IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Graficzne bugi w 16bitach, sprzętowy/programowy niby-wallhack
SCORPiON
post 16:48, 17 09 2003
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 69

user posted image

Wallhack gdy macie uruchomonie gg i jakas osoba znienie na status DOSTĘPNY to gra bedzie lekko skakala i zobaczycie co jest za sciana smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
ramp
post 17:17, 17 09 2003
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 38

taaa ;} a jak na Zaraz Wracam to modele sa nagolasa;=|

+Quote Post
spanzik
post 10:18, 18 09 2003
Post #3

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 212

efekt stary, szczegolnie na radeonach , juz w rtcw mozna bylo to stosowac , jest to poprostu jakas niezgodnosc ktora powoduje takie kwiatki , w rtcw wystarczylo dac wiadomosc a nastepnie wylaczyc gg a pseudo wallhack pozostawal :] ale tylko i wylacznie na radeonach

+Quote Post
dNkN!
post 16:53, 9 10 2003
Post #4

Nr użytkownika: 200

**rwa ...

mąciłem ostatnio reshackiem w systemie xp i go nie chcący killnąłem. zainstalowałem sobie win2k pro i mam same **bane problemy. jak nie mysz, to tuner tv, jak nie tuner to wydajność...a teraz jeszcze grafa. nie dosyć, że wydajność win2k pro jest względem xp pro na tyle nikczemna , że wynik różnicy szczypie w oczy to jest ma w **uj bugów, które teraz wychodzą. otworzyłem dzisiaj wolfa w 16bitach z 16bitowymi teksturami i...sie zdziwiłem. gierka złapała niby-wallhacka, sciany, za którymi są postacie pojawiają się i znikają w dosyć dużej częstotliwości, widzę japy przez hełmy, soldatom oczy wychodzą na wierzch - co to jest?

user posted image

user posted image

user posted image

konfig tego kompa wygląda tak: ( sorry za cuta z mirca )

(CPU) 1-AMD Athlon™ XP 1800+, 1512MHz, 256KB (0% Load)
(RAM) usage: 240/512MB (46.88%)
(GFX Card) NVIDIA GeForce4 MX 440, (Display) 1280x1024/32bit/60Hz

taki problem nigdy nie pojawił mi się na xp

ps. aha, ten śmieszny wallhack pojawia się tylko kiedy używam lornetki albo snajpy

-------------------------------- edytowane ------------------------------------

pewnie nie łykniecie ale win2k pro, który od samego początku mi się sypał jest zainstalowany jakiś miesiąc. nie robiłem na nim nic, poza siekaniem w wolfa, także nie miało co go zmulić. po tym samym poście zainstalowałem win xp pro. te same stery, te same detonatory, wszystko to samo. odpaliłem tego samego wolfa i zupełnie co innego - przy 10-26 fps'ach na radarze on da win2k pro fpsy on da win xp pro nie spadają poniżej 45 i utrzymują się w granicy 50-60. na innych mapach jeszcze lepiej. biggrin.gif

no i problem z grafą zniknął

+Quote Post
sin
post 15:53, 12 10 2003
Post #5

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 47

[ img] link [ /img]
a co do tematu to super mash hacka wink.gif a skad wiesh ze tak wyglada wallhack?? przynajmniej raz musiales uzywac :>

+Quote Post
dNkN!
post 16:19, 12 10 2003
Post #6

Nr użytkownika: 200

no, używałem RAZ... obadaj sam!

bugi, które widać w moim poprzednim poście wychodzą tylko pod win2k pro przy dx9.0b i detonatorach 45.23. kilka dni temu doinstalowałem xp pro i bugów nie ma, w dodatku mam dwa razy więcej fpsów przy tych samych sterach i detonatorach

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi