IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Wyjaśnienie do, owned by supervisor
Mad
post 21:23, 2 12 2003
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 48

Hmm... to ja powiem tak - nie tylko C4 podejrzewało KmH o czitowanie. Sprawa jest prosta MaD - taktyka i zgranie może wam pomóc lepiej się organizować, ale taktyka i zgranie nie powoduje że ktoś wpada i zabija samemu trzech kolesi od których 2 tygodnie temu na FFA dostawał w d*.* przy każdej wymiance. I chrzanienie że FFA to co innego a klanówka to co innego to bzdura, bo i tu i tu masz ten sam karabin, tego samego kompa i tego samego aima (aimbota? :>).

kto ci takie cos powiedzial?? grales z nami?? nie przypominam sobie bysmy grali z wami? i kto by mial grac u nas jako fejki?? podaj nicki?? KmH raczej nie jest lubiane (glownei przezemnie) jedynei z kim sie dogaduje z lepszych graczy to rafrasz i p2p. i ich 2 znam od dawna z rtcw.

mzoe zrobcie c4 jakis program na fejki a nei na czity?? bedzie sprawdzac hosta, ip, klucz itp?? moze po kazdym meczu dawac bedziemy logi z ip ktore sie laczyly??

w(słowo na k)ia mnie najbardziej jednak to ze do 17stek nic nie mialem nie gralismy z sie was nie czepialem a ty mi wyskakujesz z czitami?

Fallen:
nie umiecie pogodzic sie ze na oasis jestescie dnem. skill mamy podobny i liczy sie taktyka ktorej tam nie macie.

wiem ze na scenie pl panuje przekonanie ze grac dobrze mzoe tylko: C4, IC, Poison i 17. Reszta byla, jest i ma być lamami a jak nie to pewnei czituja. Zauważyliscie ze et jest darmowa gra?? ludzie przechodza na ta gre z innych sa doswiadczeni i obyci a czasem trafiaja sie talenty skazani na dobre strzelanie.

niektore klany musza sie po prostu pogodzic ze beda gonione przez reszte polskich klanow. nie kazdy lepszy gracz ktory nie trafil do was ma czity. rozumiem teraz sytuacje ss ktore po zbyt dobrym meczu zostalo wyzwane od najgorszych smieci.

i co ma kmh zrobic?? popisowo jak 17 odejsc z laddera bo sie obrazimy jak oni ze czituja inni? stancie do walki...

moze jeszcze nie teraz was rozwalimy ale za kilka mechow nie wiadomo co bedzie. czy wy odrazu w rtcw wiedzieliscie ze bedziecie czolowka?? zaczynaliscie bedac lamami staraliscie sie by wyjsc ponad przeciatna to teraz uszanujcie inne klany ktore wspinaja sie powoli ku gorze a nie spychajcie ich z drabiny tongue.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
KiD
post 1:12, 3 12 2003
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 26

Po ch.j ja zamykam tamten topic ??? Nie on k.urwa dalej będzie robił flame-war. Masz to w dupie, na każdym kroku szukasz zaczepki a później sie dziwisz że cie reszta w d.upe je.bie.

Proponuje troszke wyloozowac bo czasem bardzo mlode ludziki czytaja forum a tu nagle Swiety je wprowadza w dorosle zycie smile.gif I co ty masz z tym ...aniem w dupe ??? Obsesja jakas czy co ? smile.gif

Mad wskakuje na liste osób, która z uwagi na swoje bezpieczeństwo fizyczne nie powinna pojawiać się w Warszawie na żadych finałach lan itp.

Pride Fighter Niedziowiedz skopie ci tylek smile.gif Niedziu prosze cie - chociaz ty mnie nie oslabiaj.

Temat zostaje zamkniety i wszelkie podobne tematy w przyszlosci beda zamykane.

Pozdrawiam

Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi