23:11, 5 11 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
Kolejny topic spowodowany przypływem nagłej weny, zazwyczaj są to posty treści dość obszernej, więc im0 przygotować się... Bynajmniej nie dla warzyw, a tym bardziej pr0 :X
Tematem tym razem będzie... hmm zasadniczo nie wiem :C ale warto by było coś napisać o sytuacji na forum bo blinka nie ma i ktoś musi marudzić i pisać czarne scenariusze :{ Odnośnie formy boarda chyba dużo nie trzeba mówić, zresztą to można zobaczyć po tym kto się wypowiada ... (np. ja 2 strona medalu to fakt iż scena się już trochę ustabilizowała, coraz mniej nowych użytkowników powoduje fakt, iż starzy wyjadacze ( Poza tym o poziomie tego 4um świadczy również fakt iż nikt z lepszych graczy, graczy wpływowych na tej scenie się tu nie wypowiada. pamiętam kiedyś tematy przez nich zakładane, które naprawdę mogły pomóc nie tylko n0b0m ale i bardziej doświadczonym, była ogólnie jakaś taka chęć podzielenia się doświadczeniem ... czyli to coś co powodowało, iż zaglądanie na forum nie było z nudów a z ciekawości w przeciwieństwie do teraźniejszości (przynajmniej w moim wypadku). zaś dziwny jest fakt iż co nowszy user - to głupszy. nie rozumiem dlaczego kiedyś nowi użytkownicy zadawali pytania, wypowiadali się w topicach o jakimś sensownym temacie, który coś wnosił, zaś teraz sami zakładają tematy które tak naprawdę ośmieszają nie tylko ich ale i tych, którzy odpowiedzialni byli za ich wychowanie. (ale składnia dobra kończę nudzić - ymma liczę na Ciebie ^^ cya i pozdro dla p0rn gey'a tranx'a ^^ nie chce mi się mircza instalować po formacie i nie ma mnie na #wow ale kiedyś się jeszcze zjawie ... |
|
|
|
![]() |
0:17, 6 11 2004
|
|||
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
najn! po prostu najn. malo sie dzieje teraz na scenie, malo afer. no przede wszystkim afer. a ja kce posty vegety :< A jak ktos mowil, topic nie bedzie popularny bo kogos nie wyzwales, nie obraziles jego rodzicow etc. Kto tak pisal ?:| tez bez sensu post ale hcuj robic, w piatek wieczor jak sie nigdzie nie wyszlo :< |
||
|
|
|||
3:53, 6 11 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 385 Dołączył: 8-07-2004 Skąd: Toruń - tak, jestem Krzyżakiem! Nr użytkownika: 2258 |
No i muszę Cię rozczarować - nic ciekawego zapewne nie napiszę, a na mądrego to już bym całkiem nie liczyła! Pomimo tego napisze - a dlaczego o tym zaraz. Po pierwsze (już brzmi groźnie co?) przestój jest, nie ma co ściemniać, że nie - to fakt. Pytanie dlaczego? Nie jestem wyrocznią (zazwyczaj Po drugie (tak tak jest i po drugie) - co do braku pomocy dla początkujących - to pomyśl, każde dobre chęci kiedyś się kończą zabite przez niereformowalność większości zadawających pytania. Święty, dNkn! i inni włożyli dużo pracy w stworzenie FAQa, cierpliwie odpowiadali na mnustwo pytań, odsyłali do odpowiednich działow forum, dawali linki itd. I zauważ, że w większości wypadków, gdy nie wykazywali chęci współpracy, dotyczyło to pytań przewałkowanych już setki razy i na które padły już wyczerpujące wyjaśnienia. Myślę, że w wypadku problemu nie opisanego wcześniej, lub nie do końca, znalazłby się ktoś kto postarałby się pomóc. Natomiast inną sprawą jest kozaczenie niektórych noobów, którzy przeczytali coś tam i w ten sposób (poprzez wyśmiewanie się z innych i spamowanie) próbują, nieudolnie zresztą wg mnie, poczuć się wyższymi od tych całkiem początkujących i zagubionych owieczek. Po trzecie (było po drugie musi być i po trzecie) - co do braku "wpływowych" graczy, czy postaci - hmmm i to jest dobre pytanie. To mógłby być temat na długą dyskusję, mam swoje spostrzeżenia, ale o tym, to nie mam już dziś siły ni ochoty pisać, bo w jednym, czy dwóch zdaniach nie sprecyzuję. No i po czwarte - i ostatnie już - co do poziomu wypowiedzi nuworyszy. Cóż, prawdopodobnie próbują naśladować starszych " forumowych wyjadaczy" i robią to w sposób najprymitywniejszy i najprostrzy zarazem - próbując być "cool". Inna sprawa, że gdy nie ma żadnych gorących dyskusji, taka droga wydaje się być im najwłaściwsza, możliwe też, że tak odbierają to forum czytając jedynie ostatnie - najnowsze posty, czy topiki. Niestety niewielu zadaje sobie trud przeczytania czegoś starszego niż coś co zostało napisane dwa dni temu. Osobiście sama nie należę do owych "starych wyjadaczy forum", ale nim cokolwiek tu napisałam kilka dni spędziłam na czytaniu forum, i co (tu może zaskoczę wielu) sprawiło mi sporo przyjemności - z jednej strony dużo się dowiedziałam, z drugiej było to czasami dość zabawne. Durne topiki i posty nie są złe jeśli są przy okazji choć trochę zabawne. A na koniec ja sie pożalę - a mianowicie czego MI najbardziej brak na Forum? KĄCIKA Z PLOTAMI I PLOTKAMI!!!!! Ja chcę wiedzieć, kto kogo nie lubi i za co, kto komu co powiedział i co mu za to zrobili kumple tamtego, dlaczego dany klan się rozpadł i kto za tym stoi, ilu fejków grało w ostatnim meczu klanu "Z" i dlaczego przegrali, czy to prawda, że gracz "Y" jest prawiczkiem, choć ma dziewczynę od dwóch lat i na koniec, czy są tu jacyś HETERO?!!!! Oraz jeszcze mnustwa innych rzeczy Zresztą można pisać do mnie z takimi informacjami na gg |
||
|
|
|||
| Go��_keNOOBie|PL |
4:28, 6 11 2004
|
||||||
|
Goście |
HaHaHaHaHa... jest troche pozno i juz nie widze na oczy... tak wiec w wiekszosci beda to komentarze
- Blacktyger ty sie kurczysz ^^ za duzo seksu, za mało jedzenia... co do zastoju, to imo, nie bedzie takiego ruchu... wiekszosc "stalych" tematow zostala wyjasniona, ludzie ci sami, ale jakby nie ci sami...(wiecej czasu w kUrNiKu siedza, niz na ET). Mniej afer, klanow mniej, nowe jakos tez juz nie bardzo powstaja.... mlodziez nie ta, tylko dupy im w glowie, alkohol i pokemony, za to "starzy" zmieniaja zabawki (bo sex juz nie smakuje tak samo)... i ogolnie jesien, zimno i reumatyzm lupie w kosciach jak lozko co piatek u sasiada... tak naprawde to poczatek konca uspokojenia nadszedl z zejsciem ze sceny C4, oraz jak dla mnie "odejsciem" trucizny z mojego zycia ale 2 razy nie wejdziesz na te sama mine... Co do postow z poczuciem humoru.. to prawda, malo ich, ale czasem rece opadaja jak jakis "zielony" zadaje pytanie bez sensu i ladu/gramatyki/itp (nic nie skreslac) jak klika sie w myszke.....bo on uzywal do tej pory dzoja od C64 grajac w kulki. Wiecej jest bezsensownych pytan niz naprawde przemyslanych... malo kto potrafi pieprzyć 3 po 3 kiedy trzeba i utrzymywać te luzniejsza strone forum na luzie... Btyger... niby 10 postow, a jest wszedzie^^ i po ostatnie bo zaczynam juz nudzić
jakas dyskryminacja... brakuje wzmianki o jajnikach... i na koniec....
Jaki problem ?!? zaloz taki temat i po sprawie Pozdrawiam |
||||||
|
|
|||||||
5:21, 6 11 2004
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
they wanna know if u still got it black... ;[
musze z radoscia stwierdzic... black is back, still b.l.a.c.k. |
|
|
|
12:18, 6 11 2004
|
|||||||||
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
omg posty vegety były pr0 w porównaniu do jego wypowiedzi na mircu powtarzał to samo kilka razy a i tak nikt nie wiedział o co mu codzi !:D
może dlatego że tak naprawdę mam ich około 1500 :U
hmm w sumie plotkarskie newsy często pojawiają się na netsporcie (www.netsport.pl) ale możny by taki topic stworzyć ^^
yep zdjęli mi pbm ^^ |
||||||||
|
|
|||||||||
2:30, 7 11 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 385 Dołączył: 8-07-2004 Skąd: Toruń - tak, jestem Krzyżakiem! Nr użytkownika: 2258 |
No nie mogłam się powstrzymać - keNOOBie twój Spidergay jest BOSKI!!!!
|
|
|
|
5:26, 7 11 2004
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
posty vegety r0x!
Black nie masz 1500 postow Mialem wy!@#ac na kacu posta na 4 strony A3 ale jakos wena mi uciekla :/ ogolnie na forum zawierucha.. albo pisza jakies naby, albo starzy forumowi wymiatacze... ogolnie trzeba by bylo postawic topic ss vs uvm i moze by sie cos zaczelo dziac... problem tez tkwi w tym, ze topicow jest tu w hcuj i niestety wiekszosc tematow zostalo juz wyczerpanych :< ludzie nie maja juz o czym pisac.. dlatego zostaje nam pisac o (słowo na p)ach ;[ moze przeniesiemy sie na jakies forum onetu czy cos ? i bedziemy pisac posty o dupie maryni nie martwiac sie o tym ze nam swiety topic skasuje ? :> bedziemy sie rozwodzic o polityce, o tym jak gry sa szkodliwe dla mlodziezy, albo o tym ze swiatem rzadza zydzi i masoni ;[ |
|
|
|
23:05, 20 12 2004
|
|||
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 21 Dołączył: 19-11-2004 Nr użytkownika: 3247 |
myśle ze gdyby ktoś napisał kogo nie lubi i za co, to topic zmieniłby sie w topic bluzgów epitetów i innych obelżywych form wypowiedzi, wiec nie wiem czy wypowiadanie sie na temat innych byłoby słuszne, ale o rozpadach klanów czemu nie...chociaż tez nie bo dobre klany sie rzadko rozpadają, a te co sie rozpadają to nawet nie zdążymy o nich wcześniej usłyszeć. a zatem pozostaje plotkowanie o tym czy są tu HETERO (odpowiedź jest prosta...) oraz czy dana osoba jest prawiczkiem/dziewicą. Ymma zakładaj topica i obgaduj...możesz zacząć ode mnie |
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |