20:05, 29 06 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 239 Dołączył: 10-08-2003 Skąd: Szydłowiec Nr użytkownika: 81 |
Nie ma tematu o Euro 2004 no to już jest.
Kto wygra Który piłkarz najlepszy Który rozczarował itp. Rozczarował moim zdaniem Beckham ( chociaz zawsze wydawał mi sie przeciętnym graczem) Francja jak zwykle chciała zawojować ale wspaniale Czesi świetnie sie spisuja i życze im powodzenia. Portugalia z trudem idzie do przodu. Holandia cienko cienko Grecja - trafiło sie ślepej kurze ziarno. I to narazie tyle czekam na wasze spostrzeżenia |
|
|
|
![]() |
22:32, 29 06 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
Angilkom gratulujemy Beckhama ...
Czechy r00x, nigdy za pepikami nie przepdałem, ale nalezy im się conajmniej Vice miszcz Holandii od zawsze kibicuje więc chciałbym aby wygrali, ale z Portugalią przerżną :/ (wygrali karne !! yee ciekawe jakim cudem Co najważniejsze ... odpadły Niemcy =] To że Beckham nie strzelił karnych to nic dziwnego "gwiazdy" zawsze zawodzą (Rui Costa ?) bo mają na sobie presje, do karnych wystawia się obrońców albo bramkarzy =] przewidywalność wyników - 99% |
|
|
|
22:41, 29 06 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 156 Dołączył: 3-04-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 1647 |
imo finał Portugalia VS. Czechy - wynik 3:2 - choć troche nierealne (czesi r00x w tych mistrzostwach)
owner mistrzostw - imo ... c.ronaldo z porugalii i p.nedved loser mistrzostw - rooney (pieknie grał ale nie cierpie anglików) i beckham -David, co robisz? -Beckham.. hehe jescze z czasów podstawowki... imo najladniejszy mecz to POrtugalia vs. anglia i czechy vs. dania - podczas meczu gospodarzy z anglia myslalem ze nawciskam ojcu (ktory kibicuje angolom) jak strzelali karne... heh ale na szczescie port wygrali!! no i najwazniejsze ze koniec gry dla niemiec, francuzow a szkoda ze Włochy ODPADLY A TAK LADNIE GRAJA :// |
|
|
|
9:15, 30 06 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 239 Dołączył: 10-08-2003 Skąd: Szydłowiec Nr użytkownika: 81 |
Cristiano Ronaldo - dobry? chyba nie oglądałeś meczu Portugalia - Anglia uważnie. Ronaldo przegrał każdy pojedynek z obrońcami angielskimi ( np. Ashley Cole). Totalnie przereklamowany nic nie pokazał w tym meczu, momentami było widać w jego oczach złość i bezsilność. |
||
|
|
|||
10:49, 30 06 2004
|
|||||||||
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 264 Dołączył: 19-03-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 1539 |
Zgadzam sie po trzykroc. Cole w tym meczu normalnie zniszczyl Ronaldo, prawie wszystkie akcje Ronaldo zostaly rozwalone w drobny mak przez Ashley Cole.!!! Ale musze powiedziec ze chlopaczyna napewno niejest z pierwszej lapanki, napewno bardzo dobrze jest przygotowany technicznie. Za kilka lat moze stanie sie wielkim zawodnikiem, ma predyspozycje do tego a i przecież gra w wielkim klubie--->>> MU !!!!. Narazie jednak powinien brac przyklad z Barosa, extra napastnik, jego dryblingi sa wspaniale, kiedy jest przy pilce obroncy musza sie niezle napocic zeby zabrac mu pilke, ba zeby zanim nadazyc. Takze od strony technicznej prezentuje sie super, np jego droga bramka z Dania, strzelona z stoickim spokojem, technicznie, poprostu wspanialy gol. W przypadku Braosa mozna zaobsrerwowac dla jednych dziwna, dla innym moze smieszna a dla Barosa napewno smutna sytuacje--ten gracz grzal lawe bo byl nie doceniany przez trenera. Teraz jednak jego forma wybuchla i niech byly trener Liverpoolu pluje sobie w brode ze nie stawial na Barosa.
Widze ze wszyscy krytykuja Beckhama. Uwazam ze to jest niesprawiedliwe ze tylko jego wszyscy obwiniaja o zla gre. Powiem ze prawie zaden pilkarz z galaktycznego Realu niewystapi w finale, no moze Figo ktory takze niepokazuje nic wielkiego w tych mstrzostwach a wrecz przeciwnie jest slaby, dodam takze ze zadna narodowa druzyna ktorej liga liczy sie w Europie ---Anglia, Francja, Niemcy, Hiszpania, Wlochy nie wystapi w finale ME!!!. Mozna przytoczyc do tej sytuacji cytat jaki pojawil sie w czasie tegorocznej ligi mistrzow---"nastapil zmierzch bogow" kiedy to zadna liczaca sie druzyna w Europie i z wielkim buzeteM nie awansowala do finalu LM !!!! Moim faworytem tych mistrzostw od meczu z Holandia sa Czesi !!! |
||||||||
|
|
|||||||||
7:03, 1 07 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
nigdy nie lubiłem Beckhama, za to że miast grać robił reklamy, za to Realu NIENAWIDZE więc to nie do mnie DZIEL
niestety ostatnia drużyna której kibicowałem odpadła z !@#ana portugalią 2:1 (skąd ja wiedziałem że taki wynik bedzie ;( ) i to na własne życzenia, nie strzelili żadnej bramki (samobój w wykonaniu portugalczyków) i szmacili w polu karnym, a !@#any k#!@a trener zamist zdjąć Cocu czy Seedorfa czy k#!@a Robeka to zdjął jedynego grającego piłkaża - Overmarsa =[ ogólnie mecz nie zaciekawy ale ponieważ to była HOland więc ogłądałem, i teraz tylko czekam aż Czechu ROZ(słowo na p)Ą w drobny mak portugalie w finale ^^ Pzdr |
|
|
|
12:36, 1 07 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 156 Dołączył: 3-04-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 1647 |
D.B tak samo jak b.tyg3r nie lubie za to ze nie tak jak zidane czy inni gracze szkolil swoje wspaniale umiejetnosci tylko gdy zdobyl slawe zaczal myslec tylko o kasie, kasie i jezcze raz kasie. I teraz na euro 2k4 zamiast pokazac ze po tych aferach ze zdrada itd nadal umie grac - nie trafil znow 2 karnych, nie pokazał nic szczegolnie cudownego. co do figo - komentator podczas wczorajszego meczu porVs.hol powiedział cos w tym staylu : "ten mecz jest dla Figo ostatnią szansa na pokazanie swoich umiejetnosci", potem engel chwalil za wspaniala gre skrzydlowych zarowno l.figo jak i overmarsa... jak powiedzial - prawie tylko oni grali, podbudowywali caly zespol.
co do tego ownera mistrzostw - pamietajcie ze to :IMO:!!! wasze zdanie na pewno jest inne. wybierajac c.ronaldo na ownera sugerowalem sie tym ze jest nowy i ma zapał. podobaly mi sie jego powroty do obrony = odbieranie pilki... ps. czemu on ma zaklejone dziurki w uszach :oo ?? imo on ma kolczyki i zeby mu ucha nie rozerwali inni piłkarze podczas meczu, ale w sumie to moze zdjac kolczyki i grac bez plastrow nie smiac sie po przeczytaniu posta ;p |
|
|
|
18:06, 1 07 2004
|
|
|
hehe, ale głupi to on jest (czyt. młody) zdjął koszulkę wiedząc, że ma już jedną żółta kartke, dostał 2 i nie zagra w finale
|
|
|
|
19:49, 1 07 2004
|
|||||
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 122 Dołączył: 5-12-2003 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 859 |
To chyba Ty jestes glupi albo gluchy :| LOL Buhaha. Szpak sie pomylil i potem powedzial ze jemu sie porabalo i ze nie mial jednak zoltej kartki i jednak bedzie mogl grac w finale :\
Mniej !@#ania moze ma jak se tylko plastrami podklei? |
||||
|
|
|||||
20:15, 1 07 2004
|
|||
|
omfg to ze czegos nie wiem to nie znaczy ze jestem glupi a plastry ma, żeby dopełnić swój wygląd pedała imho |
||
|
|
|||
8:33, 2 07 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 295 Dołączył: 10-02-2004 Skąd: Lublin Nr użytkownika: 1257 |
Finał: Portugalia - Grecja. Imho 2:1. 3 miejsce Czechy - Holandia 3:2 :C Piszcie jak obsawiacie finał, chyba o to chodzi w tym topicu.
|
|
|
|
11:15, 2 07 2004
|
|||||
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 122 Dołączył: 5-12-2003 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 859 |
Po 1. od matki to czlowieku sie o.d.j.e.b. Po 2. skoro sie czujesz urazony moja wypowiedzia:
to juz Twoja sprawa... (Prawda boli no nie? Po 3. IMO Grecja wygra w karnych, a czechy wygraja 3:1 |
||||
|
|
|||||
11:25, 2 07 2004
|
|
|
imo portugalia 4/2 wygra a czechy z holandia 3/2
|
|
|
|
14:32, 2 07 2004
|
|||
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
Imo na ME nie gra sie o 3 miejsce |
||
|
|
|||
14:53, 2 07 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 352 Dołączył: 16-04-2004 Skąd: Telefonia Dialog Nr użytkownika: 1724 |
A jeszcze sie zdziwicie
|
|
|
|
14:58, 2 07 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 10 Dołączył: 8-04-2004 Nr użytkownika: 1669 |
No ja nie jestem pewien co do Portugalii... Grecja jest teraz czarnym koniem mistrzostw. Miałem wielką nadzieję że finale zagrają CZesi z Holendrami. SZkoda. Po meczu za złe miałem trenerowi Holandii że zdjął Overmarsa. Mkkay hmm... moze tak okropnie nie grał ale wyśmiecie tez mu nie szło. Teraz zostaję tylko zadawać sobie pytania -CZy wielki finałl wygra mała Grecja, czy moze gospodarze mistrzostw - Portugalia. Czy królem strzelców zostanie Baros?? CZy Ricardo znów pokaże się z dobrej strony?? I jak zagra Luis Figo??
Pozdro. !HaRRy? |
|
|
|
15:19, 2 07 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 264 Dołączył: 19-03-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 1539 |
Ja tez liczylem na taki final ME i chcialem zeby Czesi w takim finale wygrali, Niestety to juz sie nie spelni. Czechom nalezalo sie zwyciestwo we wczorajszym meczu, mieli duzo okazji do strzelenia goli, niestety za to nie mieli szczescia a w dodatku niewyzkozystane sytuacje zemscily sie i to w jaki sposob, bramka w ostatniej sekundzie meczu,, CO ZA NIEFART !!! Wedlug mnie trudno jest powiedziec kto wygra final ME, z jednej strony mozna stawiac na Portugalie wkoncu sa gospodarzami i w meczu z Holandia pokazali dobry futbol, za to Grecy pokonali juz Francje i teraz Czechow !!!!!! |
||
|
|
|||
8:50, 5 07 2004
|
|
|
portugal - SMACIOŻE
Grecja - |
|
|
|
9:47, 5 07 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 352 Dołączył: 16-04-2004 Skąd: Telefonia Dialog Nr użytkownika: 1724 |
1:0 |
||
|
|
|||
9:55, 5 07 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 27 Dołączył: 3-07-2004 Nr użytkownika: 2231 |
Szczerze mówiąc to wiedzialem ze Grecja daleko zajdzie po wygranym meczu rozpoczecia , na mistrza Grecji tez po cichu liczylem
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |