![]() ![]() |
18:20, 8 02 2006
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 12 Dołączył: 17-10-2005 Nr użytkownika: 5091 |
Cześć mam pytanie!
Juz dwóch moich kumpli pod moja namową zainstalowało sobie ET ale oni maja problem a mianowicie taki: Instaluja sobie ET, potem patch 2.60 próbują wejśc na jakiś serwer (nieważne jaki) udaje im sie są Spectactorami ale po paru sekundach ok 2-3 sek restartuje im kompa (nie wychodzi im do Windowsa, ale najnormalniej restar To nie jest wina chyba PB, może potaficie mi pomóć, SORRY im pomóc bardzo bym chciał z nimi pograc, dodam ze pierwszy raz intalowali ET, są świeżaki Za odpowiedzi z góry THX, Pozdro |
|
|
|
0:12, 9 02 2006
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Sory żartujesz ? ktoś ci ma pomóc ?
Jak nawet nie podajesz podstawowych danych na temat swojego komputera ? Myslisz że tu są same wróżki i prorocy którzy na wylot wiedzą co w twoim kompie piszczy ? Przeczytaj FAQ. |
|
|
|
16:59, 11 02 2006
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 34 Dołączył: 16-01-2005 Nr użytkownika: 3540 |
podaj specifikacje kompa a jakby co spróbuj przeinstalowac windowsa
|
|
|
|
15:35, 31 05 2006
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 8 Dołączył: 11-09-2005 Nr użytkownika: 4938 |
ja mam to samo =/ tzn czasami po 5min czasami po godzinie a i przy ladowaniu mapy sie trafia =/
na radq 9800pro bylo wszystko si ale sie spalil =/ i mi dali gf 6600gt a tu juz jest lipton =/ komp: athlon 2000xp+ 512ddr asus a7v333 gf6600gt chieftec 400w (cos jeszcze?) nie jest to nowy komp ale zawsze et dzialalo (poczawszy od gf4 ti4200) -jedyne co jeszcze moze byc to plyta glowna gryzaca sie z gf'em bo bez flashowania biosu karta w zasadzie nie dzialala (resety co pare sekund w grach...) procek nie byl krecony/temperatury sa ok/a i na penwo to nie wina zasilacza takze jakby ktos mial jakas rade to plz dajcie znac, bo qrka juz mnie to wrza niemilosiernie =/ z gory thx |
|
|
|
23:31, 31 05 2006
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 584 Dołączył: 17-11-2004 Skąd: położenie horyzontalne Nr użytkownika: 3234 |
komp sie po prostu przegrzewa imho
mialem to samo, odkrec sobie bok obudowy i zobacz czy pomoze. |
|
|
|
23:56, 31 05 2006
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 8 Dołączył: 11-09-2005 Nr użytkownika: 4938 |
temperatury sa ok... pisalem przeciez =/
a moj komp wyglada tak http://wikings.pl/~bekas/klayman/DSC00955.JPG |
|
|
|
13:00, 1 06 2006
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 11 Dołączył: 19-10-2005 Nr użytkownika: 5100 |
QUOTE Myslisz że tu są same wróżki i prorocy którzy na wylot wiedzą co w twoim kompie piszczy ? To, czy on myśli to nigdy nie odgadniemy. Ale to, czy są tutaj wróżki i prorocy to moim zdaniem - TAK Miałem chyba zupełnie to samo. Spróbuj wejść na serwery BEZ Punkbustera. Jeśli na serwerach bez PB będą mogli normalnie grać, znaczy to, że mają taki sam problem jak ja. Zaczynając od początku... ... Gdzieś około roku temu zakupiłem nowy sprzęt (nie będę wymieniał nic, bo to jest prawie bez znaczenia) i od razu po podkręceniu wszystkiego, co się dało i zainstalowaniu systemu operacyjnego itd. zainstalowałem ET. Akurat kilku kolegów grało, więc sie podjarałem, że mam nowy sprzęt, i że teraz ich ro*****e :] Wchodzę naserwer, zmieniam team a tu BU! Reset kompa Spróbowałem kilka razy ale nic nie dało. Wspólnie z bratem rozkminialiśmy to całe zamieszanie, ale skutek był marny. Nie licząć kilku(nastu?) formatów kilku różnych dysków (ale na moim kompie) zmieniania napięć itp. itd. gówno to dało. W końcu zrezygnowany odpaliłem jeszcze raz ET i jakiś plebejski serwer. Ku mojemu zdziwieniu wszystko było OK. Ale gdy wszedłem na mój ulubiony niegdyś serwer (Day of Days) problem zaczął się od nowa. Po kilku dniach z bratem doszliśmy do wniosku, że na serwerach bez PB moja ulubiona gra działa, a na tych, gdzie ww program jest moja ulubiona gra resetowałą mi kompa. Więc następne skojarzenie - wszystko to wina PunkBustera ! Dni mijały, zaczęły zamieniać saię w miesiące, a nic się nie chciało ruszyć. Jak na złość - miesiąc przed tym problemem dołączyłem do jakiegoś klanu (BWC Było, minęło ! Gdyby nie to, że brat mi zabrał dysk to dalej nie grałbym w ET. Nawet przy tych formatach... ten sata był zawsze podłączony, ale nikt nie zwrócil na to uwagi. No co tam dysk może zrobić... przecież inni miają piętnaście i jest dobrze... Taka błacha sprawa, a zmarnowałą mi około roku gry Oczywiście brat nie doszedł, dlaczego przez ten pi******y dysk kom,p się restartuje, ale przynamniej mogę grać jak dawniej. Sądzę, że nie muszę skracać swojej wypowiedzi - w niej powinieneś znaleźć rozwiązanie :] |
|
|
|
19:09, 1 06 2006
|
|
|
hmn no ja mam 2 dyski ata... i wszystko bylo si wczesniej =/ ale sprobuje... zobaczymy =/
|
|
|
|
1:02, 13 10 2006
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 13-10-2006 Nr użytkownika: 7146 |
Witam!
Od pewnego czasu gram w et ale jednak to nie wybory miss tak wiec do konkretów .............. Po wejsciu na server i około 30 sekundach grania albo mniej, zawiesza mi się et i przy okazji komp. Wczesnije mijało to po jakiejs chwili jednak teraz już tak nie jest. Kozystam z neo ale nie zdaje mi się zeby to była wina modemu, poniewaz inne gry online działaja. Sprawdzam ustawienia i nie moge znalezc usterki. Jakby co aktualizuje pb recznie jednak nie daje zadnego efektu. Jezeli ktos ma jakis pomysł prosze o odpowiedz. Pozdrawiam |
|
|
|
11:15, 13 10 2006
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 38 Dołączył: 21-03-2005 Nr użytkownika: 3931 |
QUOTE(Denwer @ 2:02, 13 10 2006) [snapback]59324[/snapback] Witam! Od pewnego czasu gram w et ale jednak to nie wybory miss tak wiec do konkretów .............. Po wejsciu na server i około 30 sekundach grania albo mniej, zawiesza mi się et i przy okazji komp. Wczesnije mijało to po jakiejs chwili jednak teraz już tak nie jest. Kozystam z neo ale nie zdaje mi się zeby to była wina modemu, poniewaz inne gry online działaja. Sprawdzam ustawienia i nie moge znalezc usterki. Jakby co aktualizuje pb recznie jednak nie daje zadnego efektu. Jezeli ktos ma jakis pomysł prosze o odpowiedz. Pozdrawiam Zobacz czy tak samo się dzieje na serwerach bez punkbustera. Niedawno był update, który powoduje u niektórych osób zwiechy. Najlepiej zrób tak: ->wpisz w configu 'seta cl_punkbuster 0' (lub jeśli nie używasz configów: odpal et, wyłącz w opcjach punkbustera, a potem zrestartuj grę) ->podłącz się do serwera bez pb |
|
|
|
19:28, 4 08 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 4-08-2007 Nr użytkownika: 8511 |
Zobacz czy tak samo się dzieje na serwerach bez punkbustera. Niedawno był update, który powoduje u niektórych osób zwiechy. Najlepiej zrób tak: ->wpisz w configu 'seta cl_punkbuster 0' (lub jeśli nie używasz configów: odpal et, wyłącz w opcjach punkbustera, a potem zrestartuj grę) ->podłącz się do serwera bez pb mam ten sam problem :/ Tylko jestem całkowitym laikiem i nie wiem co to pb :/ i ie wiem gdzie to przestawić :/ spróbuje to z konsolom :/ Nie działa nadal zwiecha :/ Co mamy robić????? |
|
|
|
22:37, 4 08 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Zbanowany Postów: 5 Dołączył: 19-06-2007 Skąd: Warszawa Bielany Nr użytkownika: 8153 |
|
|
|
|
11:04, 5 08 2007
|
|
|
|
|
|
|
13:35, 5 08 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Zbanowany Postów: 5 Dołączył: 19-06-2007 Skąd: Warszawa Bielany Nr użytkownika: 8153 |
kiedyś miałem coś podobnego, że mi sie komp resetował po paru minutach, ale wtedy miałem wirusa. Po formacie jest OK. A jak tobie po formacie nadal tak się dzieje to ja nie wiem.
|
|
|
|
14:46, 5 08 2007
|
|
|
no ja już wiem wgrałem sobie linuxka
Tylko teraz walczę żeby jakoś zainstalować neostrade |
|