IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Jak się zetknełeś z ET?, Sonda publiczna OBOPU ;)
Jak się zetknełeś z ET?
Suma głosów: 145

SAGA
post 10:40, 22 09 2003
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 259

Odpowiadajcie, odpowiadajcie!!
Miłego klikania biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
4 Stron V   1 2 3 > »   
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 19)
DestroyerX
post 7:40, 23 09 2003
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 21

nr. 1 czyli stary wolfiarz jestem biggrin.gif

+Quote Post
Paul_PL
post 21:36, 23 09 2003
Post #3

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 116

Jak zobaczyłem TEST DEMO(gdy tylko wyszło) i od razu się na nie rzuciłem ,grałem tak aż do do pojawienia się pełnej wersji! biggrin.gif Potem zabawa rozpoczeła się na poważnie.Właściwie gram od początku powstania tej gry...Do czasu jej wyjścia szukałem jakiejś gierki sieciowej ,żeby móc w nią grać na poważnie.ET usatysfakcjonował mnie w zupełności! cool.gif

+Quote Post
Marsto
post 23:01, 27 09 2003
Post #4

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 323

huh.gif RTCW jest dobrą a nawet bardzo dobrą strzelanką z wyśmienitym trybem multipleyers ale Enemy Territory bije wszystkie gry sieciowe stworzone do tej pory na głowe.Chyle czoło przed twórcami a dotego byli tak wspaniałomyślni że dali to za darmaoche.Wystawmy im pomniki w każdym mieście! biggrin.gif

+Quote Post
Modes
post 0:33, 28 09 2003
Post #5

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 263

QUOTE (Marsto @ Sep 27 2003, 09:01 PM)
Chyle czoło przed twórcami a dotego byli tak wspaniałomyślni że dali to za darmaoche.Wystawmy im pomniki w każdym mieście! biggrin.gif

Dali ta gre za darmoche przez przypadek, a to bylo tak:
1. Pewna firma (nie pamietam nazwy) pracowala nad dodatkiem do RTCW, jednak nie zdarzyla go skonczyc przed splajtowaniem wiec ja sprzedala innej firmie.
2. ta druga firma myslala ze produkt jest jeszcze wadliwy, wiec wypuscila ET na net'a aby gracze sobie pograli wynotowali bledy i ew. starali sie pomoc w poprawie ich.
3. niestety dla tej 2-giej firmy ET byla w pelni sprawna (no moze nie wpelni ale mozna bylo satysfakcjonujaco w nia grac), wiec nie pozostalo im nic innego jak poprawic gre i wydaj ja jako darmowa gre.
4. jedynym plusem tego bylo podniesienie prestizu tej firmy w oczach fanow, niestety prawda jest taka ze panom nie chcialo sie sprawdzic dokladnie tej gry, dzieki czemu my mamy najlepsza gre po sieci za darmo, a oni przypuszczalnie stracili mozliwosc na milionowe zyski smile.gif)))

A co do ankiety, gralem w RTCW okolo 2 lata temu, jednak przestalem z powodu braku kasy na kafejke (w domu nie mialem jeszcze net'a), jak dostalem neta to juz byl to rok pozniej i nie pamietalem o RTCW, przypomnial mi o tym moj znajomy (Mitch z klanu SS) i obiecal nagrac na plytke (do tej pory jej nie dostalem). Niesiety (jak jz pisalem) nie dostalem ja, lecz moj inny znajomy przez przypadek sciagnal ET (a ja przeczytalem recke ET w CDA) wiec wzielem ja od niego i zaczelem grac smile.gif. The End tongue.gif

+Quote Post
Pingwin
post 20:04, 28 09 2003
Post #6

Schutze

Nr użytkownika: 295

Ja tam zaczynałem od rtcw, a potem mój kumpel się podniecał Enemy Territory i mój brat pożyczył od kumpla smile.gif

+Quote Post
Dariush00
post 0:57, 29 09 2003
Post #7

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 187

Zaczynalem od demka wolfa (slawetna plaża) i po kilku miasiacach nieustannej gry troszke zapomnialem o wolfie. Pewnego razu (jakies 2 miechy temu) na jakims forum warezowym ludzie gadali o grach multiplayerowych i ktos wspomnial o ET. Troszke niechetnie sciagalem gierke slyszac ze jest darmowa, ale jak widac pomylilem sie (z czego siew ciesze) i nie wyobrazam sobie obecnie lepszej gry multiplayerowej (Quake, UT oraz CS suxx wink.gif )

+Quote Post
Prosper
post 8:38, 29 09 2003
Post #8

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 188

Old rtcw school =]

+Quote Post
Maczo
post 3:29, 24 12 2003
Post #9

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 795

W CDA dali ET 10/10. W tym czasie spodziewałem się lada chwila stałego łącza. Postanowiłem, że pierwszą grą w jaką zagram przez Internet będzie Enemy Territory. Od tego czasu jest to pierwsza i jedyna gra, w jaką gram przez Internet. biggrin.gif

+Quote Post
Thoro
post 11:57, 24 12 2003
Post #10

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

Na wakcjach w sierpniu czasami nie bylo co robic, wiec uzbroilem sie w gazety (taka namiastka kompa tongue.gif ). Recka w CDA mnie ostro napalila, a juz bylem umowiony, ze zaraz po przyjezdzie z wakacji przychodzi gosciu zakladac neta. ET dostalo 10/10!! Przeczytale recenzje i oniemialem tongue.gif. Musze to miec. Byla to peirwsza rzecz jaka pociagnalem z neta

+Quote Post
Cezar
post 12:19, 24 12 2003
Post #11

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 465

QUOTE (Prosper @ 6:38, 29 09 2003)
Old rtcw school =]

YEAH!
old school roks! biggrin.gif

+Quote Post
Kleryk
post 12:57, 24 12 2003
Post #12

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 108

Przed Et dosc dlugi okres czasu gralem w pewna inna gre sieciowa i koregos dnia na lamach jej forum jeden zkolegow napisal post w ktorym miedzy innymi, ze tak powiem wychwalal swoj klan Wolfensteina i jego osiagniecia. Co wowczas wzbudzilo jedynie moje politowanie, no bo kto jeszce gra w ta zapyziala gre? Jakis czas pozniej wyszlo ET i postanowilem zobaczyc co w tej grze jest takiego, ze wzbudzilo ta chora fascynacje tegoz osobnika. Skutkiem czego niestety teraz siedze tu z Wami ;)

ps: Wesolych swiat Bozego Narodzenia :)

+Quote Post
VISTORANTE
post 13:06, 24 12 2003
Post #13

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 568

QUOTE (Modes @ 22:33, 27 09 2003)
Dali ta gre za darmoche przez przypadek, a to bylo tak:
1. Pewna firma (nie pamietam nazwy) pracowala nad dodatkiem do RTCW, jednak nie zdarzyla go skonczyc przed splajtowaniem wiec ja sprzedala innej firmie.
2. ta druga firma myslala ze produkt jest jeszcze wadliwy, wiec wypuscila ET na net'a aby gracze sobie pograli wynotowali bledy i ew. starali sie pomoc w poprawie ich.
3. niestety dla tej 2-giej firmy ET byla w pelni sprawna (no moze nie wpelni ale mozna bylo satysfakcjonujaco w nia grac), wiec nie pozostalo im nic innego jak poprawic gre i wydaj ja jako darmowa gre.
4. jedynym plusem tego bylo podniesienie prestizu tej firmy w oczach fanow, niestety prawda jest taka ze panom nie chcialo sie sprawdzic dokladnie tej gry, dzieki czemu my mamy najlepsza gre po sieci za darmo, a oni przypuszczalnie stracili mozliwosc na milionowe zyski smile.gif)))

A co do ankiety, gralem w RTCW okolo 2 lata temu, jednak przestalem z powodu braku kasy na kafejke (w domu nie mialem jeszcze net'a), jak dostalem neta to juz byl to rok pozniej i nie pamietalem o RTCW, przypomnial mi o tym moj znajomy (Mitch z klanu SS) i obiecal nagrac na plytke (do tej pory jej nie dostalem). Niesiety (jak jz pisalem) nie dostalem ja, lecz moj inny znajomy przez przypadek sciagnal ET (a ja przeczytalem recke ET w CDA) wiec wzielem ja od niego i zaczelem grac smile.gif. The End tongue.gif

No niezupełnie tak to było. Moja wersja:

1. id Soft zleciło malutkiej firmie Splash Damage napisanie dodatku (zwykłego) do RTCW.
2. Splash Damage postanowiło że dodatek ten będzie skupiał się ogólnie na multi, i że będzie miał boty które pobiją na głowe wszystkie inne gry pod względem AI.
3. Splash miało zbyt dużo roboty nad multi, więc napisanie AI botów zlecili firmie Mad Doc.
4. Mad Doc się przeliczył i uznał że nie da rady zrobić botów na tak wysokim poziomie.
5. Activision uznało że dodatek bez botów się nie sprzeda, więc rozkazali Splash Damage wydać to jako samodzielny, darmowy dodatek do RTCW.
6. Gra wyszła i podbiła świat swoją grywalnością i bardzo dobrym net-codem.

BTW ja ujrzałem recenzję w CDA, a jako że miałem świerzo stałke, postanowiłem spróbować gier multi.

+Quote Post
Sagitarius
post 15:03, 24 12 2003
Post #14

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 513

ja tysz gram w wolfa od pierwszej czesci..wof 3d!!!to byla gra a teraz jest wolfet to jest gra! smile.gif

+Quote Post
kag
post 16:25, 24 12 2003
Post #15

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 582

jak tak czytam to wychodzi na to ze siedza tu niemal sami weterani tylko gdzie oni byli przez ostatnie 2-3 lata? no chyba ze mam powazne problemy z pamiecia ;8

+Quote Post
Runos
post 16:35, 24 12 2003
Post #16

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 563

Zaczelo sie to tak::::

gralem sobie w gre red dragon. I gadalem z jednym z czlonkow koali na gg. Opowiadal mi o wolfie. Dal mi linka i powiedzial zebym se sciagnal. A wiec sciagnalem ta gre. Myslalem ze dlugo nie pogram w to bo mi sie znudzi. Ale jednak gram do dzis w ta gre laugh.gif i nie zamierzam przestac.... A koles z tamtej koali to dzis moj cl.

+Quote Post
szeregowiec braj...
post 0:56, 1 01 2004
Post #17

Schutze

Nr użytkownika: 934

ja tak sie nudzilem i wlazlem na gry.wp.pl i zaczalem ciagac ET (blad bo polazlem spac i rano dalej szlo taka wp jest zawalona )instaluje wlaczam radar gram do teraz

KUR** za 4 minuty nowy rok spadam :-)

+Quote Post
Ghost
post 2:01, 1 01 2004
Post #18

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 539

Oczywiście gra w RtCW - ciąłem jako med sobie na serwach, potem ukazało się test demo ET, a potem fullka - i wtedy poczułem się, że znowu nie prześpię nocy, tak jak to było z RtCW (ach, te nocne fragowanie z MP40 - to se ne wrati smile.gif)

+Quote Post
Tasslehoff
post 2:52, 1 01 2004
Post #19

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 665

Kiedys z kumplem poszedlem do caffe pograc w cos. Patrzymy a tu jakas super nowa gierka multiplayer: Demko RTCW. No to chapiemy za myszki i szpilamy, wydalismy ze 40 zl na caly dzien w caffe. No to jak tylko pelna wersja wyszla zaczolem grac na necie. Puki mialem jeszcze dobry internet. Pogralem pol roku i sie skonczylo :| Net sie pogorszyl pingi 400-999 i sie juz nie dalo grac. Trwalo to ze 2 miechy, ale jakos poczulem moc w Jedi Knight 2 i teraz w tych klimatach sie bawie. Z nudow siegnolem po ET bo juz mialem dosc machania mieczem i machania. Teraz to gram w obie gry i co najlepsze to w obu grach jestem dobrym graczem tongue.gif (obecnie zamiast jk2 gram w jk3 laugh.gif )

+Quote Post
Kryan
post 3:47, 1 01 2004
Post #20

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 961

Ja jakis miesiac temu dostalem dopiero RTCW, bo wreszcze pozbylem sie mojego zloma i zaczelem nadrabic zaleglosci w grach. Spodobaloo mi sie i przeszlem singla i odrazu chcialem sprawdzic jak to wyglada na multi, poprzednia moja gra na multi, w ktora dlugo dosc gralem i zreszta nadal bede pogrywal to Stacraft i kiedys Q2 (glownie na lanie, pozniej troche w inecie). Niestety nie mialem orgynalu (cdkeya) i moje mozliwosci gry byly bardzo ograniczone, zorientowalem sie troche w necie o grze i dowiedzialem sie ze teraz praktycznie gra sie w jej dodatek ET, a co najwazniejsze jest on darmowy wiec sciagnalem go (z wp.pl tez zreszta) i tak oto sobie gram od 3 tygodni. bardzo mi sie podoba fps, w ktorym wymagana jest gra teamowa.

+Quote Post

4 Stron V   1 2 3 > » 
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi