IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Pozdro dla wszystkich cwaniakow na fakach
AciD
post 23:10, 15 10 2003
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 488

Chce poruszyc jeden irytujacy mnie temat... przegladalem komentarze do newsa nt. klanu t5, zobaczylem kalejdoskop cwaniakow na fejkach ktorzy rzucaja takie teksty jak : "poison i c4 przyjdzie na was czas cziterzy" ktorzy twierdza ze m.in. poison gra w cb uzywajac cheatow, a nie maja zadnego potwierdzenia, wiec boja sie wpisac swojego nicka, ale do bluzgania to sie pala... moze tak pokazecie swoje twarze skoro tak kozaczycie bluzganiem ludzi i porozmawiamy na temat waszych problemow z psychika huh ?
Ma ktos cos do powiedzenia nt. nas, rzekomych cheaterow ?
Moze ktos chce skomentowac kozakow na fakach ?
Feel free...
Go to the top of the page

+Quote Post
3 Stron V   1 2 3 >  
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 19)
NoOne
post 23:52, 15 10 2003
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 490

No imo nie ma co na fakach, juz dawno mowilem ze przyjdzie na was czas imo, wszyscy polecicie za czity i przekrety predzej czy pozniej. :> Swoja droga jesli ktokolwiek chcialby jakis czit zapraszam do mnei zagadac na GG / ICQ ewentualnie na irc. Wysylam chetnie, podalbym wam link do stron ale niestety akurat padlo cos dzis, tak czy siak, nie chce zeby znow bylo gadanie ze 1 klan czituje inny nie moze, oni sa lepsi etc, a wiec smialo chce ktos czita msg me. Polecam zwlaszcza klanom grajacym w kazdym cupie prowadzonym przezemnie.

+Quote Post
R4Gn4k
post 0:06, 16 10 2003
Post #3

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 489

ja chce ja;o a tak wracajac do tematu jak mozna czitowac na pb ? no ponoc mozna jak sie ma "nowosc" ale taki angel to nie czituje bo mnie w glowe nie trafia (fakt faktem zabije go raz na 10 ale on gra od poczatku sceny rtcw a ja raptem 4 miechy przy fps spadajacym do 0;o).No ale co to za lole pisza po co im to. To jak posion i c4 czituje to wp za kilka miechow tez bedzie;oooo

+Quote Post
Swiety
post 0:43, 16 10 2003
Post #4

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

Chociaż sam nie gram aktywnie w ET (tylko czasami FFA a klanowo gram w RTCW) to w(słowo na k)ia mnie takie coś.
na scenie ET.
Jak pamiętam to w początkach RTCW gdzie było mnóstwo warzyw i lam też były nieliczne komentarze ale nie na taką skalę jak tutaj. I sytuacja sceny ET przypomina tą sytuację z początków sceny RTCW - też mnóstwo z...ów i lamek, podobne problemy - wystarczy poczytać to forum lub commentsy.

I zmast cieszyć się że będziemy mieć kolejny dobry klan który może mieć szanse na wygrane w CB albo występy ich zawodników w NC to mamy dziecinne komentarze gnojków i zakompleksionych idiotów którzy tylko na necie pod fejkiem czują się niewiadomo jak ważni i myślą że jak mają fejka to można zmieszać z błotem każdego, a w rzeczywistości są lamami do kwadratu i debilami do sześcianu i mają z tego powodu kompleksy które objawiają poprzez bezpodstawne oskarżanie kogoś o czity itp.

Poprostu banda niedo...ków robi burdel i wystawia złą opinie normalnej większości

Co do graczy z dużym stażem w q1,q2,q3 grających w RTCW/Et to znam ich dużo i ani jedna nie jest lamką.
Poprostu doświadczenie wyniesione z tych gier procentuje później w RTCW/ET.
Movement skill, granie na słuch, ogólna ocena sytuacji wokół siebiem spryt czy odpowiednie wykorzystanie
lokalizacji na mapie to wszytko wyniesione z kwaków procentuje w Wolfie.
Oczywiście strzelanie jest inne - liczy się spread, hsy jest długi reload ale wymiataczom z q3 przystosowanie się do tego zajmie niewiele czasu - tutaj o wiele łatwiej jest tym którzy przeszli z Cs-a na wolfa.
Nie wiem czy t5 jest najlepszym klanem - ale napewno większosć się zgodzi że złym nie jest.

I jak spojrzeć na ludzi z najlepszych europejskich czy amerykańskich klanów czy to RTCW czy to ET to sporo jest oso które przeszły z kwaka.

Poison czituje ?? Nie wiem. Wiem że Poison zajęło 2 miejsce w polskiej lidze RTCW gdzie finały grało się na Lanie i logiczne gdzie nie można było czitować.
I jedyną receptą na komentarze z dupy że Poison to czitery bo pojechali nas do zera to jest więcej turniejów LAN gdzie wtedy można się przekonac na ile kto jest dobry.

Takie komentarze u większości starych graczy wywodzących się z RTCW poprostu wywołują uśmeich politowania.

A poza tym ile można tym mózgo...om powtarzać - jak kogoś oskarżacie o czity to dowody dowody i jeszcze raz dowody (dema, logi z serwera)

Prośba do adminów www.enemyterritory.pl.

Jabyście mogli zrobić liste tych pedałów które pod fejkami wygłaszają takie komentarze. Macie dostęp do ich ip możecie porównać ja z ip kilkuset zarejestrowanych osób na boardzie.
Dodatkowo ja mam bazę danych kilkuset ip starcyh graczy RTCW ale nie sądzę żeby to był ktoś kto gra już długo.
Jeszcze jakby poprosić adminów żeby w logach sprawdzili kto gra najczęsciej pdo takim ip.
Poprostu trzeba coś takiego tępić no chyba że chcecie aby tu sie zrobił drugi CS.

Prosiłbym w szczególności o podanie ip kolesia
- C4 pierdoły
- Gal anonim

+Quote Post
FarSight
post 8:33, 16 10 2003
Post #5

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 92

Hehhe qrwa dzieki za topic na forum bo bym przegapil te commentsy ....
OK [poprawnosc polityczna mode off]
Wiec tak polska scena ET to:
4 klany czolowki, 3 sredniaki ze 3 polsredniaki i 500+ warzyw ..... taka prawda ... jezeli przechodzi o nas team z innej sceny to tylko sie cieszyc bo albo czolowce albo sredniakom albo polsredniakom przybedzie przeciwnik na ich poziomie do gry .... a warzywa ?? p...ic warzywa ..... gra jest jush ile ?? 2 miechy czy moze 3 ?? i jezeli ktos dalej jest warzywem to jush nim zostanie amen .... ja to widze tak ..... za jakis czas nastapi polaryzacja (ktorj poczatki jush widac) i gracze klanow nie 2 dniowych beda grac na innych serwach ... warzywa beda mialy swoje warzywniaki gdzie indziej ... warzywa przestana pisac na boardzie bo ntym wysmianiu ich ... i bedzie spokoj ... nikt nikogo nie bedzie bezpodstawnie oskarzal o cheaty etc ....

Na razie (dzieki bogu .. ekhm , toadiemu) mamy 2 servy good ... klany ktore nazwalem sredniaki i polsredniaki tesh powoli sie dorabiaja servow ... i za jakis czas nikt z nas nie bedzie gral w warzywanikach bo po co ?? nie bedzie z nimi dyskutowal na forum bo po co ???

WARZYWA !!!!!!!!!! pracujcie nad mysleniem (nawet nie skillem) i przestancie byc warzywami przejdzcie na druga strone !!!!!!!!! przekroczcie rubikon !!!!!!!! (lol qrwa troche mnie ponioslo co to qrwa jest/bylo rubikon ?? jakas rzeka ??)

[poprawnosc polityczna mode on]
Witam na sceni eklan T5 ... mam nadzieje ze ET wam sie spodoba i zostaniecie tu na dluzej .... i nie przejmujcie sie komentarzami pewnych osob (warz.... mode ON qrwa !!!!!!!!) biggrin.gif

PS: LOL wiecie ze z reguly jestem spokojnym misiem ale jush z tydzien temu napisalem:
"Korci mnie ..... ale sie powstrzymam ... jeszcze ..... nawet nie wiecie ile mnie to kosztuje ...... "
i moze pojechalem za ostro ale nie dalem rady jush ......

+Quote Post
dNkN!
post 8:45, 16 10 2003
Post #6

Nr użytkownika: 200

dokładnie farsight - to się ceni.

faktem jest, że nie jestem zżyty z pl sceną jak ty/wy/oni ale śmiało mogę powiedzieć: **ebać fake'owych złamasów. chociaż zbeształ mnie wczoraj obrazek, na którym jakiś szwul pod fejkiem targał z WOLFszLAGIERa (WOLFszWAGIER). bądź co bądź nie wiem jakbym kiedyś zareagował na tak płytki pojazd jak fake, a jestem sobie w stanie wyobrazić, że to może wkurzać.

+Quote Post
Mad
post 8:57, 16 10 2003
Post #7

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 48

jeśli chodzi o t5 to nie dziwie sie ze scena q3 ich nie lubi. jezeli ktos pisze beszczelnie ze jest najlepszy np.

ja tam gralem 1 dzien w et i bylem w posion biggrin.gif:D i zalosne sa gadki ze q3 jest inna gra niz et biggrin.gif ten sam engine? te same jumpy? tylko ze gracze z et by mieli minusa z graczami z q3, a gracze z q3 na et by mogli roz...ac byle mastaha :>
Napisany przez xts, strona domowa autora http:// October 15, 2003, at 8:52

[@t5-boloman]: trzeba ustawic pedalska scene
- mowa o scenie et

i wielu graczy to denerwuje, moze sa najlepszym klanem ale widze ze sa pysznymi chujami ktorzy potem se dziwia ze wyzywaja ioch od czitowo i fejkow. to nei tylko wina tych co pisza komentarze/posty itp neich sie zastanowi 2 strona co robi

+Quote Post
NoOne
post 9:04, 16 10 2003
Post #8

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 490

QUOTE (dankan @ Oct 16 2003, 06:45 AM)
dokladnie farsight - to sie ceni.

faktem jest, ze nie jestem zzyty z pl scena jak ty/wy/oni ale smialo moge powiedziec: **ebac fake'owych zlamasow. chociaz zbesztal mnie wczoraj obrazek, na ktorym jakis szwul pod fejkiem targal z WOLFszLAGIERa (WOLFszWAGIER). badz co badz nie wiem jakbym kiedys zareagowal na tak plytki pojazd jak fake, a jestem sobie w stanie wyobrazic, ze to moze wkurzac.

No.. cieszy mnie ze przynajmniej niektorym starszym (wiekowo rtcw) graczom chce sie jeszcze z taka energia udzielac pozdro Far wink.gif
Ale co do bycia warzywami. Myslalem wczoraj i powinnismy chyba boardzie stworzyc topic z podanym #wolfpl czyli gownym kanalem polskiego community na qnecie o tym jak sie tam polacyc moze link do mirca itd. Tak samo powuinny gdzies byc zapodane stronki glowne rtcw zeby taki n00bek co wchodzi tylko tu ( no offence all znaczy biggrin.gif ) wiedzial ze stnieje takie cs jak clanbase.com rtcw.pl itd.

Co do insynuacji ze Poison czituje, no oczywiscie zwlaszcza dalo sie to zauwazyc na LAN'ie na ktorym byla tylko nasza trojka Ja, Prosper, Goliath, zeby bylo scisle, reszta nie przyjechala bo miala dobre czity at home ;P a mysmy przyjechali na szczescie odnalezlismy salatke, oraz takei fajne miesko w eloco biggrin.gif bardzo dobre to bylo i sadze ze to wplynelo na poziom gry nasz, nbo i dodac nalezy ze na finale za nami stal oferma z crissem mysle ze ich trafne uwagi w stylu 'o (słowo na k)a' 'huhu' 'ale go prosper zdjal' rowniez dawaly nam pewna przewage.. :>
Zauwazyc chcialbym jednak ze wekszymi cziterami okazali sie ludzie z FF bo np siedzac na pieterku odbijala im sie dokladnie poswiata na zaslonach ktore znajdowaly sie za mna i prosperem, tym sposobem przeprowadzajac kalkulacje mogli okreslic gdzie jestesmy ;P tylko tak tlumacze sobie w jaki sposob mnie Jano pojechal w plecy na ass przy skryzniach (pozdrow Jano! biggrin.gif)

Co do fake nickow to tez jest ciekawe, ja np nie lubie grac pod swoim nickiem na moim laczu, no sorry ale jak mam 200ms to dla mnie to nie jest gra na moim poziomie, tylko nalog, jak np ze trzeba sobie zapalic wink.gif chodzby to fajrant byl :> nie zebym sie tym szczycil, ale fakt faktem jestem czesto z...ywany za granie pf ostatnio, no bo czym mam z pingiem grac (słowo na k)a.. no to sobie strzelam, ale np sa akcje wbiega mi koles dobry i ma pretensje ze siebie i jego zabilem no przeciez to lol jest no. To co mialem czekac az mi hed'a da? no ludzie nie kumam, wczoraj tak przez kogos ...any bylem no bo wpadal na mnie to co mialem robic ;P ALe strzezcie sie zamowilem w ost sobote neo+ ! :> imo incomin

Ps: no kurna bardzo mi sie w tej uczelni nudzi no biggrin.gif

+Quote Post
FarSight
post 9:07, 16 10 2003
Post #9

Hauptmann
Ikona Grupy

QUOTE (Mad @ Oct 16 2003, 06:57 AM)
jeśli chodzi o t5 to nie dziwie sie ze scena q3 ich nie lubi. jezeli ktos pisze beszczelnie ze jest najlepszy np.

ja tam gralem 1 dzien w et i bylem w posion biggrin.gif:D i zalosne sa gadki ze q3 jest inna gra niz et biggrin.gif ten sam engine? te same jumpy? tylko ze gracze z et by mieli minusa z graczami z q3, a gracze z q3 na et by mogli roz...ac byle mastaha :>
Napisany przez xts, strona domowa autora http:// October 15, 2003, at 8:52

- mowa o scenie et

i wielu graczy to denerwuje, moze sa najlepszym klanem ale widze ze sa pysznymi chujami ktorzy potem se dziwia ze wyzywaja ioch od czitowo i fejkow. to nei tylko wina tych co pisza komentarze/posty itp neich sie zastanowi 2 strona co robi

No jak zwykle .... jeden dekiel wyszukal gdzie commentsa drugiego dekla i teraz sie beda warzywa spuszczac na forum 2 tygodnie .... qrwa w dupie mam co o mnie mysla ... mam w dupie co mysla o moim klanie .... jest tylko jeden sposob zeby se cos udowodnic ... challenge w CB (anytime) i all jasne ... kto jest lepszy kto jest gorszy ... nie bede sciangal do klanu prof.Miodka zeby kozaczyc na forum .... lole qrwa

+Quote Post
$
post 9:59, 16 10 2003
Post #10

Schutze

Nr użytkownika: 315

QUOTE (FarSight @ Oct 16 2003, 07:07 AM)
.... jest tylko jeden sposob zeby se cos udowodnic ... challenge w CB (anytime) i all jasne  ... kto jest lepszy kto jest gorszy ... nie bede sciangal do klanu prof.Miodka zeby kozaczyc na forum .... lole qrwa

Obyś FarSight sie nie przeliczył się co do CB gdy pewnego dnia będziesz chciał zagrac z klanem złożonym z tzw. warzyw i zamiast na warzywo trafisz na kolegę z pierwszej ligi. Nie wiem czy takie historie miały miejsce w et ale ja juz miałem nieprzyjemność grać mecz CB (rtcw PL ladder) z MOONami ( no offence ale wszsycy wiedzą jaki poziom prezentowali (z wyjątkami)). Po meczu, o dość zaskakującym dla nas przebiegu (tylko remis), okazało się że połowa to byli gracze jednego z czołowych klanów w POiSCE. Grali pod fakenickami i podszywali się pod tag MOONów. Tyle że w RTCW dało się rozpoznać człowieka po CD-KEY'u. Niestety nie udostępniono nam logów z servera - (thx admini TOADIEGO :[ ). Co gorsza sam Fryta olał kwestię, że w meczu CB grali ludzie pod fakeami.. Od tego czasu wiem ze CB to nie żadna wyrocznia. Wystarczy tylko wiedzieć komu stawiać kebaby.

Szkoda tylko ze w ten sposób zarżnięto rtcw PL ladder.

+Quote Post
(?)Carnage
post 10:40, 16 10 2003
Post #11

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 493

Hmm:) Witam all i nie mogę sie powstrzymac od napisania czegos widzac taki topic.Tak teraz kazdy sie wypiera z tymi czitami i jest anjmadzrejszy na forum:) NoOne- sorry ale za co miales bana na Toadim?Rozumiem tylko testowales gówna w celach CB:) No szkoda bo ludzie ci nie uwierzyli smile.gif.No ale jest wszystko git , moze ET przebije CS w czitowaniu.Z waszej polemiki defytystycznej tak wynika[tam to sa jazdy]. Moze jest jakis procencik ludzi którzy oszukuja , ale jezeli pojawi sie ktos leprzy od jakiegos wielkiego aktywisty z kanalu #wolfpl to od razu ludzie kreca demka i wyzywaja od cziterów.ET to darmowa gra i naparwde na chuj wy liczycie?Sami (słowo na k)a zmieniacie konfigi na lewo i prawo , rozjasniacie podkrecacie.Tak samo pokrzywdzeni moga sie czuc gracze którzy graja na deflautowanych cfg.Jakie ktos ma szasne na deflaucie VS koles z konfem po tuningu ??Zadne!!! Spodziewalem sie ze w ET nie bedzie mozliwa zmiana cfg ale jednak i teraz mam beke bo sie wszyscy bulwersuja.No jak to? Mam (słowo na k)a 98% efektów powylacznaych , jest noc a ja mam dzien i dostaje kulke w leb!Cziter!!!Zaluje ze PB nie kopie wlasnie za te cale zmiany w cfg, rozjasnianie ,wylaczanie pogody, picmipy , i iine chujostwa.Gacze deflautowani CFG laczcie sie!!!
SZacunek dla prawdziwych A POZDRO CWANIAKUFF Z TUNINGOWANYMI CFG:)
ps.Dawno temu w lidze PRL zastanawialem sie czemu przegralismy z POison 7 do 1.Nasza druzyna miala wszyscy deflauty a poisonki mialy Tuningi.NIe mówie ze poiosny oszukiwaly.Sam potem zrozumialem jaka jest róznica miedzy deflautem a podkreconym CFG. Moze po prostu nowi gracze w ET czuja lekka fustracje grajac z klanami gdzie wiekszosc ma obcykany tuning CFG. No oprócz konfa jest tez TeamPlay i napewno 4 polskie czolowe klany posiadaja fantastyczny teamplay któy nie podlega dyskusji. Imo na podsumowanie skad sie biora cziterzy i cwaniaki. Jest pare nowych osób które gra na deflautach[chyba z 75%] i wydaje mi sie ze nie wiedza o mozliwosci podkrecenia CFG[w rtcw wybuchla rewolucja jak sie kazdy dowiedzial o takiej mozliwosci].Dlatego ci nowicjusze korzystaja z aimbotów bo chca dorównac najleprzym, bo mysla ze ci tez oszukuja a to zwykle tuningi cfg. Nie bylo by problemu gdyby nie mozna bylo zmieniac cfg ale to by bylo za piekne. I zeby przetrwac w tym bagnie tzreba podkrecac cfg co neistety wszyscy robia:) No ja tez nie mam czystych raczek i to tozmyslenia dziurawej glowy.

+Quote Post
Swiety
post 10:55, 16 10 2003
Post #12

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

- Dankan
Ja sam jestem fejkiem, gram tylko fejkiem pod ET i jestem tutaj zarejestrowany jako fejk. Kto gra w RTCW to wie kto ja jestem. a fejk Wolfszwagier (nie mylić z fejkiem wolfszlagierem) to mój dobry stary znajomy z czasów RTCW smile.gif. Tylko że to jest mój stały fejk i jak coś komentuje lub wypowiadam się to pod tym stałym fejkiem albo real ksywą. A pod fejkiem gram bo bardzo żadko mam dobry ping.

- #wolfpl
Co do kanału #wolfpl który był kiedyś pięknym miejscem to nie chciałbym żeby pewnego dnia weszło tam kilkaset noobów bo zrobiłby się burdel jeszcze większy niż jest teraz. Zresztą to byłby ewenement na skale światową - kanał z kilkuset opami smile.gif.

- Nasz ulubieniec Mad
Co do mada to ja już wiem dalczego masz taką ksywkę - ty poprostu jesteś ... szalony smile.gif
Robisz z siebie jakiegoś obrońcę uciśnionych lam i warzyw przeciwko despotycznym Poison smile.gif.
Nie wiem czy Poison są chujami - najlepiej spytaj się o to NoOne smile.gif
Wiem że niektórzy wyzywający Poison od chujów (nawet jesli nimi naprawde są smile.gif ) to sami są chujami do kwadratu (alob nawet do sześcianu).
Chujów w Poison zawsze było mało - w innych klanach procent chujów jest dużo większy.
Szczerze mówiąc Poison chociaż mają graczy dużo odemnie lepszych skillowo to nigdby nie było dla mnie rewelacją. W RTCW byli przeciętni teraz coś znaczą w ET. I nie wiem czemu tak do nich się dopierdalasz.
Co innego C4. Gdybym był Madem to bym się przypierdalał do C4.

- Frytka
Poproszę na śniadanie kolejną porcję czitów gdyż jestem bardzo głodny. Co prawda nie gram w ET klanowo ale napewno coś na to poradzisz smile.gif Np dopiszesz mnie do squadu KMH smile.gif.

- R4Gn4k
Oczywiscie ze Wp też czituje smile.gif. Bo przecież czesto gine z ich ręki. Co prawda wasze czity nie są tak spektakularne jak czity Poison ale myśle że szybko nadrabiacie zaległości smile.gif

- Farsight
Z każdym przeczytanym twoim postem kocham cię coraz bardziej smile.gif
Jednak nasuwają mi się pewne przemyślenia na temat FFA i lamek
W RTCW każdy noob był na miarę złota bo graczy było mało. Nie wolno było kikować noobów z serwerów, trzeb im było robić szkółki, pisać poradniki i wszystko tłumaczyć.
Często powtarzano że scena to tylko klany i official mecze a reszta jest mało ważna.
Ale czy nie sądzisz że upadek FFA prowadzi częsciowo do upadku sceny danej gry ?
Pomiajam inną okoliczność to że scena RTCW praktycznie padła bo kilka klanów którym znudziło się RTCW lub mało tam osiągneły przerzuciły się na ET i zostało kilka klanów plus garstka zapaleńców na FFA.
Uważam że jeśli się oleje całkowicie FFA i nie będzie się nic robić dla poprawy na tym polu to może się skończyć tak jak z RTCW - zostanie garstka klanów która się jeszcze zmniejszy kiedy wyjdzie kolejna nowa gra podobna do ET
Pamiętacie może sprawę serwera RTCW dla najlepszych na pass ? Było sporo komentarzy (nie tylko pisanych przez warzywa) że to prowadzi do podziału i nie będzie dobre, że jest złe odgradzanie warzyw od elity. No przecież (słowo na k)a podział jest już dawno - pro plajerzy i warzywa.

Na świetej pamięci boardzie Hive C4|bel pisał jak to ET jest wspaniałe na FFA a FFA na RTCW jest z...ane.
Ja pisałem że FFA w ET to będzie jeszcze większa porażka niż FFA w RTCW. I widząc to co się dzieje chyba mam rację (bo ja (słowo na k)a kiedykolwiek nie mam racji ??? smile.gif.

Ponieważ nie gram klanowo w ET (no chyba że Frytka dopisze mnie do Kmh smile.gif ) to niestety nie moge dać ci challenge w CB. Ale czy to oznacza że jestem warzywem ? Czy mozna poprostu olać całkowicie FFA i powiedzieć że to się nie liczy a liczą się tylko walki klanowe.
Wolf jest grą w której FFA jest trochę bezsensu i powinno się grać tylko w klanie (tak zresztą mówią twórcy tej gry). Ale to poprostu nie zawsze jest możliwe do zrealizowania i jednka to FFA istnieje i dużo od niego zależy. Poprostu gdyby nie to FFA to większość z dobrych graczy którzy byli kiedyś lamkami nigdy by się nie wybiła.

+Quote Post
billy
post 11:15, 16 10 2003
Post #13

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 206

Pozdrowienia również dla wszystkich z defaultowym configiem.
Wybacz Carnage, ale dla mnie używanie defaultowego configa jest głęboko pozbawione sensu. A to dlatego, że grając na nim mógłbym osiągnąć około 10 fps średnio. Zrób sobie eksperyment i ustaw sobie maksa fps na 10. Pograj troche i powiedz jak bardzo było przyjemnie. Widocznie zapomniałeś, że w et grają również ludzie na nie pierwszej świeżości sprzęcie. Oczywiście odpowiedź jest jasna: kup sobie nowy komp. Wiele razy już to słyszałem. Najczęściej mówią to tacy, którym komputer kupił tatuś albo mamusia i nie dołożyli do tego nawet grosza przez siebie zarobionego. A ktoś, kto sie sam utrzymuje tak łatwo nie ma. Lubie grać w et, ale żeby mieć z tego przyjemność fpsy nie mogą spadać poniżej 20. A i tak nie jest łatwo. A bez tuningu nawet i tyle byłoby niemożliwe. Dlatego na szczęście tuning jest możliwy, prawdopodobnie zawsze będzie i nic tego nie zmieni.

+Quote Post
(?)Carnage
post 11:23, 16 10 2003
Post #14

Gefreiter
Ikona Grupy

Billy wiem o tym doskonale ale fakt faktem ze gracz na deflaucie musi miec bardzo dobrego skilla by wygrac z kolesiem po tuningu [np. na dystans].Tak samo chujowo moga czuc sie garcze którzy graja na deflaucie przeciwko tuningowanym cfg, oraz analogicznie uczciwi gracze VS aimbotowcy.Szkoda ze malo osób moze sobie pozwolic na granie bez modyfikacji

+Quote Post
FarSight
post 11:31, 16 10 2003
Post #15

Hauptmann
Ikona Grupy

Ok WOLFszLAGIER biggrin.gif

Ja sam jestem fejkiem, gram tylko fejkiem pod ET i jestem tutaj zarejestrowany jako fejk. Kto gra w RTCW to wie kto ja jestem. a fejk Wolfszwagier (nie mylić z fejkiem wolfszlagierem) to mój dobry stary znajomy z czasów RTCW . Tylko że to jest mój stały fejk i jak coś komentuje lub wypowiadam się to pod tym stałym fejkiem albo real ksywą. A pod fejkiem gram bo bardzo żadko mam dobry ping.

Wwiem qrwa kto ty jestes !!!!!!11111111ONEONEONEONE ........

#wolfpl & to nie chciałbym żeby pewnego dnia weszło tam kilkaset noobów

wlasnie sie dowiedzieli i pewnie przyjda sad.gif

- Nasz ulubieniec Mad

Patrz wyzej on jush tam jest qrwa i nie tylko tam niestety

Chujów w Poison zawsze było mało

Blad chujow tam zawsze bylo multum nie chujem byla Saari i jest Illka

Farsight .... kocham cię coraz bardziej

blink.gif ekhmmm nc

W RTCW każdy noob był na miarę złota bo graczy było mało. Nie wolno było kikować noobów z serwerów, trzeb im było robić szkółki, pisać poradniki i wszystko tłumaczyć

Jak potrzebujesz 4 to brydza to zrobisz wszystko nie ?? biggrin.gif

i tak btw troche semantyki imo:
warzywo (75% obsady na wiekszosci serwerach) : osoba nie umiejaca grac i nie kcaca sie nauczyc gra nie robiaca postepow pomimo ciaglej gry
n00b (75% graczy cienkich klanow) : osoba nie umiejaca graci , robiaca minimalne postepy pomimo ciaglej gry a uwazajaca sie za mastacha
gracz (elita+sredniacy+pojedyncze osoby z cienkich klanow): osoba umiejaca graci (moze nie za dobze na poczatku), robiaca postepy dzieki ciaglej grze, znajaca swoje wady (jako gracza)
newbie (coraz mniej i niestety wieksza czesc z nich idzie w kierunku n00b i warzywo niz gracz ... pozytywny przyklad newbie to kolo o xywce Loki 65 czy jakos tak): pierwszy tydzien-dwa gry nie wiadomo co z niego bedzie moze byc: warzywo albo n00b albo gracz

pomoge (jak bede umial), dam cfg, bede mily dla kazdego newbie i gracza, a mam w dupie kazde warzywo i n00ba ....
i wqrwiaja mnie ludzie ktorzy wlaza na to forum lub na irca badz na server i p...a niestworzone glupoty etc ....
i teraz tak uzyjmy metafory brydzowej ... ja wole nie grac w brydza niz grac z deklem w parze ... zreszta dekiel w mojej parze nie psuje gry tylko mi ale tesh przeciwnikom poniewaz maja wlasciwie default win .... wiec kretyn na FFA nie tylko psuje fun sobie (choc on tego nie zauwaza) i nie tylko swojemu teamowi ale nawet przeciwnikom..... i naprawde WOLFszLAGIERZE jak nie bedzie z kim grac to nie bede gral ... popykam se w Close Combat albo w jakiegos MMORPG .... etc ....

Ponieważ nie gram klanowo w ET (no chyba że Frytka dopisze mnie do Kmh  ) to niestety nie moge dać ci challenge w CB. Ale czy to oznacza że jestem warzywem ?

Tu akurat mnie zle zrozumiales .. challenge w CB bylo odnosnie mastachoff fejkowych co p...a ze ktos jes slaby a ktos jest mocny a ktos inny zownuje jesio innego .... nie jest to scena gry pod nazwa "Forum Ownage" tylko "Wolfenstein: Enemy Territory" i odpowiednim miejscem do udowadniania sobie kto jest lepszy (z braku ligi polskiej) jest ClanBase PL Ladder a nie jakies pieprzone forum czy commentsy do posta ...
k ??

+Quote Post
FarSight
post 11:40, 16 10 2003
Post #16

Hauptmann
Ikona Grupy

Sorki za double posta ale jak tamtego edytuje to cos sie ebie z forum ...

Co do cfg ... qrwa to se zalozcie server gdzie bedzie kopal pb za cfg nie default .. zalozcie se laddera z obowiazkowym defaultem etc etc a nie p...enie ze mam default .. moja wina ze ktos ma default ??

+Quote Post
Mad
post 15:21, 16 10 2003
Post #17

Feldwebel
Ikona Grupy

Robisz z siebie jakiegoś obrońcę uciśnionych lam i warzyw przeciwko despotycznym Poison .
Nie wiem czy Poison są chujami - najlepiej spytaj się o to NoOne

czy ja takie cos powiedzialem?? prospera przeprosilem wczoraj na prv za zachowanie i nic na tym forum nie mowilem o poison tylko o tym t5. kazdy ma swoje zdanie i ja mam takie jakie napisalem wyzej.

+Quote Post
Prosper
post 17:12, 16 10 2003
Post #18

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

Carnage:

Sry stary ale troche bredzisz. To troche tak jakbys mial pretensje ze zapisales sie do rajdu Finlandii majac tuningowanego w warsztacie szwargra poloneza i dziwisz sie ze nei masz zadbych szans z fabrycznymi samochodami ktore sa lepsze.

Na tym polega caly fun ze dobry gracz sklada sie z kilknastu czynnikow z ktorych am myslenie i cfg sa tylko pewnymi elementami.
I nie miej pretensji ze ten swiat jest tak urzadzony, albo zmien gre najlepiej.
Btw jakbys widzial ile czasu Esso z Morrisem poswiecaja w Poison na badanie pojedynczych komend i tweakowanie cfg, to bys troche zmienil podejscie. Bo moge tylko powiedziec ze jest to kilkadziesiat godzin.
Po co ?
Przede wszystkim po to by uzyskac jak najwieksza plynnosc i jak najwiekszosc ilosc fps. Bo nap mnie jak i wiekszosc graczy nie stac po prostu by wylozyc 1000 pln na modernizacje kompa, po to by miec zawsze choc 50 fps.

Do Mada:
Twoje nastawienie do poison i do mnie jest znane nie od dzis. I kazdy dokladnie wie co ty piszesz.
A tak btw, jak sie publicznie kogos obraza to pozniej publicznie wypadaloby przeprosic. Bo to ze przeprosiles mniena prv to tylko ty i ja wiemy.

Do Fara i Swietego:
Ja sie podpisuje pod wypowiedziami tych panow. W zasadzie nie mam nic do dodania.

+Quote Post
Mad
post 17:24, 16 10 2003
Post #19

Feldwebel
Ikona Grupy

prosper napisalem ogolnie na wolfpl ze wszystkich przepraszam bo na prv wysylalem do kilku osob przeprosiny i moglem kogos ominac tongue.gif

+Quote Post
(?)Carnage
post 17:39, 16 10 2003
Post #20

Gefreiter
Ikona Grupy

Prosper sluchaj to tak samo ci moge powiedziec ze gracze z aimbotami sa wporzadku bo masz pretensje ze lecac sztukasem zostales zesztrelony przez f-16:). Idac twoim tokiem myslenia do celu po trupach wszytsko dozwolone.Nie stac mnie na dobre lacze mam ping 300 i musze wygrywac:)Aimbot mode on:)
Ja wiem ze to niestety koniecznosc grania na CFG .Juz od 2 lat sie przywyczaiłem, nie placze z tego powodu tylko szkoda ze tak jest.Gdyby uniemozliwic zmiane CFG wtedy mozna by bylo ocenic kto jak gra. Ale to jest forum i mozemy sobie polemizowac i gry zmieniac nie musze ani testowac komend przez 10 godzin.A nie sadzisz ze gra wyglada lepiej na deflaucie?No nie pisz mi tylko ze jestes biedny i nie masz na komputer bo gdybys mial nawet 50 fps. to i tak bys nawet nie umial zagarc na deflautowanym cfg.

+Quote Post

3 Stron V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi