IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Jaki monitor?
cyp!s
post 21:35, 7 01 2004
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 730

Witam, to moj pierwszy post wiec wypadaloby sie przedstawic ... w et gram juz od jakichs 2 miesiecy,a to forum przegladam tez mniej wiecej przez taki okres czasu .. tyle tytulem wstepu.
Zamierzam zmienic monitor (stara wysluzona 15" zaczyna juz na rozowo swiecic blink.gif ) , a ze na monitorach nic sie nei znam, wiec mam pytanie, jaki model, firme polecacie?
Ja zastanawialem sie nad Flatronem F700B, ten z plaskim kineskopem, ogolnie technicznie jest dobry, dosyc tani i jeszcze ten przyjemny szary kolor, ale moze sa jakies inne lepsze i co najwazniejsze tansze? Z gory dzieki za odpowiedz.
Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
FreeZz
post 2:05, 8 01 2004
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1056

QUOTE (R.I.P.*** @ 0:03, 8 01 2004)
PHILIPS to dobra firma, według mnie mają w ofercie najlepsze monitory za niewygorowaną cenę, płaski kineskop, dobra jakość, możesz go miec za okolo 600 - 800 zalezy jaki model ale 17stki mniej wiecej tyle kosztuja i napewno bedzie bardzo dobry, innych nie kupuj smile.gif

hmmmm twoja wypowiedz jest nie na miejscu dry.gif Piszac 'inych nie kupuj' ja polecilem monitor ktory jest naprawde ZA!@#ISTY i jest sprawdzony a to ze cena tego monitora 17 calowego z plaskim kineskopem jest prawie o polowe nizsza od sugerowanego przez ciebie nie oznacza ze jest gorszy ! Kineskopy SONY sa najlepsze , nie oszukuj sie tongue.gif Monitor ktory ja polecilem jest taki tani poniewaz to jest monitor z bodajze 2000r [ ? ] ale nie oznacza to ze jest gorszy od jakiegos tam Holenderskiego FILIPA laugh.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi