IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> nowe neo 128 kb/s, tepsa = lolki
cyp!s
post 21:13, 2 02 2004
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 730

Tak. Tyle sie mowilo o wejsciu nowej neo, raz mialo to byc 256 kb/s, innym razem 1mbit, 2 mbit, a stanelo na 128 kb za 99 zl (umowa na 12 miesiecy), 150 (czas nieokreslony). Dodatkowo dodano za!@#isty limit sciagania 5 gb miesiecznie (moja siec tyle wyciaga w 4-5 dni), jesli limit zostanie przekroczony, transfer automatycznie spada do 32 kb/s (do nastepnego miesiaca). Myslicie, ze ktos ie na to zlapie, skoro za 50 zl wiecej moze miec net 4x szybszy? ph34r.gif Tyle rewolucji, pozostaje czekac do 1 maja, na zagraniczna konkurencje dla telepsow! dry.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Maczo
post 0:12, 3 02 2004
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 795

Nie mam pojęcia kto pracuje w tej Telekomunie? mad.gif Ci ludzie mają chyba coś nie tak w głowie, chyba się im coś poluzowały jakieś klepki. mad.gif Przecież to jest bezsens! Na tą ofertę złapią się tylko jakcyś naiwniacy, którzy nawet nie wiedzą do czego służy klawiatura. Ostatnio widziałem na www.webhelp.pl newsa o procesie wytoczonym tepsie. Mam nadzieję, że będzie takich procesów więcej. Jestem ciekawy co TP zamierza zrobić po wejściu Polski do Unii? biggrin.gif Konkurencja z zachodu zmiecie ją z powierzchni ziemii! Im szybciej tym lepiej!!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi