![]() ![]() |
17:36, 16 03 2005
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 110 Dołączył: 9-10-2004 Skąd: Z ulicy Sezamkowej Nr użytkownika: 2991 |
Podajcie jakieś fajne gry MMO (Takie w stylu tibia) tylko prosze o to:
1. Żeby były za darmo (zero abonamentu i do downoadu, lub gry ze strony) 2. Nie podawajcie Tibi i Runescape |
|
|
|
17:00, 20 03 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 27 Dołączył: 20-03-2005 Skąd: Wejherowo Nr użytkownika: 3912 |
Ino chyba ET
A tak na serio to ponoć istnieje jakaś ciekawa wersja Ultimy- freeware. Szkoda że World of Warcraft nie jest Freeware...albo chociaż abonament by znieśli |
|
|
|
18:07, 20 03 2005
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
czy czasem nie chodzilo ci o gry MMORPG ? :[
Lineage 2 rox na prywatynych serwerach, nic nie placisz a grasz ;o |
|
|
|
19:08, 20 03 2005
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 385 Dołączył: 8-07-2004 Skąd: Toruń - tak, jestem Krzyżakiem! Nr użytkownika: 2258 |
NIE DAJ SIĘ WCIĄGNĄĆ W LINEAGE2!!!! Tranx i spółka podstępnie zwabili mnie, powiedzieli choć taka fajna gra, pomożemy Ci na początku będzie fajnie. I co? CO? Ano drogi kolego teraz siedzę od tygodnia do 7 rano killuję potforsów zbieram jakieś gówna których nazw nawet nie umiem wymówić i dostaję piany na ustach, bo nie mogę znaleść jakiegoś kolesia, żeby potem jeszcze lepiej killować potforsów i zbierać inne rzeczy o jeszcze dłuższych i skomplikowanych nazwach. Dziś się jeszcze obudziłam chora, święta za pasem nic nie zrobione a ja muszę kończyć bo mi już tylko kilka potforsów do Tyranta zostało więc bye bye.
|
|
|
|
0:22, 21 03 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 26 Dołączył: 22-10-2004 Nr użytkownika: 3064 |
ymma jezeli mozna wiedziec to na jakim serverze grasz?
|
|
|
|
1:46, 21 03 2005
|
|
|
Oberst Grupa: Moderatorzy Postów: 1267 Dołączył: 9-08-2003 Nr użytkownika: 79 |
Arkadia... oz kruca... kiedys to byla 1/5 czasu (latwo policzyc... jesli ja gralem 5 miesiecy a postac miala ponad 30 dni...).
Teraz juz jest lzej... Ale... ale... nie polecam,odradzam, nie grac, nie interesowac sie re:nizej Co miesiac nowa postac?? To nie zagrzales nigdzie miejsca re: raz jeszcze eeee... jak to?? 8 postaci jednodniowych w tym jedna 20dniowa? w 24 godziny to ledwo zadania mozna zrobic re: jak juz tak to moze jeszcze Wszystkie ?? Laczeni z toporem ?? :> |
|
|
|
8:09, 21 03 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: Half ProPlay0r Postów: 29 Dołączył: 31-10-2003 Skąd: uzbekistan Nr użytkownika: 624 |
Arkadia = 2 lata wyjete z zycia + co miesiac nowa postać ;[
re wyzej: mialem z 8 postaci 1 dniowych, w tym jedna ~20 dniowa, ale i tak w zadnej gildii nie bylem :f re jeszcze raz up: zrobilem kilka questow, pobilem zoltki i mi sie znudzilo oO, a pierwsza postacia mialem wszystkie prawie zrobione |
|
|
|
12:05, 21 03 2005
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 301 Dołączył: 31-07-2003 Nr użytkownika: 54 |
eeeee jak to sie pisalo... HellBreath czy cos takiego. To byl jedyny mmorpg w ktorego gralem dluzej niz 2 tygodnie
|
|
|
|
15:05, 21 03 2005
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 110 Dołączył: 9-10-2004 Skąd: Z ulicy Sezamkowej Nr użytkownika: 2991 |
Chodziło mi o gry MMO bo może być:
MMORPG - Massive Multiplayer Online Role Playing Game MMOFPS - Massive Multiplayer Online First Person Shoter |
|
|
|
16:21, 21 03 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 27 Dołączył: 20-03-2005 Skąd: Wejherowo Nr użytkownika: 3912 |
I znowu moja kolej
Poszperałem, popytałem i .....znalazłem Ponoć ciekawa gierka za free...przynajmniej narazie..... Knight's albo jakoś tak. Ciekawe jest iż pakujesz swoją postać do chyba 30 leva i ....Wtedy możesz występować kontra ludzi Beka jest - raz na jakiś czas organizowane są tzw. Wielkie wojny..tzn. Na servie spotykają się tylko ludzie...2 ogromne wojska. Widziałem u kumpla jedną taką potyczkę...mówię wam..Rzeź Sam jeszcze nie grałem ale możliwe że warto rzucić okiem na tą pozycję. |
|
|
|
16:34, 21 03 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: Half ProPlay0r Postów: 29 Dołączył: 31-10-2003 Skąd: uzbekistan Nr użytkownika: 624 |
Ko - knight online, kiedys byla darmowa beta i bylo git, teraz przeniesli servery i laguje, nie polecam, zreszta na 30 levelu to nic nie zrobisz bo cie ludzie ubija w pol sekundy, pewnie zaraz tranx cos napisze wiecej o ko :<
|
|
|
|
17:18, 21 03 2005
|
|
|
Cholipka
to niech World of WarCraft za friko dadzą chociaż Jak KO serio się zmyło to się normalnie opiekę w mikrofali Jednocześnie dołączam się do posta w sensie... Znacie jakieś dobre gierki on-line za free to dopisujcie się śmiało Tylko mi tu ET nie wypisujcie PS. Dzięx za info Sylphir |
|
|
|
17:27, 23 03 2005
|
|
|
Znalazłem trzy gierki:
KAL-Online Lineage 2 World of Pirates i znalazłem tyż stronke z darmowymi gierami : CDA.PL kliknijcie w zakładkę gry... Znalazłem też przed chwilą gierkę:Tactics Arena Online gierkę odpala się z stronki. są to w pewnym sensie szachy. A co do MMORPGów już nie szukam bo se Brothers In Arms: Road to Hill 30 kupiłem, ale i tak dzięks za informacie |
|
|
|
17:49, 23 03 2005
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 98 Dołączył: 28-06-2004 Nr użytkownika: 2179 |
Ma ktoś linki do prywatnych serwerów Lineage 2 ???
No i może gdzie można klienta sciągnąć ?? |
|
|
|
18:28, 23 03 2005
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 505 Dołączył: 21-12-2003 Skąd: Toruń Nr użytkownika: 952 |
ja grałem w :
-tibia -Ragnarok Online -Knigth Online -Lineage 2 - Guild Wars -World of Warcraft i najlepsze gry to ta 1 (o dziwo, jak takie bitmapy mogą wciągać) i ta ostatnia.... Guild Wars też niczego sobie, choć trzeba przyznać, że po zmiane świata na apokaliptyczny zapał nieco zmalał....ogólnie trochę kiepskie połączenie fabuły i gry mmorpg ale nie jest źle x] co do L2 to powiem szczerze, że po 2 dniach grania w L2 odrzuciło mnie od tej gry...nie wiem czemu - chyba zbyt monotonna, dziwny interfejs.... a i polecam www.google.pl - najwieksza skarbnica wiedzy o MMORPG-ach edit: po poście ymmy |
|
|
|
18:46, 23 03 2005
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 385 Dołączył: 8-07-2004 Skąd: Toruń - tak, jestem Krzyżakiem! Nr użytkownika: 2258 |
Grałam w:
-Tibię - ale po bodajże 2-3h nie mogłam na nią patrzeć, po prostu jest już za brzydka - Mu - RYL1 i 2 - Tantrę - Guild Wars - jak dla mnie zupełna porażka - Lineage2 - mój chłop grał w Knight Online - i troszkę się na nią napatrzyłam I jak na razie to najbardziej podeszły mi RYLe (fajne questy i podział na dwie wrogie rasy, ale troszkę nierówne klasy postaci) i Lineage2 - najładniejsza z nich i ciekawa ekonomia gry. Na WoW-a mnie zwyczajnie nie stać. |
|
|
|
4:06, 24 03 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 38 Dołączył: 15-06-2004 Skąd: Gdynia Nr użytkownika: 2097 |
ostatnio (od grudnia do lutego) ciąłem w koreański XIAH, gierka jest (była
musze przyznac ze wciaga, tylko ze takie gierki wymagaja duzo czasu (lub dobrego makro fajnie bylo pokozaczyc swoim wypakowanym ghost fighterem przed noobami duzo polaków gra (lub gralo) w to, naprawde spora garstka, co chwila jakis z nickiem konczacym sie na PL zasówał Jest jakis MMORPG w klimacie fallout (czyt. madmax |
|
|
|
19:12, 24 03 2005
|
|||||||
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 8 Dołączył: 24-03-2005 Nr użytkownika: 3957 |
Ktos kiedys powiedzial ze darmowe ma zwykle brązowy kolor, niestety mial racje ;) Najwieksza zmora kazdego fri mmo jest zazwyczaj w34k community;] killstealing, drop stealing, low lv pk, uzywanie slow 'mother!#!@er' i 'fu' zamiast przecinka ;] W takich gierkach GMowie (o ile tacy sa ;]) wszystko i wszystkich zlewaja, nie ma zadnych eventow a same gry tez zazwyczaj nie sa zbyt rozbudowane i zazwyczaj ograniczaja sie do biegania w okolo i bica mobkow ;] Imho najlepszym mmo w jakie mozesz pograc za fri to wlasnie lineage2 na pirackich serwerkach. Ofkorz nie zobaczysz tam tego wszystkiego co jest w wersji oficjalnej bo watpie zeby ktorykolwiek z fri szardow mial wiecej niz 60% oficjalnego kodu gry ;x Mimo to warto zagrac, niezly questy, duzo mobkow do bicia, ciekawy system RvR etc. B dobra darmowa gra jest anarchy online. Podstawke mozna zassac ze strony producenta i gierczyc za fri do stycznia 2k6. AO jest tak rozbudowana ze mimo ze ma juz swoje lata , to wg devsow ciagle nie odkryto jeszcze 15% tradeskilli. Dodatkowo jest tam masa questow, i to wbrew pozora nie w stylu 'idz ubij 5 robali, wroc i dostaniesz czape +5 do agi' ;) Fabula tez niczego sobie, na poczatku az ciezko sie polapac;) Tak wlasciwie to sciagnijcie sobie trial jakiegos dobrego mmo (daoc, swg, ac2, ffxi, eve) i stawiam piwo ze tak was wciagnie ze zaplacicie;) Niedlugo zreszta na rynek wchodzi GW, a zeby w nia grac wcale nie trzeba bedzie placic dwunastu dolcow co miesiac, wystarczy ze kupicie orginalnego boxa z gra i gracie do usra*ej smierci;) i btw,
massive = max 20 graczy? ;]
Ktos tam robil fallout online ale chyba zawiesili projekt, a szkoda ;< greetz;] P.S. Zapomnialem jeszcze o Ultimie Online, mimo ze graficznie niezbyt zaawansowana (bo premiera byla jakos chyba w roku 1997 ;]) to gameplay i ilosc skilli porazaja ;x P.S.2 world of warcraft suckz ballz ;[[ |
||||||
|
|
|||||||
19:27, 30 03 2005
|
|
|
Et ma max 64 graczy snx więc w pewnym sensie massive
|
|
|
|
20:54, 30 03 2005
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
a ja gralem w:
- jakies zdupy mmorpg ktorych nazw nie pamietam - ko - makra i boty popsuly ta gre, w dodatku obrabianie innym kont tez ;[ - tantra - nic ine robisz tylko lazisz i podnosisz cudzy stuff pozostawiony wszedzie - ryl 1/2 - calkiem fajne aczkolwiek nudnawe pod koniec - lineage 2 - ta chodze i zbieram matsy na avadona ;[ - fajna gra polecam nigdy nie gralem i nie zagram w: - tibia - jak widzialem jak inni graja w ten syf to mi sie niedobrze robilo ;o - wow - zbyt kolorowe jak dla mnie, takie dla dzieci, zero klimatu, chyba ze ktos lubi swiat warcrafta :< (ja osobiscie wolalbym rpga opartego na starcrafcie :[ ) ogolnie gry kiepsko mnie rajcuja ostatnio, chyba powoli wyrastam z gier :/ |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |