IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Nieprawidłowe sygnatury., Czyli:kolory,linki itd.
evil_lord
post 21:18, 4 01 2004
Post #1

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 952

Rozpoczynam nowy temat, wiem że nie był on poruszany nigdzie indziej, czytałem regulamin i pomoc , tam też tego nie ma. Tak więc mam pytanie do forumowiczów i adminów, wiem że sam mechanizm boarda to nie ich wina , ale czemu nie wyświetla mi w moim podpisie pogrubienia, kolorów, linków itd. Wiem że nie tylko ja borykam się z takim problemem. Od czego zależy to czy wyświetla nam link,meil,kolor? Bo na początku miałem wszystko ok. po czym po 10 dniach korzystania z forum po prostu pokazał się kod, a nie jego efekt blink.gif . W miarę możliwości proszę o pomoc.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Swiety
post 19:44, 5 01 2004
Post #2

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

O kuźwa faktycznie była wyłączona opcja dodawania nowych tematów przez userów na tym forum. Nie wiem w jaki sposób to się stało. Na przyszłość zgłaszajcie jak najszybciej tego typu rzeczy na private message do administratorów. Już naprawione.

Co do pogrubień kolorów i innych tagów HTML w podpisach faktycznie dzieją się czasami różne cyrki. Sam nie wiem dlaczego. Gates lub Kid chyba powinni wiedzieć lepiej dlaczego.

Być może niedługo Gates zrobi upgrade na nowe forum ibf to być może problemy z tym znikną. Ale pewnie wyjdą nowe problemy związane z konwersją starego forum na nowe :/
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi