18:46, 11 01 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 63 Dołączył: 17-07-2003 Skąd: Częstochowa/Poland Nr użytkownika: 28 |
To juz jest normalne na polskiej scenie ze ludzie sie wyzywaja na wzajem od lolqw, noobow i lam. Jeden dostaje od drugiego to juz jest cziter i oszukista a przedewszystkim nie umie grac. Mysle ze najwyzszy czas polozyc kres tego typu zachowaniom i braku kultury. Najbardziej boli mnie jednak to ze nie tylko gracze nie zzeszeni sa zdolni do bluzgania na innych ale ostatnio rowniez coraz wiecej Klanowiczow wyzywa na ludzi. Uwazam ze gracze zzeszeni w klanach powinni dawac przyklad kultury. Dlatego mysle ze mozna by wypisywac ludzi i sytuacje w ktorych dochodzi do sprzeczek a boardowcy ustala kto ma racje. Mozna tez wypisywac osoby ktore nie robia nic innego oprocz chodzenia po FFA i wyzywania ludzi.
Moj przyklad: Gralem na servie (nie pamietam nazwy). Bylo 3v3 osoby. Ja + 2 osoby na 2 klanowiczow V.V.V i jeszcze jednego goscia. Chlopaki dostawali wiec niejaki Addict (czy jakos tak) z VVV zaczal najezdzac. Zem cziter, noob i lama. Pierwsza reakcja z mojej strony (jak przystalo na Polaka) - polaly sie wulgaryzmy. Wymiana slow trwala zz 15 minut po czym Addict powiedzial zegnam i poszedl. Drugi z VVV - Blant nie uczestniczyl w konflikcie. Wiec sie go zapytalem co to za klan to V.V.V, kiedy powtstal i kto jest jego CLem. Spodziewalem sie normalnej , kulturalnej odpowiedzi a tu... TY LAMO!!! ........... itd. Co o tym sadzicie ?? Czekam na wasze przyklady. |
|
|
|
![]() |
18:57, 11 01 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 54 Dołączył: 22-08-2003 Nr użytkownika: 122 |
ja myśle, że jesteś przewrażliwiony EOT
|
|
|
|
smoke Ty .... !!!! 18:46, 11 01 2004
EmbeZZlemEnt Sa stary klany i KLANY. Niby roznicy nie ma, ale o... 19:05, 11 01 2004
Zdun Klan z tagiem v.V.v to klan MoW, powstał jakies p... 19:43, 11 01 2004
Thoro Sytuacja wyglada tak, ze niektorzy w momencie jak ... 21:28, 11 01 2004![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |