15:39, 25 06 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 22 Dołączył: 18-10-2003 Nr użytkownika: 516 |
Może zacznę od końca czyli od pytania.
Czy jest możliwość robienia kampanii na więcej niż 10 map? Robię nowy plik pk3 z plikem complete.campaign w środku.Dodaje do oryginalnych sześciu map Venice,Stalingrad,Caen,Monte Cassino.Robie save pliku i hurra mam 10-mapową kampanię.Teraz jak chce dodać jedenastą mapę to dodaje,wchodzę do gry i jak klikam HOST GAME to mi wyrzuca grę do Windowsa.Obojętnie jaką mapę wstawię jako jedenastą to wywala. Może komuś się udało zrobić kampanię na więcej niż 10 map? |
|
|
|
![]() |
10:31, 28 07 2005
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 13 Dołączył: 25-07-2005 Skąd: Poland/Rybnik/Chwałęcice Nr użytkownika: 4669 |
Ja jestem poczontkujoncym graczem i nie chciałem robic nowego tematu a ten temat to problemy i pytania wienc ja mam pytanie. Na batery jest tylne wejście i tam jest brama czasami zamknięta czasami otwarta od czego to załeży??
|
|
|
|
13:32, 28 07 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 20 Dołączył: 22-07-2005 Skąd: Nisko \ woj. podkarpackie Nr użytkownika: 4650 |
Elliot - z całą pewnością się da (grałem na serwie na 27 map), jednak jak to Ci nie powiem, gdyż nigdy nie hostuję gier ponieważ wolę łącza nie obiciążać.
R4YM4N - ja też jestem początkującym forumowiczem, ale już wiem, że kilka zasad jest takich samych na WSZYSTKICH forach. Nie powinieneś w czyimś topicu opisywać swego problemu, tylko jeżeli już założyć własny. Poza tym odpowiedź na twoje pytanie była już na forum, wystarczy poszukać... |
|
|
|
12:33, 30 07 2005
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 9 Dołączył: 30-07-2005 Nr użytkownika: 4700 |
R4M4N, jak szpieg jest przebrany za axis to moze wszystkie dzwi zamkniete kłudka dla innych otwierać. swoją drogą myslałem nad tym i dziwne ze tylko sie przebrac i juz dzwi pootwierane, moze w dzwiach sa jakies kamery ?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |