IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> znudzony ??, na co czekasz !:D
blacktyger
post 21:51, 12 07 2004
Post #1

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

nudzi Ci sie kolejny noob z rifle ?? =X
masz dość bindów Teking Faja ?? :E
wqurwia Cię B.Tyg3r ?? ;S
czy Kicior TCP według Ciebie posiada inne EtPr0 niż server 4Fun ?? ;B
czy eseje Świętego na temat rtcw > all doprowadziły Cie już do Optyka ?? ;Q
a każdy koeljny post na forum powoduje spazmy ?? ;K
Masz w ogóle jakikolwiek problem egzystencjalny ?? ;C

ClicK HerE !:D

zapewniam Cię, nie zawiedziesz się ...

BTW Adi-O czekam aż się przy(słowo na p)isz, w końcu jesteś najlepszy bo Cie acid obronil ;C (dzień dobroci dla warzyw i "ryżowych nicków" hrhrhr ;] )

notabene, defakto inne kosmiczne texty dlaczego Dankan nie ownuje swoimi porównaniami ;x brakuje nam Cie prosimy WRÓC ... cC Ownz !

BTW 2 Zapomniałem o jescze jedej osobistości, wielki Vistorante musiał uaktywnić swe oblicze na moim GG, za co bardzo mu dziękuję ... ;[ Pzdr
Go to the top of the page

+Quote Post
2 Stron V   1 2 >  
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 19)
sparrow88
post 22:17, 12 07 2004
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 328

hm to wciąga bardziej niż ET tongue.gif laugh.gif

+Quote Post
VISTORANTE
post 9:32, 13 07 2004
Post #3

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 568

Ja (słowo na p)e btyger i ty sie dziwisz czemu cie nazywaja statsiarzem? :C

+Quote Post
flyier
post 12:41, 13 07 2004
Post #4

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 2231

No fajna gra , czasem w nią pykam , ale dosyc szybko sie nudzi.

+Quote Post
Bobin
post 15:05, 13 07 2004
Post #5

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 496

omg mialem nic nie pisac ale... wiesz co ? idz juz lepiej pograj w pasjansa albo warcaby on-line, bo robienie z siebie kretyna juz ci nie wychodzi... nazywasz niektorych warzywami, a sam jestes cienki jak barszcz (co pokazales grajac ze mna [jezeli pamietasz jeszcze]) zapisz sie moze do psychiatry (bo na psychologa juz za pozno) i moze raz na rok odloguj sie z forum to moze ci przejdzie. wakacja a ty dalej tu smarujesz

+Quote Post
falubaz
post 15:15, 13 07 2004
Post #6

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

elasto mania za!@#ista gra swego czasu jedyna ktora chodzila na moim 166mmx :x .

swoja droga jakby podal tylko link i moze jeszcze linijke to by zostal po raz trzystadwudziestyczwarty posadzony o nabijanie postow

btw niektorym zal dupe sciska ;x

Pozdro

+Quote Post
blacktyger
post 15:38, 13 07 2004
Post #7

Generalmajor
Ikona Grupy

omg mialem nic nie pisac ale... wiesz co

ale wiem co .. jednak napisałeś .. o czym to świadczy, może Ty musisz iść do psychologa bo se nie radzisz ze sobą ? ;C

idz juz lepiej pograj w pasjansa albo warcaby on-line

w to drugie gram dość, często ale co Ty możesz o tym wiedzieć ? ohmy.gif to gra .. ekhm znudzonych ...

nazywasz niektorych warzywami, a sam jestes cienki jak barszcz (co pokazales grajac ze mna [jezeli pamietasz jeszcze])

dobrze powspominać stare dobre czasy ohmy.gif a poza tym z której strony barszcz jest cienki ? ;[

moze raz na rok odloguj sie z forum to moze ci przejdzie

a za przeproszeniem co mi ma przejść, bo jescze tego nie napisałeś ... problem z doborem słów czy wysłowieniem ? :=(

wakacja a ty dalej tu smarujesz

dobrze, że Ty nie ...

+Quote Post
Bobin
post 15:59, 13 07 2004
Post #8

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 496

ale wiem co .. jednak napisałeś .. o czym to świadczy, może Ty musisz iść do psychologa bo se nie radzisz ze sobą ? ;C

nie jakos se radze. przynajmniej na tyle, zeby odejsc od kompa, nadajesz z taka czestotliwoscia, ze chyba ci ktos lape do klawiary przywiazal

w to drugie gram dość, często ale co Ty możesz o tym wiedzieć ?  to gra .. ekhm znudzonych ...

no ja faktycznie o tych grach wiem nie za duzo, bo jak mnie znudzi np. taki wolf to gram w cos "innego" (do wyboru jest 999 innych gier). ekhm to akurat nie bylo "zlosliwe" - lepiej sobie w warcaby pograj, bo sie wypalasz (jako forumowy master). to bardzo rozluzniajace wiec polecam

a poza tym z której strony barszcz jest cienki ? ;[

z dupy strony. to akurat jest tak glupie, ze az nie warte komenatarza

...problem z doborem słów czy wysłowieniem ? :=(

nein. a moze ty lepiej do okulisty idz - "...robienie z siebie kretyna juz ci nie wychodzi..." jezeli tego nie widzisz to raczej Ci nie pomoge

dobrze, że Ty nie ...

haha teraz to mnie rozwaliles biggrin.gif jakos nie mam takich aspiracji (bycia masterem "teorii")

+Quote Post
AdI-O
post 21:23, 13 07 2004
Post #9

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1724

I znowu nasz wszechwiedzący futrzak przewidział moją obecność ohmy.gif
Kolejne topici "do dupy". All do dupy. Co tu mówić więcej. wacko.gif
Idź na świeże powietrze, zamiast gnić w zapchlonej norze i tykać ciągle te same klawisze.

Adi-O czekam aż się przy(słowo na p)isz, w końcu jesteś najlepszy bo Cie acid obronil ;C

blink.gif Black, masz tam na monitorze filtr z ołowiem?? Bo promieniowanie z twojego monitora wyżarło ci resztki twojego mózgu. To nie była obrona, tylko wreszcie ktoś zauważył jak puste są twoje joke'i i strasznie użyteczne sarkazmy wacko.gif Boże, miej warzywka w swej opiece rolleyes.gif

A elasto: świetna gra. Dobra na nudne zajęcia z infy. I cała sala, gra z nami...

+Quote Post
blacktyger
post 17:10, 15 07 2004
Post #10

Generalmajor
Ikona Grupy

Ja (słowo na p)e btyger i ty sie dziwisz czemu cie nazywaja statsiarzem? :C

a Ty się dziwisz że Cię objeli PBM ohmy.gif

I znowu nasz wszechwiedzący futrzak przewidział moją obecność 
Kolejne topici "do dupy". All do dupy. Co tu mówić więcej. 
Idź na świeże powietrze, zamiast gnić w zapchlonej norze i tykać ciągle te same klawisze.

futrzaka to Ty masz w majtkach ohmy.gif takimi nazwami to operuj w strone rodziny, nie w moją. A poza tym ja mam dom a nie nore, a jeśli tekst piszesz, opierając się na swoich warunkach mieszkalnych, to przykro mi
strasznie użyteczne sarkazmy

od kiedy żarty - sarkazmy mają być użyteczne ??

Boże, miej warzywka w swej opiece

Bóg kocha wszystkich, więc wzywanie go do miłości, opieki jest nie na miejscu, lepiej wezwij do tego swoją mame, bo widocznie masz z jej miłością problemy

nie jakos se radze. przynajmniej na tyle, zeby odejsc od kompa, nadajesz z taka czestotliwoscia, ze chyba ci ktos lape do klawiary przywiazal

zdanie to poddaje pewnej wątpliwości, a raczej jego możliwość zrealizowania gdyż z przywiązaną łapą, zdecydowanie pisać bym nie mógł

ekhm to akurat nie bylo "zlosliwe" - lepiej sobie w warcaby pograj, bo sie wypalasz (jako forumowy master). to bardzo rozluzniajace wiec polecam

i co z tego że się wypalam ?? albo inaczej, co Ciebie to chyba nie masz za kare czytać Tyg3ra ? ohmy.gif omiń mój post i tyle, a jak widzisz że to ja założyłem Topic to nie wchodzć na niego k ? co do warcab to już wyraziłem swoje zdanie
z dupy strony. to akurat jest tak glupie, ze az nie warte komenatarza

jednak, znów się pojawił ...

nein. a moze ty lepiej do okulisty idz - "...robienie z siebie kretyna juz ci nie wychodzi..." jezeli tego nie widzisz to raczej Ci nie pomoge

teraz to mam pewne wątpliwe poczucie winy ... czy Ty masz zamiar mi pomóc ?? za przeproszeniem w czym ?? widzisz jest takie mądre przysłwoie (zresztą żadne nie jest głupie) "Uderz w stół a nożyce się odezwą" i prosze .... nawet dwie pary nożyc ohmy.gif myślisz że ja to zakładam żeby wszyscy się cieszyli że jest nowa gra (która ma więcej lat niż połowa userów ohmy.gif )raczej nie, założyłem to bo wiedziałem że wynknie sytuacja, taka jaka zaistniała czyli tak zwane flame wars, wbrew wszystkiemu sa to najczęściej czytane Topici, i tematy w których najchetniej bierze się udział. no więc skoro Hyde park ma zastuj, rzucasz kość i już ile piesków. może to troche pzybliży Ci idee tego topica i naprawde, nie staraj mi się pomóc bo to nie ja tej pomocy potrzebuje ;x

+Quote Post
AdI-O
post 18:36, 15 07 2004
Post #11

Hauptmann
Ikona Grupy

Dajesz ciekawe świadectwo czemu Hyde Park nazywają najgorszym z części forum. ohmy.gif
Idiotyzmy w twoim nędznym wykonaniu świadczą o twojej osobie- zwykłym zgniłku bez krzty samokontroli.

lepiej wezwij do tego swoją mame, bo widocznie masz z jej miłością problemy

Chodzisz po cienkim lodzie, black. Jeżeli uważasz że rodzina nie jest świętością, i to niezależnie czy własna czy obca, to chyba nie masz żadnych zasad ohmy.gif Nie wnikam w to, czy chowasz sie na ulicy czy w rynsztoku, jesteś poprostu 0( słownie . zerem ph34r.gif ).

od kiedy żarty - sarkazmy mają być użyteczne ??

Jeżeli ciągle nimi operujesz, to chyba są dla ciebie użyteczne. Bo dla innych to dowód twojej pustej osoby. Acid chyba dał ci tego przykład...

Jednym słowem, nie ma już oczym gadać. Jeżeli reklamujesz flame wars to idz tam pokaż swoje humanistyczne umiejętności laugh.gif

+Quote Post
Aaron
post 21:50, 15 07 2004
Post #12

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2299

Ehh... dajcie już spokój ph34r.gif Zaczynacie cytować jeden drugiego i do czego to dąży?
btw: blacktyger, czy ty nie zaczynasz zadzierać ze zbyt dużą ilością userów? ohmy.gif

+Quote Post
blacktyger
post 12:07, 16 07 2004
Post #13

Generalmajor
Ikona Grupy

odpisał bym coś ale musze jechać (na życzenie Bobina ;] ) może jak wróce to coś napisze smile.gif

BTW nie wiem jak wam, ale mi się takie Topici podobają ohmy.gif

+Quote Post
Sagitarius
post 20:35, 16 07 2004
Post #14

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 513

a co wy chcecie od tej gry ? blink.gif biggrin.gif Mi sie podobała.... troche gietki ten motor biggrin.gif
do dyskusji tych 3 panów...nie wiem co wy chcecie od B tygera..forum jest poto zeby pisać mondrze przedewszytstkim i wy mu tego zazdrościcie że jemu nie usuwają postów itp......ech....nie bende nic mowil wiecej ;\

+Quote Post
Aaron
post 21:01, 16 07 2004
Post #15

Gefreiter
Ikona Grupy

A więc nie mów biggrin.gif
A co do ElMo, to super giera, muszę za nią podziękować b. tygerowi. Pocinam w nią w czasie wolnym od Wolfa- Big thx rolleyes.gif
Może trochę to nierealistyczne i stare, ale za to jakie grywalne ph34r.gif

+Quote Post
D!z3l
post 10:36, 17 07 2004
Post #16

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1539

W sumie fajna gierka pozwalajaca oderwac sie i zapomniec na chwile o ET tongue.gif ale:

Echhhh, no i znowu powstał "topic-bagno". A to z powodu wzajemnego obrzucania sie błotem przez forumowych gaduł. Niechce mi sie tu przytaczac wszystkich chamskich odzywek bo bym musial spedzic nad wklejaniem ich chyba z godzine

+Quote Post
blacktyger
post 10:19, 25 07 2004
Post #17

Generalmajor
Ikona Grupy

btw: blacktyger, czy ty nie zaczynasz zadzierać ze zbyt dużą ilością userów? 

post niżej

A co do ElMo, to super giera, muszę za nią podziękować b. tygerowi. Pocinam w nią w czasie wolnym od Wolfa- Big thx

kobieta zmienną jest ohmy.gif btw nie ma za co ...

do dyskusji tych 3 panów...nie wiem co wy chcecie od B tygera..forum jest poto zeby pisać mondrze przedewszytstkim i wy mu tego zazdrościcie że jemu nie usuwają postów itp......ech....nie bende nic mowil wiecej ;\

mówić możesz, tylko nie pisz ohmy.gif bo wygląda to fatalnie

Ehh... dajcie już spokój  Zaczynacie cytować jeden drugiego i do czego to dąży?

zasadniczo dyskutujemy, monologi mnie nie fascynują, nie wiem jak Ciebie ...

Dajesz ciekawe świadectwo czemu Hyde Park nazywają najgorszym z części forum. 
Idiotyzmy w twoim nędznym wykonaniu świadczą o twojej osobie- zwykłym zgniłku bez krzty samokontroli

a nazywają go tak ?? myślałem że to w "ET w ogóle" jest ostoją spamu, przenoszonego do tysiąca innych powstałych niedawno boardów

a wiesz dlaczego mnie najabrdziej śmieszą tacy jak Ty i Tobie podobni ?? bo myślicie że to co pisze, świadczy o mnie, bueheh to świadczy o B.Tyg3r, a nie o mnie, w sieci można być każdym, a jeśli ktoś na GG umawia się z dziewczyną, to sorry, ale zakrawa mi to na chorobliwą nieśmiałość wobec płci przeciwnej. wiem że to może wydawać Ci się nie na temat, ale pamiętaj że internet to tylko internet i nie radze wlewać w niego z byt wiele z siebie, bo Cię niechybnie pochłonie. Anonimowość to jakby nie patrzeć zaleta, nie wada internetu. i tylko dlatego jest on taki popularny i uwielbiany. ale że tak pwoiem, to moje osobiste poglądy, i nie musisz się z nimi zgadzać (o to się martwić nie musze smile.gif ). a jeśli Ty swoimi wypowiedziamy reklamujesz siebie, to myślę iż poprostu się wygłupiasz, rzucając we mnie mięsem. i jeśli masz zamiar obronić się tym, iż to ja pierwszy zacząłem , to tym bardziej Ci współczuje (choć oczywiście powiesz, że nie potrzebujesz mojego współczucia - też bym tak powiedział smile.gif ) ok. wykład z niczego zakończony, mam nadzieję iż wywyoła on burze emocji i antypatii w moją stronę ohmy.gif

Chodzisz po cienkim lodzie, black. Jeżeli uważasz że rodzina nie jest świętością, i to niezależnie czy własna czy obca, to chyba nie masz żadnych zasad  Nie wnikam w to, czy chowasz sie na ulicy czy w rynsztoku, jesteś poprostu 0

ja nie obrażam Twojej rodziny, a dla mnie świętością jest Bóg, a tym zdaniem obraziłeś go w moich oczach ohmy.gif (wtf?) więc mam prawo przywołać Cię do porządku, a co więcej wyrazić swój pogląd na temat Twojej rodziny, nie obrażając ich (bo ja nie obraziłem nikogo z członków Twojego rodu), Tak jak Ty zrobiłeś to mówiąc o Bogu ... to czy mam zasady czy nie, raczej nie Twoja sprawa, i zapewniam nie dowiesz się tego w "wirtualnej rzeczywistości" (imo rzeczywistość jest tylko jedna ... ). A to czy Ty chowasz się w mieszkaniu, czy w domku mam w \o/ (słownie dupie) więc jeśli w to nie ingerujesz, to dlaczego wymieniasz domnniemane przez siebie (albo wyimaginowane ohmy.gif) miejsca mojego zamieszkania ?? jeśli nie ingerujesz, to nie ingeruj, bo stajesz się przez to niesłowny, a skoro swoimi postami dajesz świadectwo swojej osoby, to znaczy że w normalnym świecie (choć świat jest również tylko jeden :/ ) też brakuje Ci tej cechy - dość ważnej i cenionej. Więc naprawdę mimo iż masz wiek podobny do mojego, to spojeżenie całkiem inne, więc nie musisz wyzywać mnie od pchlarzy etc. tylko może normalnie powiedz co Ci we mnie nie pasuje ?? ja jak zwykle pocytuje Cię i Ci odpisze i bynajmniej nie będe rzucał w podobny do Ciebie sposób mięsem ....

[sry za stylistyke moich zdań (poowtórzenia itp.) ale nie chciało mi się poetycko wyśilać, poza tym jestem umysłaem raczej ścisłym (matma, fiza) więc nie wymagać ode mnie eseji jak od Świętego ... rolleyes.gif )

Pozdro

+Quote Post
Aaron
post 10:56, 25 07 2004
Post #18

Gefreiter
Ikona Grupy

NIezłe wypracowanko, Black...A co do tego Twojego podsumowania moich postów- "kobieta zmienną jest"- ja napisałem tylko i wyłącznie, że zaczynasz "zadzierać" ze zbyt dużą ilością userów. I nie mówiłem tu o tym, czy masz racje, nie podważałem Twojego zdania. To, że ci podziękowałem za grę- to zupełnie inna sprawa. Uwierz mi- nie żywię do Ciebie nienawiści biggrin.gif, nie mam zamiaru obrażać innych i wdawać się w flame wars(btw: kto do cholery dał mi tego pbma i za co mad.gif ) . Aha i jeszcze jedno- uwierz mi, kobietą nie jestem ph34r.gif

+Quote Post
AdI-O
post 11:09, 25 07 2004
Post #19

Hauptmann
Ikona Grupy

Każdy w coś ingeruje- i to niezależnie czy tego chce czy nie. Akurat wystąpiła dziwna sytuacja, w wyniku czego nastąpił taki zwrot akcji dry.gif Nie wiem czy masz klapki na oczach czy nie, ale albo zracaj uwage na słowa jakimi operujesz allbo dokup sobie ramu, bo część informacji ci sie zdeka kasuje:[.

ja jak zwykle pocytuje Cię i Ci odpisze i bynajmniej nie będe rzucał w podobny do Ciebie sposób mięsem ....

Uaaa, będe mega hiper ziom jak Black i zacytuje coś;[ Sama albo sam ingerujesz w to co robie i co pisze.
Każdy robi co chce i jak chce, i nic go nie ogranicza. Chyba że własna wyobraźnia albo kodeks osobisty.
W każdym razie ja nie widze w moich postach krwistego mięcha.
Jakbym chciał już dawno bym jeździł po tobie... ale ty i tak nic byś sobie z tego nie robił/robiła. smile.gif
I dobrze, grunt sie nie przejmować.

Btw. ja nie rozgraniczam świata na wirtualny i rzeczywisty. Wszystko widze w jednych barwach, myśląć o tym co jest przede mną. Nie zatrzymuje sie tylko na komputerze, czy innych zajęciach, ale szukam czegoś nowego.
A ty ciągle siedziszw bagnie grzebiąc sie i grzebiąć głebiej coraz dalej... smile.gif

Btw2. ten tekst na dole jest z 5 2 Dębca z płyty PŃ VI??

+Quote Post
blacktyger
post 14:20, 25 07 2004
Post #20

Generalmajor
Ikona Grupy

Każdy w coś ingeruje- i to niezależnie czy tego chce czy nie. Akurat wystąpiła dziwna sytuacja, w wyniku czego nastąpił taki zwrot akcji

hmm skoro każdy w coś ingeruje, to nie pisz że "nie ingeruje" ...

Nie wiem czy masz klapki na oczach czy nie, ale albo zracaj uwage na słowa jakimi operujesz allbo dokup sobie ramu, bo część informacji ci sie zdeka kasuje:[.

wyszukany sarkazm, ale nie widze w nim sensu - a przeciez takowy ma się zawierać wg. Ciebie ? wink.gif

Sama albo sam ingerujesz w to co robie i co pisze.

a czy ja napisałem że nie będe ingerował w Twoje słowa ??

W każdym razie ja nie widze w moich postach krwistego mięcha.

a ja owszem, granica między żartem, a obrazą jest cienka i dość często ją przekraczasz - jak widać nie zauważając tego ... to źle

Jakbym chciał już dawno bym jeździł po tobie... ale ty i tak nic byś sobie z tego nie robił/robiła

tak już dawno mnie nikt nie zoownowal biggrin.gif xDD ale dobrze że napisałeś tą 2 część zdania ... dlatego nie będe komentował tej pierwszej (właściwie to już poniekąd skomentowałem) a tak w ogole słowo "Ty" jest kierowane do mnie (personalnie) więc mimo braku szacunku mógłbyś zachować pozory kultury, i pisać to z dużej litery, tako jako i ja to robie wink.gif

ten tekst na dole jest z 5 2 Dębca z płyty PŃ VI??

ofcors, lecz troszke ucięty bo się nie miści (ograniczenia ;\ )
5 2 Debiec - To My Polacy

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi