IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Jakie gry uboostwiacie poza eT, czyt. jakich gierek jestescie fanami
eInHeRjER_pL
post 17:28, 29 01 2004
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 707

Na wstepie: niech mi ktos q*** powie ze taki topic juaz byl i sproobooje ten topic usnunac to zam@!duje smile.gif. Ale do rzeczy. Wpisujecie tu gierki ktoore uwielbiacie i mozecie w nie grac w nieskonczonosc. Bo ja osobiscie uwielbiam serie commandos. W druga czesc com. moge grac miesiacami i latami. Boshe ta gra ma taki lkimat ze mnie powala. Next. Uwielbiam tez thps 2,3&4. W jedynke nie gralem bo przeszla jakos tak bez echa w swiece gier. Ale tony hawk to swietna gierka. Ale o dz!#@o mimo ze gram maniakalnie w et to wczesniej nie mialem zadnej ulubionej strzelanki, ba nawet nie lubilem fps-oow.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
eInHeRjER_pL
post 14:31, 30 01 2004
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 707

QUOTE (tranx @ 16:33, 29 01 2004)

ja tam uboostwiam q1 :> moglbym ciukac dniami i godzinami.. biggrin.gif single, multi whateva...
noi dooma jeszcze po raz nty przechodze tak for fun jak mi tepsa net odetnie... wczesniej jeszcze bym cm, ale teraz juz coraz rzadziej... pozdro

Klasyka gierek rulzzz. Przyznam ci sie ze tez lubie czasami pociupac w pierwszego unreala czy duka nuka 3d. Takie gierki cos w sobie mialy a teraz?? Ciagle lepsza grafa i muza ale o grywalnosci wszyscy zapominaja. No moze poza eT smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi