9:02, 9 09 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 136 Dołączył: 8-12-2003 Skąd: Żyrardów, wiesz mi nie chcesz tu przyjechać Nr użytkownika: 869 |
Niestety stalo sie to co prorokowalem czyli 2:1 dla angoli.Wedlug mnie Polacy grali niezle(jak na polakow) do 58minuty kiedy to stracili 2 bramke
|
|
|
|
![]() |
9:56, 9 09 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 68 Dołączył: 13-09-2003 Nr użytkownika: 212 |
jak sie strzela 2 bramki a stan meczu jest 1:1 no to co sie dziwic
|
|
|
|
9:57, 9 09 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 239 Dołączył: 10-08-2003 Skąd: Szydłowiec Nr użytkownika: 81 |
I taki temat dajesz tu:Forum Serwisu:
Polskie Centrum Enemy Territory Wolfenstein: Enemy Territory W:ET Ogólne ??? Prosisz się o PBM-a. A graliśmy na maksimum możliwości tylko, że to nasze maksimum to minimum anglików. |
|
|
|
11:03, 9 09 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 46 Dołączył: 30-11-2003 Nr użytkownika: 834 |
grali slabo - stzrelili bramke i pzrestali biegac oO .
Spanz geju oO |
|
|
|
14:26, 9 09 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 264 Dołączył: 19-03-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 1539 |
Moim zdaniem nie można powiedzieć że to co grali wczoraj polscy piłkarze to było minimum Anglików oraz że nasi kopacze żle grali. Dlatego ponieważ przez pierwsze 45 min i częsć 2 połowy dotrzymywali kroku angolom oraz co moze sie przełożyc na wynik meczu ich kontry i akcje które przeprowadzali przeciez mogły przynieść bramke dla naszego zaspołu. Moge powiedzieć jedynie że tym składem jaki wczoraj wystąpił na mórawie boiska mógł przynieśc jedynie wynik remisowy. Remis który napewno byłby sprawiedliwszym wynikiem niż ten który widniał po zakonczeniu meczu bo przecież Polacy niegrali fatalnie czy żle a wręcz można powiedziec że w sumie dobrze i na tle Anglików niewypdali żle. Otóz gdybyśmy mieli zamiast dwóch naszych środkowych pomocników Mili i Lewandowskiego pilkarzy którzy prezentowali by poziom Krzynówka i Kosowskiego, oraz za tego nieszczęsnego Głowackiego przez którego stracilismy obie bramki---pierwsza bo nie upilnował Defoe a dróga to fatalna bramka samobujcza mielibyśmy np. takiego profesora jakim jest Zieliński Jacek a także jakby Janas zamiast tego jak to nie kórzy albo zdecydowana większośc nazywa DREWNEM a chodzi mi o Rasiaka wstawił by od początku Kryszałowicza to wynik nietylko mógłby byc remisowy ale nasi piłkarze mogli by pokusić się o zwycięstwo w wczorajszym meczu. Ogólnie to co im przeszkodziło w tym że wczorajszy mecz jest zaliczany do porażek jest jak zwykle brak szcześcia w meczach z Anglikami, bo do wygrania meczu nie wystarczą umiejetności technicze, brak dobrego przygotowania zespołu od strony taktycznej czy wola walki zespołu ale także szczęscie które miała reprezentacja Austrji w meczu z Anglikami !!!!! |
||
|
|
|||
15:46, 9 09 2004
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
imo po strzeleniu bramki powinni polacy uspokoic gre, szanowac pilke, czyscic w przedpolu. A tu hop bach, chwila nieuwagi glowacki robi TK i po meczu.
Imo smolarek powinien grac w nastepnym meczu za mile :CCC |
|
|
|
17:17, 9 09 2004
|
|
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
tradycji stalo sie dosyc. w historii polska wygrala tylko raz z anglia w chorzowie za kazimierza gorskiego.
|
|
|
|
18:06, 9 09 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 239 Dołączył: 10-08-2003 Skąd: Szydłowiec Nr użytkownika: 81 |
To ja pokuszę sie o ocenę poszczególnych zawodników:
w skali 1-6 (1-najgorsza,6-najlepsza) 1-Jerzy Dudek; ____6 (bez zastrzeżeń, nie miał nic do powiedzenia przy obu bramkach) 4-Michał Żewłakow, ____3 ( jak zwykle przecietnietnie ) 6-Jacek Bąk, ____6 ( właściwy człowiek na właściwym miejscu - T72twardy taki Hajto 2) 5- Arkadiusz Głowacki, ___2 ( TK, -6 XP ) 3-Tomasz Rząsa; ___3 (kolejny przeciętniak) 11-Kamil Kosowski, ____4 (gdyby nie to podanie do Żurawskiego to byłaby 3) 10-Mariusz Lewandowski, ____3 (przeciętniakus totalus) 2-Sebastian Mila, ____1 (najgorszy zawodnik na boisku) 8-Jacek Krzynówek; ____6 (ten człowiek pracuje jak wół, wygląda czasami jakby tylko on grał i chciał wygrać) 9-Maciej Żurawski, ____6 (gdy dochodził do piłki widać było, że jest prO) 7-Grzegorz Rasiak. _____2 (pomyłka trenera) |
|
|
|
18:15, 9 09 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 129 Dołączył: 18-09-2003 Skąd: ŁÓDŹ Nr użytkownika: 233 |
Powiem krótko: Jak zwykle mecz był do dupy, chcieli wygrac ale jak zwykle im nie wyszlo. Powinni doły kopac a nie w pilke grac - beznadzieja.
|
|
|
|
21:00, 9 09 2004
|
|||
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
w koncu sie z Toba zgadzam |
||
|
|
|||
6:55, 10 09 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
Żurawski - 6 ;o???
im0 koleś jedyne co potrafi to wykopać ala Beckham (tylko dejvid jescze potrafi podać) a bramki w jego wykonaniu to jedna na 100 (chodzi o trafienie w światło bramki ;x) bardziej mnie martwi fakt, iż DSky się rozpadło ;C! |
|
|
|
13:32, 10 09 2004
|
|||
|
rotfl. najlepszy polski napastnik od juskowiaka chyba, nie no ncmt. polski van nistelrooy imo |
||
|
|
|||
16:34, 10 09 2004
|
|||
|
w koncu sie z Toba zgadzam |
||
|
|
|||
18:41, 10 09 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 352 Dołączył: 16-04-2004 Skąd: Telefonia Dialog Nr użytkownika: 1724 |
Określe to jednym skrótem
dd=dali dupy |
|
|
|
22:01, 10 09 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 69 Dołączył: 12-08-2004 Skąd: New York Nr użytkownika: 2566 |
Apropo meczu a raczej ich uczestników. Ja mieszkam w Katowicach gdzie oczywiście znajduje sie słynny hotel Monopol w którym drużyna angielska spała i jadła. A chodzi tu oto że ludzie widzieli Beckhama łażącego po centrum Katowic z ochroniarzami
|
|
|
|
20:00, 11 09 2004
|
|||
|
No kuźwa sensacja Popuściłem po nogach. Naprawdę chodził po Katowicach??? |
||
|
|
|||
4:21, 13 09 2004
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
omfg fajny topic.. temat rzeka wiec odpowiedz nie bedzie krotka...
Jestem Polakiem i to co interesuje duza ilosc naszych ziomkow interesuje i mnie Czy byla szansa ograc Anglikow? Tak, byla i to duza.. byla tez jeszcze wieksza szansa na remis... kto z!@#al ? Dzialacze PZPN troche trener i pilkarze... Ale zanim zaczne pisac o pilce odniose sie do posta blacka.. Piszez ze Zurawski jest slaby czy tam masz do niego... Po 1. Jezeli myslisz o kadrze to powinienes zachowac obiektywizm i nie brac pod uwage barw klubowych danych zawodnikow.. zapewne nie lubisz Wisly... tak jak Dizel(XDD) ktory ewidentnie faworyzuje Legionistow.. W kadrze powinni grac najlepsi pilkarze dostepni + grajacy w swoich klubach + w przyzwoitej formie Po 2. Z Twojego postu wynika ze nie znasz sie za bardzo na pilce, aczkolwiek lubisz spamowac.. lepiej bys sie zajal oplakiwaniem DSKY ( ee to by bylo na tyle Nie chce zdupy flejma :F OK Mecz POL vs ENG Jak pisalem zawiedli Dzialacze z PZPN'u + troche trener i pilkarze... Po kolei... Kiedys myslalem ze niejaki Pan Jan T. zwany Tomkiem (słowo na p)i glupoty na temat PZPN'u i calej polskiej pilki bo go odsunieto od cyca stracil tam ciepla posadke i jest zwykla pozywka dla mediow brukowych.. jednak jego dewiza "Listkiewicz (bardzo szanuje tego pana jako sedziego) + cale towarzycho wspolnej adoracji musi odejsc" pokazuje nam iz ten czlowiek naprawde widzi syf w polskiej pilce (nie to zeby go odrazu prezesem zrobic W PZPN'ie prezesem powinien byc: 1. czlowiek ktory sie zna na pilce 2. zdolny manager znajacy sie na swojej pracy 3. czlowiek uczciwy i nieskalany.. mamy bylego sedziego ktory nie potrafi dobrze zadbac o nic... Zawsze czytalem duzo prasy sportowej tej bardziej obiektywnej i z niej wynika to, iz nasi dzialacze nie robia zupelnie nic aby zapewnic przyszlosc polskiej pilce... organizacja stoi na najnizszym stopniu... co to qrwa ma byc ze pilkarze angli zostaja zakwaterowani w tym samym hotelu co sedziowe i pozniej sie sedziow rzuca z miejsca na miejsce bo wg regulaminu UEFA takie cos nie ma prawa sie wydarzyc? Co to znaczy ze PZPN nie zadbal o hotel dla pilkarzy przed przyszlym meczem z Austria we Wiedniu i teraz musza wynajmowac jakis obskurny hotel 50 km od stadionu? (nie ze pilkarze musza byc super traktowani... ale zeby przed meczem nie jechali w korkach po 2 godziny..) Moim zdaniem odwolac caly zarzad powolac mlodych ludzi z wizja... Dzial szkolenia PZPN to jest pomylka... marnuja sie tylko talenty polskiej pilki... jak wielu ich bylo ? W Polsce sa specjalisci ale nie robia w zawodzie bo cale towarzystwo wspolnej adoracji zajmuje sie c@#! wie czym :/ Trener: Jak popatrzylem na sklad naszej reprezentacji przed meczem.. omfg co on robi ? Rasiak - czlowiek bez formy i bez klubu (Siena z nim nie podpisala kontraktu i nie ma klubu jest wolny). Co taki pilkarz robi w kadrze ? Mysli ze jak zablysnie forma to go Barcelona kupi ? Ledwo co biegal Mila - jeden z talentow - na boisku nie widoczny - bez formy... groclin w tym sezonie nie gra na miare tytulu.. po co nam pomocnicy ktorzy podaja przeciwnikowi i paletaja sie po boisku ? Lewandowski - pr0 defensywny pomocnik ktory zablysnal na boisku w momencie gdy dostal zolta kartke.. nigdy w nim nie widzialem porzadnego defensywnego pomocnika, ktory by kierowal pilki do przodu.. zawsze co robil.. do obroncow.. Kukielka - wprawdzie wszedl pozniej, ale w Wisle sie nie lapie do pdst skladu.. co robi zawodnik w kadrze ktory we wlasnyk klubie grzeje lawe ? Zewlakow - era Engela sie skonczyla.. chociaz ze gral jak na niego przywoicie.. ale chyba Baszczynski lepiej by sobie poradzil... jest przynajmniej bardziej ofensywny. Frankowski - lis pola karnego - strzela bramki w Wisle na zawolanie - w kadrze go nie ma... Rasiak bez formy lepszy niz Frankowski w formie ? OMFG ja go nie lubie to grac nie bede... nonsens Olisadebe - kontuzja zdupy a w panatinaikosie mial zagrac.. wiec wtf? bananow mu za malo dali? Nie jestem rasista ale naturalizowany Polak ktory kiedys tak pragnal grac dla nas.. nagle teraz od kilku meczy juz ciagle lapie zdupy kontuzje? powinni mu zadac pytanie.. albo grasz dla nas albo nie zdecyduj sie... Taktyka: Mielismy grac systemem 4-4-2 ktory jest oklepany aczkolwiek przynosi efekty.. tylko ze nasi boczni obroncy powinni byc min. pol-skrzydlowymi.. a co u nas bylo ? przy stanie 2-1 gralismy jak by ten wynik byl dla nas.. jakbysmy my wygrywali.. zero polotu W srodku pola po zmianie mili mielismy 2ch defensywnych pomocnikow kukielka + lewandowski.. omfg my bronimy wyniku 2-1 dla Anglikow? dali trenerowi w lape czy co ? Z ledwo co biegajacym bez formy (nie mowie ze zlym zawodnikiem) Rasiakiem + Mila gralismy takjakby w 10 do tego Lewandowski + nasi boczni zbyt malo ofensywni obroncy to takjakby w 8miu... Reszta cos probowala, ba nawet Maciek Zurawski wzial sie za rozgrywanie bral ciezar gry na siebie gdy nie bylo komu... Jednak sam Zurawski, sam krzynowek czy nawet Kosowski to za MALO nawet jak na przecietnie grajacych anglikow w skladzie bez kilku pdst zawodnikow. ZAWODNICY: Na plus wyszli: - Krzynowek - 6/10 - Zurawski - 6/10 - Kosowski 4/10 - Dudek - 4/10 Na minus: - Raczej cala reszta Polski zespol ma indywidualnosci.. mozna to nawet przerzucic na wolfa.. jak myslicie czy dobrze zgrany zespol ktory jest przygotowany dobrze taktycznie do klanowki przegralby klanowke z jakims zdupy miksem gdzie by bylo 3 dobrych aimerow a reszta to zwykle pospolite warzywa z ffa? Watpie Polacy zagrali na max swoich mozliwosci.. tylko szkoda ze Anglicy grali zespolowo a my nie... W Angli dostaniemy w(słowo na p)... a szkoda, chyba ze sie cos zmieni na lepsze... zostaje jedynie nam KIBICOM nadzieja, ze przyjda czasy orlow gorskiego i rep olimpijskiej Wojcika... Pilka swiatowa sie wyrownuje (np wynik meczy Albania Grecja ROTFL) wiec moze kiedys i my dorownamy tym europejskim "potegom" jak narazie jedynie pozostaje nam wychodzic ze stadionow czy od telewizora ze spuszczona glowa, zdartym glosem ktory jeszcze przed chwila brzmial " DO BOJU POLSKA" |
|
|
|
6:58, 13 09 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
tak masz racje, polską piłką w ogóle się nie interesuje, ani legionistami, ani wisłami ani innymi !:C dla mnie ten futbol jest hmm nie na poziomie ... kibicuje ofcors tym którzy reprezentują nas w lidze mistrzów i kibicuje reprezentacji polski, ale mówienie że Żurawski 6 to przesada, oczywiście dla mnie (góra 4 - 3 ...)
Owiele bardziej interesuje mnie piłka "na poziomie" więc masz racje nie będe się już wypowiadał bo jescze na mózg Ci padnie od moich postów (wiesz gdybym wszędzie widział spam, też bym zachorował |
|
|
|
10:30, 13 09 2004
|
|||||||||||
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 264 Dołączył: 19-03-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 1539 |
Jeżeli chodzi o lige to dlamnie ta cała SKISŁA mogła by sie utopić wraz ze swoimi piłkarzami i kibicami w wisle
To zauważyłem już dawno (odnośnie tego co jest przed przecinkiem i po)
Wymieniłeś dokładnie tych samych piłkarzy których ja we wczesniejszym poście Ale jeszcze musi dużo wody w wiśle upłynąć (mam nadzieje że z topiącymi sie wiślakami
Tjaaaa, LISEK, buahahahahahha z tego określenia śmieje sie od czasu jak wisła grała z norwegami i przegrała w karnych w których przed podejściem Franka do piłki komentator nazwał go liskiem pola karnego a póżniej nie strzelił karniaka. Od tego czasu mam polewke z tego określenia !! To co napisałem wyżej tyczy sie reprezentacji, bo nigdzie niejest napisane że jak zawodnik strzela bramki na zawołanie w klubie to musi sie przełożyc na strzelanie dla reprezentacji, np. ile musiał czekać Zurawski aby się przełamać i zacząć strzelać dla kadry----BARDZO DŁUGO !, a zreszta Franek dostawał juz powołania do kadry i niczym specjalny sie niewyróżnił
Hmmmmm, jak napisałeś faworyzuje legionistów ?????????? |
||||||||||
|
|
|||||||||||
15:35, 13 09 2004
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
Dizel a nie paworyzujesz ?
Danie noty 9 to przesada... nasza kadra nie pokazala nic na poziomie, zagrali niezly jak na nich mecz.. przynajmniej nie trzeba sie za nich wstydzic Mi nie chodzilo o to ze ten czy tamten pilkarz z!@#al kiedys karnego ze kiedys w kadrze nic nie pokazal... Pilkarz w formie i to jeszcze taki napastnik jak Frankowski ktory strzela bramki z niczego powinien byc w kadrze... Pamietasz jak Zuraw sienie mogl przelamac nie strzelal bramek, ba nawet na mundialu karnego nie trafil.. a teraz 3 bramki w 3ch kolejnych meczach. nie mowie ze on musi grac ale dac mu szanse bynajmniej wtedy gdy Niedzielan, Olisadebe nie mogli grac a Saganowski i Rasiak nie sa w formie Black a co to jest pilka na poziomie ? Moze mecze Realu z przereklamowanymi gwiazdami ? Ostatnio malo jest meczy na poziomie nawet w lidze mistrzow. Ostatnio nawet na ME wygral anty-futbol prezentowany przez grekow... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |