15:19, 9 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 165 Dołączył: 28-09-2003 Nr użytkownika: 330 |
Nie ma o czym to bedzie kolejny topic relaxowy (tudziez z tzw. du... ).
Wlasciwe czemu Poison ? Trucizna to srodek prowadzacy do smierci po pewnym okresie czasu. Coz duel z poisonami zdecydowanie nie trwa dlugo. :> Czemu C4 ? Material wybuchowy a przeciez glownym narzedziem mordu jest smg. :> Itd. itd. Napiszcie cos na temat waszych klanow. |
|
|
|
![]() |
16:00, 9 12 2003
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
Pewnie znowu zaczna sie klotnie tego nie unikniesz. Dla mnei topic nie jest zly. Sam jestem ciekaw niektorych nazw. Co do mojego klanu. Na poczatku bylo Polish Elite Force przez caly jeden dzien, aczkolwiek uznalem, ze ta nazwa jest badziewna. Zaczalem szuakc czegos zwiazanego z II wojna swiatowa. Na poczatku mialem pomysly typu armia krajowa itp., ale uznalem, ze to bedzie obraza dla tych, ktorzy gineli podczas drugiej wojny i nalezy im sie szacunek. W koncu wpadlem na nazwe partyzantka. Upewnilem sie w slowniku, co do angoelskiej nazwy i powstalo Underground Army.
|
|
|
|
16:27, 9 12 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 301 Dołączył: 31-07-2003 Nr użytkownika: 54 |
omfg
|
|
|
|
16:59, 9 12 2003
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
jak spotkacie |102| to beda ludzie zapewne z nowej soli bo ja(Falubaz) i stefik i messer stad jestesmy. a jak wymyslilismy nazwe?? hmm po zielonych papierosach i dobrych piwach stwierdzilismy ze zrobimy klan ale powsatal tylko nazwa od Rudy 102 ale jakos tylko nazwa powstala hiehie pozzzdro dla wszystkich wolfowiczow!
|
|
|
|
18:28, 9 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 76 Dołączył: 21-10-2003 Skąd: poproszę inny zestaw pytań... Nr użytkownika: 539 |
Nazwa mojego klanu została nadana ze względu na ilość graczy (bez rezerwowych) - dziesięciu, po dwóch z każdej klasy. No i tak powstało "The Great X" - "Wielka Dziesiątka". Tytuł brzmi może szpamersko, to fakt - ale tytuł "Deadly Dozen" (Zabójcza Dwunastka) też śmierdzi kiczem
Tytuł nasunął się sam kiedy oglądałem na video "Parszywą Dwunastkę" - sobie pomyślałem że to idealny schemat dla nazwy klanu. Potem obejrzałem "Wielką Ucieczkę" - stąd "Great". A pomysł z dziesiątka członków - to xywa bohatera wspomnianego filmu (Big X). Więc wszystko to w zasadzie zrzynka z filmów wojennych - ale co począć w tym okrutnym świecie |
|
|
|
20:49, 9 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 67 Dołączył: 27-10-2003 Nr użytkownika: 584 |
|
|
|
|
8:13, 10 12 2003
|
|
|
Grupa: Użytkownicy Postów: -999899 Dołączył: 9-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 200 |
waj CichoCiemni?
dlatego, że wszystkie klany mają uniwersalne anglojęzyczne nazwy, dlatego, że nazwa imo fajnie brzmi, dlatego, że jest w klimacie -> przy... tu synku z łaski swojej |
|
|
|
16:49, 11 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 95 Dołączył: 30-09-2003 Nr użytkownika: 339 |
C4 powstalo w czasach Rtcw Test1/2. Piekne czasy:) Rzucales dynamit - i nie trzeba bylo go dokrecac:) Drop and forget :P hymmm...
Ok Dawno, dawno temu 3 kolesi: Max (C4) Starsky(obecnie FF) i BadIDea (C4) Stwierdzili, ze fajnie im sie gra razem. Posatnowili zrzucic swoje PLki (Max.pl Badidea.pl LOL) i zalozyc klan. Chwile pozniej doszedl Nightman. Trzeba bylo NAZWY... TAGA...Jako post qwakowcy zaczelismy wymyslac jakies: piekielne legiony, szatanskie demony i inne koszmarki, ktore nie pasowaly do RTCW:P Chcialem miec taga 2 literowego, bialo-czerwonego (polska moja ojczyzna) Taga, ktory ma pałer... Juz nie pamietam jakim cudem wpadlem na pomysl C4... Krotki, bez rozwiniecia, bialo-czerwony, wybuchowy... Nazwa sie przyjela, po drobnych sprzeczkach na temat kolorystyki ... w koncu stanelo na tym co mamy obecnie. Nic to, ze z tego, co wiem .. podczas II wojny nie bylo materialu wybuchowego : plastik/C4:) heh |
|
|
|
12:01, 12 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 90 Dołączył: 17-11-2003 Nr użytkownika: 754 |
na poczatku byl CDF, czyli klan zlozony z forumowiczow boarda CDA. powswtal on tylko po to, aby chlopaki zagrali z ekipa CDA, co tez mialo miejsce
co do nazwy to CDF brzmialo infantylnie. zaczelismy zatem klocic sie o nazwe, bo ja chcialem ZYKLON (fajna nazwa, nadal tak uwazam), a Zuber kopal w slowniku polsko-niemieckim szukajac czegos mocnego. az w koncu ktos powiedzial, ze graja tu same lamy i wszyscy przyklasneli, ze SAME LAMY to genialna nazwa, ktora nazajutrz zostala zmieniona na SUPER LAMY |
|
|
|
12:53, 12 12 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Moderatorzy Postów: 304 Dołączył: 3-07-2003 Skąd: Lublin Nr użytkownika: 19 |
No to i ja co nieco opisze.
Bylo to w czasach zamierzchłych bo jakoś tak w czasie play offów D Day. Po powrocie z wakacji stwierdziłem że mój stary klan w którym notabene niby byłem CLem wypisał się sam z ligi ( mowa o THC ) ludzie się porozłazili. Obraziłem się na klany w całości i polazłem na FFA. siedziałem tam niezbyt długo ponieważ zaczepił mnie Barthez ( stary znajomy z THC ) i powiedział że tworzy się klan nowy " Inny niż wszystkie" Po bliższym poznaniu sprawy okazało się że w klanie są 3 osoby a sam klan opiera o zasadach zabawy. Miała to być grupka ludzi grająca wspólnie na FFa i dobrze się znajaca i bawiaca ot tyle. żadnych meczy żadnych lig żadnego obwiniania. Gramy dla zabawy Zabijamy dla zabawy Później to sie nieco zmieniło wprowadzono troszkę wiecej reguł troszkę inne zarzadzanie zaczeliśmy grać mecze. Wychodząc z założenia że granie meczy i wygrywanie jest jeszcze przyjemniejsze i daje wiecej radochy niż takie zwykłe granie o pietruszkę. I tak nadal gramy 4FuN bo nadal wspólna gra daje nam wiele radości |
|
|
|
13:01, 12 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 165 Dołączył: 28-09-2003 Nr użytkownika: 330 |
No prosze - wyglada to calkiem sensownie. Gratuluje zalozenia chlopakom 4fun - spolecznie aprobowane , politycznie poprawne podejscie (ee co ?
Mam nadzieje ze i reszta klanowiczow sie odezwie (szczerze - nie lapie czemu poison - ze wszystkich mozliwych kombinacji.. |
|
|
|
14:11, 12 12 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 253 Dołączył: 5-09-2003 Nr użytkownika: 188 |
Czemu poison?
Bo zatruwamy gre... zatruwamy radoche... zatruwamy all bez wyjatku! Trujemy co sie da... tak po prostu A zeby poznac prawdziwe zrodlo, trzeba by zapytac Ciemnego Xeno! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |