gif Jestem za legalizacja zwiazkow homoseksualnych, ale dziecia w tych zwiazkach mowie NIE, bo takie dzieciaki beda mialy przechalapane....
Btw, jeszcze maja równe prawa, i niech onie walcza!!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
D!z3l
post 22:11, 12 12 2004
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1539

Co do lesb to jeszcze wporzo, poliżą się troche i to wszystko na co je stać(chyba że będą bardziej zaradne i wspomogą się sztucznym... !!?) biggrin.gif biggrin.gif ale dwóch facetów pakujących sie w ..... to już nie jest wporzo. Brrr mnie normalnie "telepie" jak wyobraże biggrin.gif sobie co onie ze sobą robią ^^ !!. Nawiąze w tym momęcie do jednego programu który jest emitowany w polsacie- jest nim Bar, i właśnie niedawmo "wpuścili" do tego programu gościa który przyznał na wizji że jest pedałem, co gorsza ten typ jak powiedział mieszka Warszawie w sumie 3 km odemnie. W tym samym momęcie scyzoryk który miałem w kieszeni automatycznie się otworzył i także jakimś dziwnym trafem kołomnie znalazła się dość gruba lina z pętlą na jednym końcu ^^.

+Quote Post
blacktyger
post 12:47, 13 12 2004
Post #3

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

lesbijki mnie podniecaja, a pedały nie przeszkadzają !:X

+Quote Post
Swiety
post 14:51, 13 12 2004
Post #4

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Tyle się teraz mówi o tolerancji itd. Ja to wale. Dla mnie geje to zwykłe śmiecie.
Jak chcą sie walić w dupe to niech już to robią po cichu w domu.
Wk#!@ia mnie to ich narzucanie się - jakieś gej parady, czy dysputy w telewizji - imo skutki odwrotne od zamierzonych.
Nasza cywilizacja sypie sie - chłop z chłopem baba z babą.

Proszę o wypowiadanie się zarejestrowanych gejów na boardzie - chętnie pobanuję biggrin.gif

+Quote Post
Rafal_Pila
post 14:56, 13 12 2004
Post #5

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1319

Sexy lesbians RULEZ cool.gif

Widok 2 blond "kociaków" w akcji zawsze poprawia humor tongue.gif

+Quote Post
egzystor
post 15:10, 13 12 2004
Post #6

Feldwebel
Ikona Grupy

Skąd: aktualnie londynowo... na stale wawa... a rodziłem się w scyzorykolandii
Nr użytkownika: 3382

W tym przypadku nie jestem zbyt tolerancyjny, po prostu uważam, homoseksualizm ze swoisty rodzaj patologii (czyt. choroby). Poza tym Ci ludzie chcą być inni i chcą to robić za wszelką cenę, to skrajny przejaw cynizmu. I co to znaczy równouprawnienie dla homoseksualistów? ... że co, że mogą tworzyć zalegalizowane przez prawo i normy społeczne związki, że mogą tworzyć rodziny, że mogą wychowywać na swój chory sposób dzieci? To już jest kpina z kultury, tradycji i nie będę się wahał ze stwierdzeniem, że z natury człowieka. Bowiem homoseksualizm jest "nienaturalny", nienaturalny - bo natura "wymyśliła" to tak, że człowiek, ludzie to samiec i samica, mężczyzna i kobieta, a popęd seksualny został tak ukierunkowany, aby zapewnić przetrwanie gatunku, a co za tym idzie musi dojść do połączenia wspólnych wysiłków kobiety i mężczyzny ;)
Cały ten homoseksualizm i płeć mózgu, to chore kreacje chorych umysłów, dziwactwa, ochyda, sodomia i gomoria ;)

Oczywiście inaczej podchodzę do stosunków lezbijskich, po prostu akceptuję je bardziej niż stosunki mężczyzna-mężczyzna (tfu!). Ale to jest już w naturze mężczyzny, że widok kobiety sprawia mu przyjemność (jeszcze jaką!), bowiem kobieta jest kwintesencją piękna (choć oczywiście są wyjątki). Tak więc nie dziwie się, że kobietę może zauroczyć inna kobieta, taki to już ich urok ;) Ale żeby faceta podniecał inny facet... no to już jest dla mnie nie do przyjęcia. Ktoś musi mieć nieźle nas...ne do głowy.

Nie zgadzam się natomiast z Dizelem. Takich skrajnych postaw nie popieram z całą stanowczością ;) Niech sobie bowiem homoseksualiści żyją nawet obok mnie, nawet na tym samym piętrze dopóki nie wyrządza tym krzywdy moim bliskim ani mnie. Jakby na to nie spojrzeć to także jest człowiek i ma prawo do życia, a to, że jest inny nie daje mi prawa do krzywdzenia go w jakikolwiek sposób. I vice versa.

Sorki za ten słowotok, ale nie wyspałem się. Dlaczego? To chyba jasne. Od tygodnia gram w ET, więc raczej służę jako cannon fodder, miejsce wiec litość jeżeli stanę wam na drodze i zdjemijcie palec z cyngla ;)

egzystor

+Quote Post
tranx-san
post 15:29, 13 12 2004
Post #7

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

imo zgadzam sie ze swietym

niby mamy tolerancje, kazdy jest tolerancyjny.. ok, ktos pisal ze jest za legalizacja takich zwiazkow, geje mu nie przeszkadzaja... ciekaw jestem imo co by ten czlowiek zrobil jakby siedzial w barze i nagle przyczepilby sie do niego jakis gej... ja bym dal po ryju i w c@#!u bym mial toleracje...

tak naprawde nie ma zadnej tolerancji, jak widze dwoch ziomkow calujacych sie na miescie wbudza to we mnie obrzydzenie i mam ochote im nogi polamac.

mowiac dalej o tolerancji, podobno ten kto jest pedofilem jest chory, nalezalo by mu pomoc, niektorzy mowia ze tak jak geje i pedofile sa odmiennej orientacji seksualnej... czy ktos z was patrzac na pedofila nadal jest tolerancyjny i uwaza ze takiemu czlowiekowi nalezy pomoc ? ja bym takiego odrazu zapier.dolil

co do lezbijek.. tak naprawde jest ich niewiele, czesciej sie zdarzaja kobiety bi, jeszcze czesciej laski lubia sie tylko przylizac... nie wiem dwie kobiety w lozku jakos to jeszcze wyglada.. ale facet ciagnacy facetowi druta to juz przesada

!@#ac tolerancje, niszczyc gejow XDDD

+Quote Post
falubaz
post 16:27, 13 12 2004
Post #8

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

jak k#!@a legalizuja homoniewiadomo to k#!@a czemu nie zalegalizuja palenia - zapyta wobec tego co 2 trep. Przeciez to jest maxymalna patologia. To jest choroba psychiczna. To sie powinno leczyc w jakis zamknietych osrodkach.

Jestem skrajnym homofobem, metrosexualistow czy innych idiotow tez sie powinno leczyc.

To razi w moje uczucia. A jak ktos uwaza ze geje sa spox to gg. jeszcze jak pozwola zeby dzieci mieli, to trzeba bedzie z petardami na wiejska pojechac.

Dadza im te prawa, no i bedzie smiesznie, zobaczycie ile bedzie zwiazkow zeby tylko wyciagnac kase z panstwa.

WRRRRR!!!!!!!!!11

+Quote Post
Zduneq
post 19:23, 13 12 2004
Post #9

Leutnant
Ikona Grupy

O KUZWA!!!!!Myslalem ze troche lepiej z tolerancja w naszym kraju, ale sie mylilem dry.gif
A Wy myslicie ze mnie widok 2 lizacych sie facetow nie przyprawia o torsje???A czym wam geje sie tak zasluzyli???Lezby juz natowimiast nie przeszkadzaja, ciekawe....Moze dlatego ze 3/4 by sie do nich przylaczylo???(Ja tez biggrin.gif tongue.gif )
Śwety....Ty jako mod tak jedziesz po ludziach??(jeszcze nie przywyklem tongue.gif laugh.gif )
CYTAT
czy ktos z was patrzac na pedofila nadal jest tolerancyjny i uwaza ze takiemu czlowiekowi nalezy pomoc ?

Czlowieku??Czy Ty rozruzniasz gejow od pedofili?? blink.gif Chyba nie, to Cie uswiadomie:
Pedofil===>Gania male dzieci, lubi sie pokazywac w miejscach publicznym z przyrodzeniem na wierzchu itp.(Polecam obejzec Symetrie)
Gej ===>FAcet ktoremu podobaja sie inni FACECI.Po za ty, gej zawsze pozna geja.
CYTAT
Wk#!@ia mnie to ich narzucanie się - jakieś gej parady, czy dysputy w telewizji

Swiety??Dziwisz sie im???Jakby za to ze grasz w Et, a twoj pracodawca w QIII wywalilby cie z roboty???Albo nie dawal Ci za to premii i awansu??Za to ze ktos "kocha" inaczej nie mozna odbierac mu praw ktore GWARANTUJE KONSTYTUCJA(Polecam, warto poczytac.Dowiesz sie wielu ciekawych rzeczy, np. ze jest ROWNOUPRAWNIENIE KOBIET I MESZCZYZN!!!)]
Starczy tych wypocin biggrin.gif
Btw, jestem hetero....

P.S.Co oni Wam zrobili??Czym zalezli za skore???

+Quote Post
falubaz
post 19:45, 13 12 2004
Post #10

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

CYTAT
A czym wam geje sie tak zasluzyli???

tym ze sie urodzili.

a co do pozostalosci Twego postu. Nie lap za slowka-bo nie jest to domena ludzi inteligentnych, wrez przeciwnie. Czytaj pedofil=pedal=gej=homosexualista

CYTAT
lubi sie pokazywac w miejscach publicznym z przyrodzeniem na wierzchu

ale zes do!@#al. to jest raczej ekshibicjonista.

Po prostu, powinni tego zabronic.

A co do pedofili. napewno statystycznie jest wiecej pedofili wsrod gejow, np. xionce ruszne z gdanska xD

A tak samo spytam, czemu nie nawidzisz hitlera(zapewne), zrobil on cos tobie zlego?
Nie odpowiadaj na nie, bo jest ono retoryczne/ironiczne*

*-odpowiednie skreslic.

+Quote Post
D!z3l
post 22:12, 13 12 2004
Post #11

Hauptmann
Ikona Grupy

CYTAT
.S.Co oni Wam zrobili??Czym zalezli za skore???

Odpowiedz jest bardzo prosta. Psują opinie ludzią którzy koło nich mieszkają.
W warszawie(może nie tylko w warszawie) popularne są teraz dwa wyrazy--- "poznańskie słowiki" które jednoznacznie się kojarzą z spedalonym drygencikiem.
Na początku tego zdarzenia jak pamiętam media informowały o bardzo niedobrych zdarzeniech które miały miejsce w hórze "Poznańskie słowiki". Po pewnym czasie od rozpowszechnienia tej sprawy media w swoich programach informacyjnych (wiadomości, fakty) juz nie informowały o drygencie z "Poznańskich słowików" tylko z "polskich słowików". Dlaczego nastąpiła taka zmiana ??? chyba dla dobra mieszkańców poznania i samego poznania, żeby ich ludzie nie wytykali i mówili np. " o to ci od tego złego drygenta" !!??

ps. ale i tak juz te dwa słowa się przyjeły i np. wśród kibiców piłkarskich są one bardzo rozpowszechnione

+Quote Post
tranx-san
post 6:17, 14 12 2004
Post #12

Major
Ikona Grupy

muahahaha owned

kazdy argument moze byc kontr-argumentem :<

czym nam zalezli za skore ?

w naszym kraju ponad 90% ludzi to katolicy, jak nam mowi doktryna rzymsko-katolicka, facet i kobieta = ok, facet + facet & kobieta + kobieta = fe, niezgodne z Bogiem bla bla bla...

wiekszosc ludzi jest tak wychowywanych, w takiej wierze i ma takie przekonania.. wiec dla nich nie jest to normalne, morlane + zdrowe

Tolerancja ? co to wogole jest tolerancja ? Kazdy powinien byc tolerancyjny ?
Czy dla czlowieka ktory zabije twoja rodzine bedziesz tolerancyjny i mu wybaczysz bo jest chory psychicznie ? pedofilia to tez choroba(podobno), wybaczajmy pedofilom, bo sa chorzy a to ze gwalca nasze dzieci jest nie ich wina ? ohmy.gif

Kochajmy gejow i lezbijki, przeciez oni nic nam nie zrobili... no w sumie moze nic.

Ja jestem ateista, mam w dupie doktryny kosciola, ale wkurza mnie homoseksualizm. Tymbardziej ze ludzi o odmiennej orientacji jest coraz wiecej :<
Niedlugo okaze sie ze kazdy chce byc gejem..

co do tekstu w stylu jakbym zobaczyl dwie lezby to bym sie chcial do nich przylaczyc ? to chyba normalne ze facet o orientacji hetero widzac dwie osoby plci przeciwnej wpada w ekstaze... 99% ludzi ktorzy poszli by na uklad = trojkacik w tym 2 kobiety napewno by nie poszlo na uklad 2 facetow 1 kobieta.

Ja traktuje homoseksualizm jako spaczenie, chorobe, ktora nalezaloby zniszczyc... a co sie robi ? idzie sie w strone legalizacji "zwiazkow partnerskich".. co dalej ? adopcja dla pedalow, moze koscielny dla pedalow ?

Na swiecie jest za duzo tolerancji.. to dzieki niej caly ten zdupy ruch pedalow poglebia spaczenie naszego spoleczenstwa... gdybysmy wieszali ich/je na drzewach za jaja/cycki napewno by tyle sie o tym nie mowilo i nie bylo by tylu homoseksualistow.

Zduneq jestes chyba jedynym czlowiekiem ktory nie ma w sumie nic do homo na tym forum. To jest twoje zdanie i ja je szanuje, ale nie oznacza ze sie z nim zgadzam. Szanuj wiec i ty moje zdanie skoro jestes taki tolerancyjny i nie atakuj mnie swoim postem :<

+Quote Post
blacktyger
post 8:15, 14 12 2004
Post #13

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

czytałem pierwsze linijki każdego postu i musze stwierdzić, że mam dość

powiem tylko że pedalstwo to nie choroba, zaś chorobą jest homofobia i to wy powinniście się leczyć :X a to że jest teraz moda na "inną orientację" to co innego, ale udawanych gejów to chyba do gazu :X

poprostu, to tak jak z żydami nie można ich rozpatrywac jako wszystkich w końcu każdy żyd to osobna jednostka, trzymają się razem bo ich do tego zmusiła sytuacja jaka zaistniała na świcie wcześniej (i jaka istnieje teraz)

to że pedeły się narzucają, to wina tylko takich homofobów, przez to muszą się ich bać i próbować w każdy inny sposób się ze soba porozumiewać, a jak inaczej jak nie przez telewizje ? to w końcu najsilniejsza broń, największe siła przekazu.

wiecie czego boji się homofob, żydofob (aka antysemita) - przedewszystkim tego że sam mógłby odkryć w sobie coś z żyda / pedała, a już najbardziej tego że mógłby nim być. wiecie kto nabardziej chciał tępić żydów i skazywac ich na jak największe katusze ? wysoko postawieni żydzi, którzy się tego wstydzili ...

zresztą na c@#! ja to pisze, w polsce by trza zmienić wszystko od podstaw jeśli chodzi o wychowanie, o to się robi śmieszne
CYTAT
olerancja ? co to wogole jest tolerancja ? Kazdy powinien byc tolerancyjny ?
Czy dla czlowieka ktory zabije twoja rodzine bedziesz tolerancyjny i mu wybaczysz bo jest chory psychicznie ? pedofilia to tez choroba(podobno), wybaczajmy pedofilom, bo sa chorzy a to ze gwalca nasze dzieci jest nie ich wina ?

sory musialem tranx, powiedz mi czy gej zabił Ci rodzinę i dzieci ?? i czy zrobili to wszyscy geje na raz, tak a by za to ich nienawidzić ?
czy gdyby Twój brat był m@!dercą, to chciałbyś aby wszyscy mówili na rodzinę "tranxów" że są m@!dercami ? to jets z dupy przykład, tak jak prawie wszystkie inne niestety sad.gif

CYTAT
Ja traktuje homoseksualizm jako spaczenie, chorobe, ktora nalezaloby zniszczyc... a co sie robi ? idzie sie w strone legalizacji "zwiazkow partnerskich".. co dalej ? adopcja dla pedalow, moze koscielny dla pedalow ?

i tu tkwi problem, bo widzisz to nie choroba, z tym się rodzimy, na dodatek nie tak jak z upośledzeniem czy bez nogi, tu człowiek funkcjonuje jak najbardziej prawidłowo. powiedz mi jak Ty to chcesz zniszczyć ? zabić bo są "pod ludźmi" ??
zabij wszystkie dzieci z domów dziecka - nie mają rodziców więc są inni, zabij wszytskich autystycznych, upośledzonych lekko i umiarkowanie - są inni.

co by było (jakby mnie nie było :X) gdyby wysłano Cię do miejsca gdzie tylko kilkunastu męszczyzn kocha kobiety, a reszta jest homo ?? pożyłbyś tam kilkadziesiąt lat, i widział (nawet czuł) jak dostajesz w(słowo na p) na każdym kroku bo jesteś inny. widziałbyś jak Cię tępią i sie śmieją, bo wolisz kobiety, traktowali by Cię jako chorego, spacznego "co on widzi w kobietach ??". zrozum , ze fajnie być ze stroną większości, ale to nie większość ma racje

CYTAT
Na swiecie jest za duzo tolerancji.. to dzieki niej caly ten zdupy ruch pedalow poglebia spaczenie naszego spoleczenstwa... gdybysmy wieszali ich/je na drzewach za jaja/cycki napewno by tyle sie o tym nie mowilo i nie bylo by tylu homoseksualistow.

to już idzie na leczenie :X

btw najlepiej co smakuje ?? owoc zakazany - parzyli by sie dniami i nocami, spotykali w tajnych klubach, wiesz dlaczego pedalstwo stało się mdone ?? bo jest undergarndowe - na topie

i k#!@a przestańcie z tymi pedofilami do to jets smieszne

pedofil dziecko GWALCI, myslisz ze te kilku/klilkunasto letnie dzieci chcą być gwałcone ?? koleś ma przewage fizyczna i psychiczą przez co jest to zwykły gwałt - pedofila to dział przestępstwa i to perfidnego jak mało innych

za to pedały się ze sobą kochają - im to sprawia przyjemnośc i chcą tego obydwoje - i naprawde skonczcie z tym "agumentem" bo żałośc bierze

jak widać nie tylko on traktuje pedałów jak ludzi, a to chyba nie jest coś co zakrawa u was na "tępnienie" bo tak ? bo pwiedzmy sobie szczerze wasze argumenty zazwyczaj obalone w prosty sposób (nie mówie że przezemnie mam dopiero 16 lat :X) zostawiają was z jedną odpowiedzią - tak zostałem wychowany

pozdro w swoich przekonaniach szanuje wasze zdania póki kończy sie ono na gadaniu - jeśli macie zamiar przejśc do działania to bynajmniej nie szanuje ani was, ani tego co mówicie

kkthxbye

+Quote Post
Zduneq
post 11:01, 14 12 2004
Post #14

Leutnant
Ikona Grupy

Black Tyger, podziwiam dlogosc posta(przewaznie spamujesz tongue.gif biggrin.gif ), to po 1
Po 2 narescie ktos ma "normalne" poglady(czyt. takie jak ja .Btw tranx-san ja szanuje tez Twoje ale ich nie podzielam tongue.gif )
Po 3 podziwiam Black Tygera za tresc postu(czy Ty aby napewno masz 16 lat?? blink.gif )Probowalem wyjasnic im w czym tkwi roznica miedzy pedalami a pedofilami, ale chyba nie wyszlo(nie odniosla takiego skutku, pomimo ze mam 19 lat i w sumie powinienem wiedziec jak to ujac,btw stary piernik jestem dry.gif ,20 zaraz wskoczy na kark mad.gif sad.gif )za to BT. zrobil to doskonale.
Po 4 ja tez zostalem tak wychowany i nigdy nie uczono mnie zeby wieszac pedalow za jaja a lezby za cycki blink.gif Ludzie kutfa, zastanowcie sie nad soba co wy robicie!!!!Tranx, nawiazal do Boga....to powiedz mi czy Bog nie kazal sie kochac??"Kochaj blizniego swego jak siebie samego....."O takich rzeczach wiem pomimo ze nie chodze do kosciola!!!!!Tylko kiedy trzeba(2 czy 3 razy do roku).
Bog, kazal sie takze dzielic, wiec moze geje sa tworem Boga??(d*pe tez mozna dzielic.........)

Pozdro

+Quote Post
D!z3l
post 11:19, 14 12 2004
Post #15

Hauptmann
Ikona Grupy

CYTAT
Kochaj blizniego swego jak siebie samego

Teraz to już przesadziłeś, jak wiesz kościół jest przeciwko gejom, gejowskim małżeństwom itd. więc te przykazanie chyba ich nie dotyczy, przynajmniej ja tak uważam !!

CYTAT
wiecie czego boji się homofob, żydofob (aka antysemita) - przedewszystkim tego że sam mógłby odkryć w sobie coś z żyda / pedała, a już najbardziej tego że mógłby nim być

LoL, Tranx musze cie zapytać, czy przypadkiem nie jesteś gejem??? (bez urazy!! ) ^^

+Quote Post
egzystor
post 11:22, 14 12 2004
Post #16

Feldwebel
Ikona Grupy

CYTAT
co by było (jakby mnie nie było :X) gdyby wysłano Cię do miejsca gdzie tylko kilkunastu męszczyzn kocha kobiety, a reszta jest homo ?? pożyłbyś tam kilkadziesiąt lat, i widział (nawet czuł) jak dostajesz w(słowo na p) na każdym kroku bo jesteś inny. widziałbyś jak Cię tępią i sie śmieją, bo wolisz kobiety, traktowali by Cię jako chorego, spacznego "co on widzi w kobietach ??". zrozum , ze fajnie być ze stroną większości, ale to nie większość ma racje

Oj bardzo nie lubie jak ktoś "gdyba" ("gdybie?)... za znanym wśród pszczół przysłowiem... gdyby baba miała wąsy (o nawet łaczy się ono z tematem ;). Gdybając (gdybiąc!?) nie dojdziesz do żadnych konstruktywnych wniosków bowiem teoria (gdybania) nijak się ma do rzeczywistości. Ale jeżeli do takiej sytuacji doszłoby, że znalazłbym się w sytuacji, o której mówisz, to oczywiście byłbym inny, inny od tej społeczności, od tej grupy i nie próbowałbym na siłe im tłumaczyc, że tak nie jest. I w tym przypadku, każdy miałby swoje racje. Ja i oni. Oni, bo w ich społeczności są takie normy i ja jba ja jestem w zgodzie z samym sobą i normami, że tak je nazwę "naturalnymi". Tak bowiem natura stworzyła człowieka. Gdyby chciała, aby ludzie byli pedałami, to po co tworzyła kobiety? A co ze źródłem popędu płciowego, seksualnego. Po to go natura wytworzyła, aby gatunek człowieka nie wyginął.

Tak, dzisiaj nie musimy się martwić o przedłużenie gatunku, jest nas tak dużo, że możemy sobie powiedzieć. Ech, od dzisiaj bardziej bede lubil chlopcow... buhahahaha.

Nie jestem za dyskryminowaniem homoseksualistów, ale niech mi k... nie starają sie udowodnić, że wszystko w nich jest ok. bo nie jest. I oni zawsze będą inni i nic tego nie zmieni. Choć niestety zapewne kiedyś wywalczą sobie swoje prawa. Dlaczego? Bo wsrod prawnikow, politykow i ludzi mediow coraz wiecej jest ciotek.

Tak jak powiedzialem wczesniej nie mam nic do nich, bo poznalem w swoim zyciu kilku o odmiennej orientacji. Z reguly sa niegrozni i wrecz ich natura jest bardziej lagodna niz wiekszoci z nas. Jest jedno, na co nie chciałbym pozwolic, aby mogli oni wychowywac dzieci. Bowiem g... prawda, że człowiek rodzi sie taki czy inny. Człowieka sie wychowuje się, aby był taki czy inny. A nie chciałbym, aby oni swoim wychowaniem starali się "skrzywiać" dzieci.

egzystor

+Quote Post
Evingolis
post 15:21, 14 12 2004
Post #17

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 253

Na początek, jestem heteroseksualny w każdym calu (biggrin.gif). I jestem tolerancyjny. Tolerancja to dla mnie - można robić wszystko co NIE szkodzi innemu człowiekowi.

Dlatego homoseksualizm nie przeszkadza mi ani troche, tu w końcu obaj partnerzy (partnerki) działają z własnej woli. Pełna legalizacja takich związków więc jak najbardziej to jedyna ochrona przed bandą homofobów, inkwizytorów, żydożerców, wszechpolaków i katolików (tfu). Nie popieram już jednak adopcji dzieci przez takie związki, dziecko adoptowane również musiało by wyrazić zgodę na coś takiego a nie jest to możliwe ze względów prawnych , poziomu rozwoju i doświadczenia życiowego. Po za tym przyznaje się że nie raduje mnie perspektywa wychowywania homoseksualistów (bo tak by się kończyło), w końcu jestem heteroseksualny i wole żeby taka większość obowiązywała.

Homoseksuaista=pedofil=... Lol???? Ciemnogrodzie cholerny takie wrzucanie do jednego wora to prosta droga do pogromów. Pedał, żyd, czarnuch, sufrażystka (a było i tak w historii), itd. To prosta droga do eksterminacji, inkwizycji. Jeżeli ktoś ośmieli się gadać że to łąpanie za słówka czy wyolbrzymianie to niech zainteresuje się historią tak dawniejszą jak i całkiem nam bliską. To nie żart, wypowiedzi co po niektórych wieją grozą.

Gdybanie? Jak to kur... gdybanie? Bo z teori nie idzie rzeczywistść? Pomyśl. Jeszcze pomyśl. A później postaraj się dowiedzieć co nieco o społeczeństwach jako takich i znowu pomyśl. Mam nadzieje że ci to trochę da.
Że nie są normalni? Pewnie że nie są bo to większość wyznacza norme, ale czy to dobrze? W niemczech było kiedyś normą eksterminacja żydów ale to chyba nie najlepiej?

"Kochaj bliźeniego..." - Nie trzeba bo kościół jest przeciw. O kur... teraz to już inkwizycja pokazuje swoją m@!de (no offen.). Skoro kościół jest przeciw i nie obowiązuje to przykazanie to i inne też nie? "Nie zabijaj"? W m@!de za takie słowa dopiero bym zabijał. No może nie za słow a za wprowadzanie ich w rzeczywistość. Kościół jest przeciw wielu rzeczom.
Przeciw prezeratywom, niech sie Aids szerzy niech ludzie zdychają milionami bo liczy się coś czego zdefiniowiać się nei da - dziecko nie narodzone. To ja kurde ludobójcą jestem bo w młodości konia waliłem.
Przeciw równouprawnieniu kobiet, siedź w domu przy garach i nie właź mi w parade bo zupa codziennie będzie za słona.
Pięknie jest jak kościół ma racje nie? Ale kościół przecież na całym świecie ukrywa aferzystów i pedofili jeżeli mają sutanny. Więc ma racje? No to pedofile to swoje chłopy nie?

Narzucają się ? Myśle że walczą o swoje prawa. Jak wcześniej sufrażystki jak murzyni, jak każda uciskana grupa. Walczą z takimi poglądami jak co poniektórych tutaj. Chcą mieć prawo do równego życia a nie do przymusowego leczenia, bicia czy śmierci.Ale to juz troche rozwinął Btyger.

Gratuluje bycia w większości to bardzo fajne. Ale z tego przywileju trzeba umieć kożystać. A człowiek ta wspaniała istota myśli zawsze, skoro ja jestem w większośći to niech ta mniejszość będzie miała gorzej. Najlepiej jak najgorzej.
I to jest wasza choroba, którą gtrzeba leczyć a gdy leczenie nei idzie najlepiej tępić bo jest szkodliwa dla innych ludzi.

+Quote Post
ymma
post 16:35, 14 12 2004
Post #18

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2258

Nie miałam się wtrącać, z dupy to temat wałkowany setki razy, ale widzę, że parę rzeczy trzeba wyjaśnić.
Problem pierwszy - czy homoseksualizm to choroba? - otóż sprawa jest dość złożona. Najczęstrzym błędem jest mylenie homoseksualistów z transwestytami. W wypadku transwestytów można mówić o chorobie a dokładnie o błędzie genetycznym, który polega na niezgodności pomiędzy pierwszorzędnymi cechami płciowymi a czymś co ostatnio przyjęło się nazywać płcią mózgu. Jest to dolegliwość niezwykle przykra, lecz medycyna potrafi już z nią walczyć - jest więc to rodzaj choroby - przypadłość --> leczenie --> wyleczenie. W tym wypadku zmiana płci.
Homoseksualizm - i tu jest pewien chytry haczyk - otóż prawdą jest, że nie jest to choroba - przynajmniej nie odkryto żadnych biologicznych zmian odpowiadających za bycie, lub nie homo. Jednak dalej mamy już różne zdania - część uważa że jest to więc rodzaj zboczenia (jeśli nie choroba, to tym gorzej), inni, że wpływ pewnych doświadczeń seksualnych zwłaszcza pierwszych, no i w końcu są tacy, którzy uważają, że jest to tylko i wyłącznie preferencja - taka sama jak ta, czy woli się blondynki, czy rude. Do tej pory nie ma zgodności ani jednoznacznego stanowiska w tej sprawie.
Ciekawie jednak wygląda ów problem, gdy przyjrzeć się mu bliżej. A zwłaszcza badaniom prowadzonym z samymi homoseksualistami. I okazuje się, że nie jest to zjawisko jednorodne i nie wypływa zawsze z tych samych powodów.
-Grupa pierwsza i najliczniejsza jak się okazuje (szczególnie liczna była w czasach gdy homoseksualizm był ostro tępiony) - to przede wszystkim chłopcy, którzy we wczesnej młodości a szczególnie w dzieciństwie doświadczyli negatywnych przeżyć sexsualnych z kobietami, lub byli zdominowani przez nie. Czyli szczególnie wrażliwi, wychowywani przez silne i zaborcze matki, tacy u których wykrztałcił się strach przed płcią przeciwną, lub tacy, którzy zrazili się przy pierwszych nieudanych kontaktach. Rzadziej są to tacy, którzy w ramach pierwszych experymentów z kolegami doświadczyli właśnie udanych kontaktów.
- Grupa druga - najmniej liczna - zawsze mieli takie skłonności, a nie są znane inne psychiczne powody, takie chociażby jak u tych z grupy pierwszej. Tu jednak problem sprowadza się do tego, że niektóre przeżycia mogły nie być zapamiętane, lub zostały usunięte przez broniącą się psychikę w głąb świadomości. Jednak nie ma na to jednoznacznych dowodów.
- Grupa trzecia - rosnąca w ostatnich czasach w niesłychanym tempie - to osoby skłonne do experymentowania, łatwo ulegające modom, czy wpływom innych. Skłonności homoseksualne pojawiają się późno i z reguły przeplatane są z kontaktami hetero. Są to niemal zawsze osoby o wysokim, lub ponad przeciętnym popędzie płciowym.
- grupa czwarta - to transwestyci niezdający sobie z tego sprawy, lub nie przyznający się sami przed sobą do tego. Czasem, obecnie coraz częściej - bojący się skomplikowanego leczenia, nie przekonani co do konieczności zmiany płci.
- grupa piąta - wywodząca się w większości z pedofilii - początkowo nie robi im różnicy, czy jest to mała dziewczynka czy chłopiec - u podstaw leży chęć krzywdzenia i poniżenia - dowartościowanie się poprzez przemoc.
- grupa szósta - wyjątkowo zacietrzewione feministki, które uważają sex z mężczyzną za jeden z głównych przejawów i sposobów zniewalania kobiet przez szowinistyczne męskie świnie laugh.gif Ciekawe, że w większości przejmują wiele tych właśnie męskich wad, z którymi rzekomo tak walczą.
- i w końcu grupa siódma - homofobia - u osób o szczególnie negatywnym stosunku do podobnego zjawiska pojawia się czasem silny strach (z reguły nie do końca uświadamiany) by i u nich nikt przypadkiem nie zauważył podobnych skłonności - choćby i nie słusznie. A ludzki umysł ma dziwną skłonność do pewnego umysłowego masochizmu - więc myśl o czymś wybitnie strasznym może powodować reakcję seksualną. Takie samokaranie się.
Czy więc należy tolerować homoseksualistów, tępić, czy może leczyć psychicznie? Kalkulując na zimno to leczyć, ale oni nie chcą być leczeni, bo im z tym coraz lepiej. Tępić? Też nie, bo tak naprawdę to jednak w większości wypadków wpływ pewnych przeżyć i z reguły nie są oni nijak groźni. Tolerować? Hmm tak, ale czy tak zupełnie bezkrytycznie? Wołają o tolerancję sami przy tym zupełnie o niej zapominając. Nie uznają potrzeby leczenia, czy choćby fachowej porady, wołają o równouprawnienie - jednak takie, które będzie dotyczyło ich i tylko ich i to na zasadach, które odpowiadają im mając w dupie resztę. Tworzą coraz liczniejsze agresywne lobby, mające zmienić społeczeństwo i zasady na ich modłę. Oni nie chcą wtopić się w społeczeństwo, by żyć w nim spokojnie nie niepokojeni przez innych. Oni (w większości) chcą świata, który będzie się kręcił wokól nich, wywyższał ich na piedestał śmietanki. Jeśli ktoś tego nie widzi to ślepy. Jednak agresja względem nich nic nie da i nie ma sensu. Każdy akt agresjii, każda tego typu wypowiedź to dodatkowy argument dla nich, że wciąż są pokrzywdzeni i potrzebują więcej praw by się bronić.

+Quote Post
egzystor
post 17:07, 14 12 2004
Post #19

Feldwebel
Ikona Grupy

Evingolis napisał:

CYTAT
Gdybanie? Jak to kur... gdybanie? Bo z teori nie idzie rzeczywistść? Pomyśl. Jeszcze pomyśl. A później postaraj się dowiedzieć co nieco o społeczeństwach jako takich i znowu pomyśl. Mam nadzieje że ci to trochę da.
Że nie są normalni? Pewnie że nie są bo to większość wyznacza norme, ale czy to dobrze? W niemczech było kiedyś normą eksterminacja żydów ale to chyba nie najlepiej?

Teoria interesuje mnie mniej niz praktyka. Tak juz mam i tyle. A gdybanie, to dla mnie g..., bo każdy "gdybiący" może dojść dla siebie tylko wygodnego wniosku, podobnie każdą teorię można przedstawić na swój sposób. Owszem wygodne to jest, ale jak to ma sie do rzeczywistości, to już inna sprawa. Każda teoria niesprawdzona w praktyce ma się nijak do rzeczywistości. Jestem praktykiem i tyle ... i wolę sprawdzić cos empirycznie niż tkwić w sferze "gdybania". Dla mnie do strata czasu.
A z teorii wybacz, że się uśmiechnę, ale nie idzie rzeczywistość. Wręcz przeciwnie, teorie tworzone są na podstawie rzeczywistości. Ludzie lubia definiować i szufladkować i wszystko sprowadzać do teorii. Owszem teorie są potrzebne, nie zaprzeczę, pomagają w życiu. Sam kilka stosuję i wyznaję w swoim życiu.
Heh, i czego sie mam niby dowiedzieć o społeczeństwach, żeby wyrażać swoje opinie na temat homoseksualizmu!? Żyje w społeczeństwie trochę dłużej niż Ty (heh, 30 na karku;), więc praktyki mam w tym względzie nieco więcej. Być może Ty tkwisz w teoriach i w teorii jesteś lepszy ;)
Heh, a swoją drogą, tak jak inni okazywali tutaj swoją niechęć homoseksualistom, tak Ty, okazywałeś swoją nienawiść i nietolerancję dla kościoła i ludzi z nim związanych. Czy kościół wyrządził Ci cos złego, że tak go opluwasz?
Dodam, że homoseksualizmu oczywiście nie wolno porownywac z pedofilą. Bo to dwie zupełnie różne rzeczy.
Nie użyłem także słowa nienormalme względem homoseksualistów. Natomiast rzeczą normalną jest to, że ludzie, społeczeństwo wyznacza pewne normy, według których powinno się żyć. Ułatwia to społeczeństwu egzystencję. Nie jest to dobre dla jednostek, szczególnie "innych od reszty", ale jest to dobre dla społeczeństwa. Zresztą skoro jesteś taki dobry w teorii powinieneś to wiedzieć.
Bdw sam uważam się za nienormalnego, czyli po prostu nie chcę i nie staram sie mieścić we wszystkich jego normach. Ale akceptuję je i godzę się z nimi, choć może kiedyś przestanę i zamieszkam w lesie... Homoseksualiści chcą się mieścić w normach, chcą być zaakceptowani przez społeczeństwo tacy jakimi są. I bardzo dobrze, ale niech zrozumieją swoją odmienność.

Dodam także, że nie wierzę w Boga (na razie, tak wolę, tak jest trudniej), a w społeczeństwie katolickim, podobnie jak Ty zostałem wychowany (no chyba, że Ty nie).

Evingolis napisał:

CYTAT
I to jest wasza choroba, którą gtrzeba leczyć a gdy leczenie nei idzie najlepiej tępić bo jest szkodliwa dla innych ludzi.

I coś mi się wydaje, że chcesz się wywyższać ;) A najchętniej tępił byś innych ;) Hmmmm... coś mi to przypomina ;)

... a podobno jesteś tolerancyjny ;)

Evingolis napisał:

CYTAT
I jestem tolerancyjny.

:)

egzystor

+Quote Post
tranx-san
post 17:10, 14 12 2004
Post #20

Major
Ikona Grupy

black ty to kur.wa filozofem zostan biggrin.gif

Widze ze zareagowales ostro na mojego posta XDD i dobrze

Tak jestem gejem ph34r.gif

sry black ale twoj argument ze sie tepi gejow bo kazdy sie boi ze moze odkryc cos w sobie z geja albo moze tym gejem byc jest zdupy. Otoz ja nie tepie gejow i jestem pewny w 100% swojej orientacji. Nie wiem moze w twoim wieku zadajesz sobie takie pytania "a moze jestem gejem", "a moze podobaja mi sie chlopcy". Ja mam juz swoj wiek, swoje doswiadczenia i nigdy nie patrzylem na facetow w ten inny sposob, nie wiem moze za 20 lat gdy bede impotentem i kobiety nie beda mnie jarac zostane gejem ? Ale watpie bo to raczej ujawnia sie w mlodym wieku.

Tak naprawde caly szum w dzisiejszym swiecie ta temat gejow jest spowodowany tym, iz jest za duzo rozglosu na ich temat. Szczerze nie obchodzi mnie ich egzystencja, niech sobie zyja, a ludzie glownie ich nie nawidza bo ciagle walcza o jakies dodatkowe prawa, np legalizacje zwiazkow homo, co budzi sprzeciw, bo duzy odsetek ludzi to ludzie wierzacy, ktorym wbijano do glow ze dwie osoby tej samej plci to grzech.

Zreszta ktos kiedys powiedzial ze bycie gejem to wbrew naturze, ludzie ewoluowali tak aby rozmnazac sie, przedluzac gatunek, a to ze mamy bardziej rozwiniety mozg od innych zwierzat sprawil iz posrod ludzi szerzy sie patologia i inny syf.

Gdyby nie to ze czas i postep idzie do przodu to wszystkich gejow by sie wieszalo albo palilo na stosie.

Ogladalem kiedys film w ktorym bylo pokazane jak koles zabija ludzi. W tym filmie on sam byl narratorem i zastanawial sie nad jedna kwestia. Czy my widzowie bysmy wspolczuli jego ofiarom. Czy bysmy np sprzedali swoj telewizor lub cos innego jezeli to by uratowalo zycie tych ludzi. Wiekszosc z nas powiedziala by ze tak... na co ow narrator skwitowal, ze skoro bysmy sprzedali tv zeby uratowac tych ludzi, to czemu nie sprzedamy tv zeby uratowac glodne dzieci z afryki? Bo taka jest ludzka natura. Wiec nie pier.dolcie mi o wielkiej tolerancji dla gejow, lezbijek, nie robcie z siebie swietych, bo co z tego ze macie sympatie do nich, skoro nie obchodzi was los biednych dzieci z afryki przymierajacych glodem, kiedy wy wyrzucacie wch.uj jedzenia do smietnika ohmy.gif

Nie jestem homofobem i ale mam prawo mowic nie takim zwiazkom i ich legalizacji, skoro wy mowicie nie biednym dzieciom z afryki a co 2-3 miechy kupujecie sobie sprzety za tysiace zlotych, wydajecie kase na alkohgol, fajki i inny syf tongue.gif
A tak naprawde mozecie mnie nazwac czlowiekiem, komformista czy kic@#! tam. Ale nie obchodzi mnie los biednych dzieci z afryki, los gejow itp itd, ale przynajmniej sie do tego przyznaje bez bica, bom czlowiek prosty, z miasta, wypaczony z wszelkich ludzkich uczuc! ohmy.gif

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi