IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czy wy też tak macie ?, Że kasujecie swoje własne posty ?
Swiety
post 17:14, 28 04 2006
Post #1

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

No właśnie jak w teamcie.

Pisze coś pisze, napoce się, walne jakiś esej i po chwili zastanowienia DEL.
Bo i tak tego nikt nie przeczyta, nie zainteresuje się albo nie zrozumie i wogółe po co tracić czas na pisanie jakiś bzdet na głupim forum o ET ?

Czy powinienem się udać do psychologa w związku z kasowaniem swoich własnych postów ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 17)
evil_lord
post 21:36, 28 04 2006
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 952

no ja tak mam na paru forach..pisze pisze pisze - po czym mysle - a c@#! tam, i tak doprowadzi to do klotni, nikt tego nie przeczyta i takie tam. Myślę, że pare flejmów przez takie coś udało sie ominąć cool.gif

+Quote Post
ymma
post 0:01, 29 04 2006
Post #3

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2258

Heh dziwna przypadłość. Nigdy nie kasuje, bo jak się namęczę pisząc, to niech inni też się męczą czytając! Musi byś sprawiedliwość na tym świecie! Za to często poprawiam (nie żeby to wychodziło im na lepsze tongue.gif) albo edytuję. Poza tym wyznaję zasadę, że lepszy głupi post niż żaden. Właściwie to nie wiem dlaczego. Może dlatego, że jakbym się zastanowiła to bym nic nie pisała? ohmy.gif

+Quote Post
Evingolis
post 0:48, 29 04 2006
Post #4

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 253

Też kasuję, z miliona i jednego powodów.

+Quote Post
falubaz
post 0:58, 29 04 2006
Post #5

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

z wiazku z tym ze moje posty sa super obszerne i bardzo duzo wnoszace do tematow, to jak "anuluje" wyslanie go to jakos nie placze.

A co do meritum sprawy. Twoje posty zawsze cos wnosza i sa odnosnia do calej wyglaszanej sprawy dla wielu osob, bynajmniej mnie, under-elity. byc moze gdybys nie kasowal to wiecej osob by zrozumialo wieceji lepiej niektore sprawy :]

+Quote Post
jarpen
post 22:52, 29 04 2006
Post #6

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3186

k#!@a chcialem odpisac co do tej wizyty u psychiatry, czy tam psychologa [na rowno wychodzi], ale ostatecznie skasowalem XDDDDDDDDDD

+Quote Post
blacktyger
post 18:55, 30 04 2006
Post #7

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

Malo tego, ze swoje, to jeszcze czyjes (prawda conish ;=]).

+Quote Post
conish
post 23:44, 30 04 2006
Post #8

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 79

cornykocur: chcialem cos powiedziec, ale (słowo na p)e smile.gif

+Quote Post
Termit
post 21:54, 3 05 2006
Post #9

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 499

ja se tak pisze i pisze jaka ta scena pelna tepych w hc.uj dresow i innego go.wna i po chwii daje del bo se mysle ze sie obraza, nie pojda do pracy nie beda placic zusu i dostane gumowe rekawiczki do grzebania w smieciach zamiast emerytury ;o

+Quote Post
D!z3l
post 13:24, 4 05 2006
Post #10

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1539

Termit 3 05 2006
ja se tak pisze i pisze jaka ta scena pelna tepych w hc.uj dresow i innego go.wna i po chwii daje del bo se mysle ze sie obraza, nie pojda do pracy nie beda placic zusu i dostane gumowe rekawiczki do grzebania w smieciach zamiast emerytury ;o

Chciałem coś napisać w związku z tym "znakomitym" zdaniem ale przeczówam że jakbym napisał to zaraz mod by mi tą wypwowiedz skasował ^^

+Quote Post
egzystor
post 13:59, 4 05 2006
Post #11

Feldwebel
Ikona Grupy

Skąd: aktualnie londynowo... na stale wawa... a rodziłem się w scyzorykolandii
Nr użytkownika: 3382

Heh, ja kasuje wszystkie swoje posty zanim je wysle, dlatego prawie ich tu nie ma. Ba, powiem wiecej kasuje je nawet zanim je napisze. ... az dziw, ze tego nie skasowalem... hmmm... chyba czeka mnie wizyta w poczekalni do jakiegos specjalisty.

+Quote Post
blacktyger
post 18:24, 4 05 2006
Post #12

Generalmajor
Ikona Grupy

Dizelku, nic takiego nie mialo by miejsca :=]. Pisz smialo!

+Quote Post
Termit
post 14:10, 5 05 2006
Post #13

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 499

Chciałem coś napisać w związku z tym "znakomitym" zdaniem ale przeczówam że jakbym napisał to zaraz mod by mi tą wypwowiedz skasował ^^

przeczówam ----------- ucz sie k.u.r.wa bo k.u.r.wa kokosow nie bedzie k.ur.wa matole biggrin.gif!

+Quote Post
Swiety
post 19:58, 6 05 2006
Post #14

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

QUOTE(Termit @ 19:54, 3 05 2006) [snapback]57625[/snapback]

Gumowe rękawiczki do śmietników to tylko dla bogatych emerytów. Plebs będzie musiał zapierdalać gołymi pazurami.

Wracając do tematu
Czasami coś napisze ale nie wyślę bo nachodzi mnie refleksja

1) Skoro na całym forum pisze 5 osób a czyta 10, to nie chce żeby co drugi post na forum był mój.
W myśl zasady - jestem wszędzie, nawet jak lodówke otworzysz to tam ja.
2) Jeszcze bardziej głupio mi czasami pisać na forum gry w którą nie gram już ponad 2 miechy. Zresztą pisać na temat ET w które nie gra się od 2 miesięcy z tego klanowo 2 lata a sceną nie interesuje się od roku to bardzo łatwy sposób aby zbłaźnić się. Po prostu nie warto robić z siebie fachowca, skoro tym fachowcem już się nie jest.
3) Jeśli nawet coś napisze się z sensem to odpowiadają osoby, które już swoją karierę w ET zakończyły albo paru nowych noobków. Ci co aktywnie siedzą w ET pierdolą rózne publiczne fora i zajmują się swoją robotą
(szkoda bo na scenach innych gier jest trochę inaczej)

+Quote Post
blacktyger
post 7:48, 7 05 2006
Post #15

Generalmajor
Ikona Grupy

Dokladnie, nawet ja ktory (słowo na p)e bez sensu, nie gram w et. Kto tu w to gra i ma klan?

+Quote Post
kaurz
post 17:16, 7 05 2006
Post #16

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3234

QUOTE(blacktyger @ 7:48, 7 05 2006) [snapback]57678[/snapback]

Dokladnie, nawet ja ktory (słowo na p)e bez sensu, nie gram w et. Kto tu w to gra i ma klan?

Ja :D

+Quote Post
tranx-san
post 7:14, 11 05 2006
Post #17

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

ja mam klan ale w et nie gram ohmy.gif

tez czasami kasuje swoje posty zanim nacisne opcje wyslij. Na tego boarda zagladam jedynie z czystego sentymentu, jak mi sie nudzi.

kaurz to ma 100 klanow w ktorych gra tylko po to by miec bnc biggrin.gif

+Quote Post
Usagi
post 9:46, 12 05 2006
Post #18

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 210

QUOTE(Swiety @ 19:58, 6 05 2006) [snapback]57658[/snapback]

1) Skoro na całym forum pisze 5 osób a czyta 10, to nie chce żeby co drugi post na forum był mój.
W myśl zasady - jestem wszędzie, nawet jak lodówke otworzysz to tam ja.

Why? Mi sie tam za!@#iscie czyta Twoje posty. A im dluzszy tym smaczniejszy, bo przynajmniej czas w pracy sie nie dluzy. Ogolnie brakuje mi tych czasow, kiedy dziennie w c@#! postow sie pojawialo i czlowiek tracil z godzine, dwie zeby wszystko ogarnac + poodpisywac na posty.

2) Jeszcze bardziej głupio mi czasami pisać na forum gry w którą nie gram już ponad 2 miechy. Zresztą pisać na temat ET w które nie gra się od 2 miesięcy z tego klanowo 2 lata a sceną nie interesuje się od roku to bardzo łatwy sposób aby zbłaźnić się. Po prostu nie warto robić z siebie fachowca, skoro tym fachowcem już się nie jest.

Ja tam, nie liczac malych przerw, nie gram z poltora roku a zawsze chetnie forum ET.PL odwiedze. Ale to raczej z sentymentu smile.gif

3) Jeśli nawet coś napisze się z sensem to odpowiadają osoby, które już swoją karierę w ET zakończyły albo paru nowych noobków. Ci co aktywnie siedzą w ET (słowo na p)ą rózne publiczne fora i zajmują się swoją robotą
(szkoda bo na scenach innych gier jest trochę inaczej)

That's the point :]
Chociaz troche dziwne, ze gracze tak (słowo na p)a forum. Kiedys to bylo co innego, i w RTCW i w ET ludzie lubili udzielac sie na forach, siekac jakies flejmy, chwalic sie osiagnieciami albo zadawac debilne pytania i czekac na jeszcze bardziej debilne odpowiedzi. A teraz kazdy to ma w dupie procz Swietego (bo zawsze mial wczuwke), Blacktygera (bo zawsze spamowal), Termita (bo tez sie nudzi w pracy), Tranxa (bo zawsze byl gejem) i jeszcze kilku osob ktore najczesciej uprawiaja sztuke dla sztuki, rzadziej chca uratowac forum przed smiercia z braku postow.

A wracajac do tematu: napisanych postow nigdy nie kasuje. Najwyzej je poprawiam/skracam/modyfikuje.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi