19:42, 5 05 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 26 Dołączył: 5-05-2004 Nr użytkownika: 1853 |
Dawajcie tu jakies smieszne rzeczy,kawały itp.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Kawały<<<<<<<<<<<<<<<<< 1. Idzie zajączek lasem i kuleje na jedna nogę. Spotyka go drugi zajączek i pyta: - Co się stało? - Myśliwy. - Postrzelił? - Nie, nadepnął. 2. Brunetka i blondynka idą przez park. Brunetka nagle mówi: "Och, popatrz na tego biednego zdechłego ptaszka!" Blondynka spojrzała na niebo i spytała "Gdzie?" 3. Sobota wieczór. Facet siedzi przed telewizorem z kuponem lotto w ręku. Ogląda losowanie. Pierwsza liczba zgadza się..., podobnie druga..., trzecia..., czwarta też się zgadza, piąta też..., przed szóstą facet zaciska zęby patrzy i... jest trafił szóstkę! Szczęśliwy krzyczy do żony: - Zośka pakuj się!!! Żona ucieszona pyta: - Jezus! Józek, gdzie jedziemy Hawaje, Paryż?! Józek: - Nie gadaj tylko się pakuj!! Zośka: - Rany! Józek jaka jestem szczęśliwa ale powiedz gdzie jedziemy??!! Józek: - Pakuj się!!! i wypier.....(niczaj :])!!! 4. Wękarz złowił złotą rybkę, a ta przemówiła ludzkim głosem: - Jestem zaklętą księżniczką, pocałuj mnie a spełnię 3 twoje życzenia. Wękarz pocałował rybkę i po chwili stanęła przed nim piękna księżniczka. - Jakie są twoje 3 życzenia? - Mam jedno życzenie, ale trzy razy! ______________________________ dawajcie swoje kawały!!!! pozdro |
|
|
|
![]() |
21:13, 7 05 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Moderatorzy Postów: 166 Dołączył: 13-03-2004 Skąd: Tychy Nr użytkownika: 1439 |
Przygody Jasia:
1. W szkole pani pyta Jasia Nauczycielka: Jasiu, jakie jest twoje hobby ? Jaś: A co to jest hobby ? Nauczycielka: To rzecz, którą najbardziej lubisz. Jaś: Aaa... No to zupa grzybowa 2. Zadanie domowe Nauczycielka: Jasiu powiedz, kto ci odrabiał zadanie domowe - mama czy tata ? Jaś: Nie wiem, prze pani. Spałem wtedy. Wziąłem je z gazetki szkolnej. Było ich więcej ale zapomniałem Pozdro all |
|
|
|
12:09, 8 05 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 54 Dołączył: 29-01-2004 Skąd: Salusa Secunda !;o Nr użytkownika: 1181 |
Wchodzi facet z karabinem do autobusu i krzyczy:
- Gdzie jest Zenek! Dajcie mi Zenka! Przerażeni pasażerowie wskazują na pewnego mężczyznę i mówią: - To jest Zenek. W tej chwili ten z karabinem podchodzi do gościa i mówi: - Zenek kryj się! I puścił serie po pasażerach. Przychodzi facet do domu i mowi do zony: - wygrałem w totolotka szóstke, pakuj sie! - a co wyjeżdżamy? - pyta sie żona - nie, wy-(słowo na p)j!! Zawody w wbijaniu gwoździa głową, Zaczyna niemiec jedno , dwa , pięc , dziesięc uderzeń. BRAWOO!!! Wbił Potem Polak jedno ,dwa ,pięć uderzeń Brawooooo! Wbił! Na koniec rosjanin Jedno, dwa uderzenia BRAWOO WBIŁ! Jury oduje sie na obrady , po chwili wraca i podaje wyniki : Polak 1 miejsce , Niemiec 2 miejsce , Rosjanin dyskwalifikacja za wbijanie gwoździa nie tą stroną :V :U =O |
|
|
|
15:46, 8 05 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 26 Dołączył: 5-05-2004 Nr użytkownika: 1853 |
|
|
|
|
17:14, 9 05 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 12 Dołączył: 23-11-2003 Nr użytkownika: 794 |
|
|
|
|
15:36, 14 05 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 14 Dołączył: 11-10-2003 Nr użytkownika: 430 |
zapomnialem co mialem npisac ;/
|
|
|
|
18:08, 15 05 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Moderatorzy Postów: 166 Dołączył: 13-03-2004 Skąd: Tychy Nr użytkownika: 1439 |
Dalsze przygody Jasia:
Mama pyta Jasia: - Jasiu, kiedy poprawisz dwóję z matematyki ? - Nie wiem mamusiu - pani nigdy nie wypuszcza dziennika z rąk... Profesor w szkole testuje Jasia: - Jasiu - jaki to będzie przypadek "lubię nauczycieli" ? - Bardzo rzadki, panie profesorze |
|
|
|
15:52, 22 05 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
wchodzi Tyg3r na Forum
- Ojej znowu Topic z dupy, który na dodatek jest kopią już podobnych wcześniej założonych wychodzi Tyg3r z forum (aplause) |
|
|
|
16:18, 22 05 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 210 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 496 |
cd. Tygera powinien wygladac tak :
-ah wow jest nowy topic do ktorego moge sie przyczepic! Doda sie poscik i przy okazji opierdzieli wlasciciela... Od pewnego czasu tylko to lubie robic.... (aplaus) |
|
|
|
17:05, 22 05 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
oh Bobin, jaki Ty twórczy
przyczepiam się, bo mam o co i tyle, klikonł by dwa rayz znalazł by taki sam topic, wkleił tam swoje dowpipy i by było, poza tym nie ma zadnych nowych topicow no wiec przypierdzielam sie do straych BTW Link 1 Link 2 Link 3 to tylko niektóre .. pzdr |
|
|
|
17:15, 22 05 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 210 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 496 |
Moze napisze
|
|
|
|
19:35, 22 05 2004
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
Kawal w 2 wersjach.Obie hardcore. Komus sie nie spodoba to nie plakac
Przychodzi Malgosia po szkole do domu i mowi: -Tato dzisiaj dostalam 2 w szkole ;x Ojciec na to: -To lipa, bedziesz musiala mi opJerdolic pale! -Tato, tato ale czemu??-mowi malgosia. -m@!da, ssij pale. Malgosia robi loda i robi i nagle: -Tato ale czemu twoj hój ;] ma smak sraki? a on na to: -A co ty myslisz ze Jasiu ma same piatki? Wchodzi vegetable-eng na irca i pisze do cl-a: -Ku.rwa, nie zabilem nikogo na serku podczas kampani 120-mapowej. Cl na to: -No, szkoda bedziesz mi musial opier.dolic pałe. Vegetable na to: -Eeee, czemu, ale za to naprawilem 100 razy czolg na goldrushu poki tanka nie odbilismy, czemu ma ci ssac?? -m@!da rob loda. Vegetable robi, robi i nagle mowi: -Czemu twoja pała ma smak gówna?? A CL na to: -A co ty myslisz ze nasz klanowy covert potrafi grac? |
|
|
|
6:27, 23 05 2004
|
|
|
zbyt wulgarne, ale płenta fajna
Bobin, pomoge, pomoge ale o czym ta książka ? |
|
|
|
11:15, 23 05 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 352 Dołączył: 16-04-2004 Skąd: Telefonia Dialog Nr użytkownika: 1724 |
Bądz przez chwile terrorystą.Odkryj swoje prawdziwe ja
Hello-ł. Its my, Sheikh Rattle-al-Roll |
|
|
|
17:37, 23 05 2004
|
|
|
Abu Yassir Fatti Fukki
|
|
|
|
12:33, 17 08 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm 3 Postów: 68 Dołączył: 19-05-2004 Skąd: Gorzów WLKP. Nr użytkownika: 1945 |
I ja wtrące swoje kawały
Jasiu się pytam mamo,mamo moge się kompać z Tobą mama mówi nie , a Jasiu mówi że będzie płakał to mama mu pozwoliła tylko zabroniła mu patrzeć pod , ale on bierze okulary i patrzy pod nią , po chwili się pytam Jasiu co Ty tam masz mamo a ona na to że tunel , póżniej zapytał się taty on terz mu zabronił się patrzeć pod piane , a on popatrzał się i zapytał taty co ona tam ma a tata mówi że pociąg , z babcia terz się chciał kompać ale ona mu odrazu pozwoliła ale babcia zabroniła mu się patrzeć do góry ale on wzioł lornetke i się popatrzał i zapytał się jej co tam ma a ona że reflektory . W tym smaym dniu tylko ze jak wszyscy szli śpać Jasiu chcaiał z rodzicmi , oni się zgodzili tylko żeby się niepatrzał pod kołdre , ale chłopiec wzioł laterke i po chwili krzyczy : BABCIU WŁĄCZ LEFLEKTORY BO POCIĄG WJERDZA DO TUNELU !! Pijak wraca do domu o czwartej nad ranem... - Gdzie byłes? - pyta żona. - Na... czynie. - Na jakim czynie? - Naczynie, będę rzygał. Do autobusu wpadają bandyci a ich herszt woła: - Rozbierać kobiety, gwałcić mężczyzn! Po chwili poprawia pomyłkę wołając: - Rozbierać mężczyzn, gwałcić kobiety! Wtedy z tyłu autobusu dochodzi przymilny głosik: - Pieeerwszeee słooowo się liczyyy... przychodzi stonoga do szewca a szewc nawet mnie nie wk..... mama do jasia mówi ić do sklepu i kup kiełbase a potem ić do kościoła no to Jasiu poszedł a ksiądz w kościele śpiewa WISI NA KRZYŻU a Jasiu MOJA KIEŁBASA. Przychodzi jasiu do domu i widzi jak tata owija chomika taśmą klejącą. -Tato,tato, czemu owijasz chomika taśmą klejąca?- ; -Żeby się nie ro........ jak go będę w dupę je....! Czemu Mikołaj nie ma dzieci?? -Bo ma krzywą laske -Wór na plecach -I spuszcza sie przez komin. Pijany wilk lerzy w rowie a koło niego jedzie zajączek rowerkiem. Wilk mówi: Ty zając skąd masz ten rower ? Zajączek mówi: Nie pije, nie pale oszczędzam i mam. Na drugi dzień zajączek jedaie maluchem. Wilk mówi : Ty zając skąd masz tego malucha ? Zajączek mówi: Nie pije, nie pale oszczędzam i mam. Na trzeci dzień zajączek jedzie motorem. Wilk mówi: Ty zając skąd masz ten motor ? Zajączek mówi: Nie pije, nie pale oszczędzam i mam. Na czwarty dzień zajączek jedzie Mercedesem i patrzy a nad nim leci chelikopter a wnim siedzi wilk. Zajączek mówi: Wilk skąd masz ten celikopter ? A wilk mówi: Butelki sprzedałem ! Idzie pijak koło World Trade Centre i krzyczy: Zrzucajcie mi zywych i zdrowych. Zrzucili mu Kobiete, złapał. Zrzucilu mu chłopaka, złapal. Zrzycili mu mużyna nie złapal. Z góry krzyczą Dlaczego go nie złapałeś a pijak krzyczy Nie zrzucajcie mi spalonych Dzwoni biedny czlowiek do drzwi.Otwiera zyczliwa kobieta.Facet mowi blagalnym glosem: -Czy ma pani kromke chleba? -Kromke chleba...hmmmm...chwileczke! Niestety nie znalazlam chleba ale mam kawalek urodzinowego torcika...prosze. Zatrzasnela facetowi drzwi przed nosem...a on na to: -Torcik,torcik,a jak ja k#!@a przez to denaturat przepuszcze...! Przychodzi pijany facet do domu Żona go pyta: -Gdzie byłeś -Na Atlantydzie -Ale Atlantyda jest zalana -A ja nie Jasio wrócił ze szkoły i ojciec pyta go jak poszło. - Z matematyki dostałem piątkę i raz w m@!dę. - A za co?! - Pani pyta: "Ile to jest 6 razy 4". No to powiedziałem, że 24. I dostałem piątkę. "A ile to jest 4 razy 6" - ona mnie zapytała. - A dyć to jeden c...! - mówi ojciec. - No właśnie, tak samo jej powiedziałem. Maly Jasio, patrzac przez okno, zwraca sie do ojca: - Tatusiu, tak bym chcial pobawic sie z dziecmi w piaskownicy... - Nie gadaj bzdur, tylko dokoncz to piwo i rozdawaj karty. -Zboczeniec, zboczeniec.-Woła ktoś w krzakach.Ktoś poszedł zobaczyć co się dzieje a tam tylko facet wrzeszczy. -Panie co pan robi -A co powyobrażać sobie nie wolno. Przychodzi studentka na egzamin z wstępu do prawoznawstwa. Podczas egzaminu nie odpowiada na żadne pytanie, więc egzaminator wręcza jej indeks, mówiąc: - Dostała pani 2. Studentka bierze indeks i zaraz po wyjściu z sali egzaminacyjnej mówi do kolegów: - Głupi alfons, postawił mi 2. Egzaminator usłyszawszy to, wzywa studentkę z powrotem. Bierze jej indeks i zamiast 2 wstawia 3. - Wie pani czemu pani dostaje 3? - Nie. - Żebyś już k...o nie mówiła, że alfons o ciebie nie dba. Podczas klasowki nauczyciel mowi: - Wydaje mi sie, ze slysze jakies glosy... Glos z sali: - Mnie tez, ale ja sie lecze... Na budowie slychac okrzyk: - Franek, podaj k***a te cegle! Przechodzacy ksiadz zwraca uwage: - Moze tak delikatniej... - Dobra. - Franek, podaj k***a cegielke! |
|
|
|
21:19, 17 08 2004
|
|||
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 27 Dołączył: 3-07-2004 Nr użytkownika: 2231 |
To i ja swoje dorzuce Siedzą dwa gołebie na dachu , jeden grucha drugi jabłko . Dlaczego ptak ma dziób ?? Bo radio MARYJA Jadą trzy tramwaje - jeden w prawo , drugi w lewo , trzeci zielony Zawodnik boksu zaczyna walke z mistzrem świata . Jak przetrwasz ta rundę to dostaniesz 100$. Udało mu sie . Ok mowi trener a jak przetrwasz tą rundę to dostaniesz 200$. I tym razem mu sie udało . Extra , a jak wytrzymasz tą rundę to ci dam 500$. I znowu mu sie udało . Bardzo dobrze ci idzie mowi trener , jak przetrwasz tą runde to dostaniesz 1000$. Nie teraz nie wytrzymam teraz mu WPIER#OLE !!!! |
||
|
|
|||
9:55, 18 08 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 38 Dołączył: 15-06-2004 Skąd: Gdynia Nr użytkownika: 2097 |
walne mały brutal:
Dobry i znany cyrk przyjechau do miasta, ludnośc wykupiła wszystkie bilety, show sie zaczyna, ...Laski na trapezach, frajerzy na słoniach, nieśmieszne klauny itd. po jakiejś godzinie, wychodzi na scene wąsaty gość i zaczyna gadać przez mikrofon który zwisnął z sufita, i movie: -"A teraz prosze państwa, gwóźdź programu, niesamowita atrakcja i niespodzianka dla naszych wspaniałych gości, TYLKO PROSZE ZACHOWAĆ KOMPLETNĄ CISZE!, spektakl tego wymaga." Gość znika, całkowicie gaśnie światło. Po chwili strumień światła pada na typa w czarnym płaszczu na środku sceny, rozgląda się, patrzy, nic nie widzi. Wyciąga z pod płaszcza swojego gnoja i zaczyna sie tasować, tak wali , wali, i nagle z widowni słychać yhrm!, yhrm! [kaszel a koleś - "o k#!@a!, ktoś tu jest? ktoś tu jest?" lepiej sie kawal opowiada niż pisze |
|
|
|
12:17, 18 08 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 264 Dołączył: 19-03-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 1539 |
|
||
|
|
|||
21:15, 20 08 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 3 Dołączył: 20-08-2004 Skąd: Włocławek Nr użytkownika: 2620 |
Macie świetne kawały!!! Ja też ale czy tak świetne???
1. -Osama stoi przed Pałacem Kultury i widzi lotniarza który z całą prędkością przywalił w owy budynek. -Na to Osama mówi "Cóż jaki kraj tacy terroryści" 2. Były trener Tajner pyta A. Małysza. -Adam czemu ten banan który jesz jest taki brązowy??? A Adam Małysz odpowiada -Bo jem go już drugi raz. Jak jakiś fajny dowpip jeszcze mi sie przypomni to napisze |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |