22:04, 5 08 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 5-08-2007 Nr użytkownika: 8523 |
Moglby ktos napisac jak zrobic wlasny serwer, ale od ZERA.
Gram juz w ET ponad 2 lata, ale co do serwa to nie mam pojecia. Chodzi o to, żeby postawić na własnym kompie z zmiennym IP, config serwa, dawanie przywilejów członkom klanu, download mapek ze strony (mam juz strone), komendy (tu mam jakieś: http://board.enemyterritory.pl/index.php?s...6&hl=serwer jak znacie inne to podajcie), informacja na stronie w formie pisemnej ;P typu:serwer: online graczy:x/xx ip:xx.xxx.xxx.x mapa:xxx , mile widziany link odpalajacy ET i laczasy od razu z serwem, tworzenie kampanii (to gdzies bylo, mozecie przy okazji linkapodac, a jak nie to sam poszukam, jak sie da to jeszcze zapisywanie XP (a pozniej resetowanie), jak sie potem z tym laczyc,zebym tez mogl grac :) i jak sie da to zeby mozna bylo go znalezc np. w xfire itd. no i jeszce jak to wszystko na dysku umiescic i ile to miejsca zajmie. no i na ile slotow wystarczy: neo: 1Mb, proc:2933MHz, 1GB ramu, nVidia GF 7300 Premium (to chyba nie ma znaczenia) po prostu: chce miec serwer, a o tym nie wiem N I C !! mysleze to sie przyda nie tylko mi wszystkim wytrwalym z gory dziekuje :) |
|
|
|
![]() |
23:18, 5 08 2007
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 38 Dołączył: 17-10-2005 Skąd: Nowa Sól Nr użytkownika: 5090 |
|
|
|
|
7:16, 6 08 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 5-08-2007 Nr użytkownika: 8523 |
a nie ma jakies wersji light?
zamotalem sie juz na poczatku :) |
|