IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> do qrwy nedzy, #wolfpl
sin
post 22:56, 20 12 2003
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 47

hmmmmm szmaty, c@#!e - ff|sako |17|rydzybot| boski`apollo i pare innych heh bany za fr33 rozdaja
co to ma byc? gadam gadam i nagle ban... wiem ze wczesniej nabroilem ale k#!@a to jest chore :| wezcie sie sie leczcie qrwa
wszystko co robie robie heh zle
marib podejrzewa mnie o podszywanie sie pod rozne osoby na forum, i z tego powodu chce mi dac bana [!#!@ you.], a tu qrwa ze przeklinam to tesh chce dla mnie bana, ale c@#! z tym, wazne ze ja przeklinam a nie inne smiecie typu mad itp
heh
scena et robi sie gorsha dzieki wam, nie mnie! to tyle frajerzy nara
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Swiety
post 23:24, 30 12 2003
Post #2

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

- Kanał #wolfpl to nie jest własność wszystkich tylko konkretnych osób
- Na kanale są opy a op ma prawo zabanować każdego nie opa jesli tylko mu się podoba
- Jeśli komuś nie podoba się kanał #wolfpl i to zawsze może siedziec na innych kanałach - jest ich mnóstwo.
- Nie podoba się #wolfpl to założe se #wolfpl2 i ściągnij tam ludzi.

Kanał #wolfpl został założony przeze mnie i Doktora na Qnecie pod koniec 2002 r.
Wogóle kanał #wolfpl na IRCnecie został założony przez klan RTCW: BK i był on największym kanałem sceny RTCW. Scena z uporem maniaka nie liczać kilku klanów trzymała się IRCnetu. Doktorowi przejeli na IRCnecie jego kanał #rtcw.pl i poradziłem mu założyć kanał na Quakenecie.
Zaczałem odpowiednią akcje propagandową na forum Hive i w niedługim czasie cała scena RTCW przeniosła się na Qnect biggrin.gif

W momencie wyjścia ET kanał stał się wspólnym kanałem ludzi grających zarówno w RTCW i ET (chociaż tych pierwszych jest obecnie bardzo mało)

Pierwszym ownerem bota L był Xaoo nasępnie Prosper, Ja i jeszcze paru innych. Ci ludzie decydują kto jest dopisany do bota (+ao czyli kto ma opa).
Wcześniej na #wolfpl był burdel. Każdy miał opa, jakieś topici z dupy, jakiś koleś pierwszy raz wchodzi na #wolfpl i banuje innych inny koleś zdejmuje bana który powinien być itp.
Poza tym duży kanał z samymi opami wygląda idiotycznie. Prosper ściągnął bota Q i jest teraz spokój

Ludzie którzy są dopisani jako opy do Q są starannie wybrani. To ludzie którzy przebywają na scenie Wolfa już dłuższy czas, stali bywalcy #wolfpl i osoby zasłużone dla sceny.
To powinno gwarantować że nie będzie banów i topciów z dupy.

Skoro dostałeś bana na #wolfpl tzn musiałeś kogoś wk#!@ić i obrażać (jakiegoś opa) bo na tym kanale nikt nie rozdaje opów bez powodu.

Fluganie na kogokolwiek to nie jest najlepszy sposób aby zdjąc bana. Wręcz przeciwnie.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi