IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Akcje w et, z których jestescie najbardziej dumni., chwalcie sie :)
R.I.P.***
post 18:23, 3 02 2004
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 874

Wiem, ze byly juz tematy o expie, o najgłupszych akcjach, ale chyba o najlepszych akcjach jeszcze nie bylo.
Własnie tu możecie sie pochwalić swoimi najlepszymi dokonaniami w et, może kiedys zabiliscie w efektowny sposob spora ilosc graczy ( byle nie poczatkujacych ) , albo dokonaliscie rzeczy nie możliwych itp. Jestem ciekaw do czego jest możliwy gracz i jak bardzo można ownowac w naszej ulubionej grze. Zaznaczam, ze licze na szczere wypowiedzi bo tylko takie maja jakis sens, chociaż ze zmyslonych przynajmniej bede mogl sie posmiac. Aha no i nie chwalcie sie akcjami podchodzacymi pod spawnkilling bo wiadomo ze takie są zbyt latwe i moim zdaniem nie daja zadnej satysfakcji.

Aha no i jeszcze napiszcie jakim stylem gracie np. na Rambo, McGuyvera albo moze nawet Batmana. Swoją droga widzialem ostatnio jednego admina, który na swoim serwie zrobil sobie name Batman i rzeczywiscie skakal chlopak na pol mapy, a mozliwe to bylo ze wzgledu na shrub mod. Jednak takie mozliwosci mial tylko on. Bardzo smiesznie to wygladalo gdy ktos probowal do niego strzelac, bo zaraz uciekal na drugi koniec mapy. Również czesto nie mogl wyladowac poprostu sie roztrzaskiwal. Mam oczywisice demka wiec jak bedzie jakies wieksze zainteresowanie to moge je walnac gdzies na serwer do sciagniecia. Byłbym zapomnial nawet sam sie revajwowal, jak sie nie dobilo to trzeba bylo z nim walczyc kilka razy. Normalnie jakby gosciu nie gral wtedy z flamem lub panzerem to bylby bogiem, jak na admina przystalo biggrin.gif .
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
R.I.P.***
post 16:50, 4 02 2004
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 874

Chodzilo mi raczej o akcje podchodzace pod spawnkilling, a nie sam spawnkilling to po pierwsze, tzn. ze to wlasnie ze spawna wychodzi najczesciej najwiecej ludzi i nie ma sie czym chwalic, ze sie pfem zdjelo caly team, ktory beztrosko szedl walczyc. Co innego zdjac caly team w innym miejscu to juz jest chyba bardziej satysfakcjonujace. Oczywiscie imo samym zamykaniem w respie mozna sie chwalic jesli to byli jacys dobrzy gracze, a teamy wyrownane. To jest chyba oczywiste no nie. Ot chocby "gralismy tu (serwer na poziomie) i
z kumplami z klanu "xyz", zamknelismy w spawnie "xwz" (nazwa dobrego klanu)" wtedy nie pozostaje mi nic innego jak pogratulowac sprytu i umiejetnosci.

Co do q3 i teori o nieistnieniu spawnkillingu to doswiadczylem obu na wlasnej skorze wiec tak jak mamy q3 to mamy spawnkilling. Takie mapy jak goldrush i sytuacja gdy axis maja jeden resp i nie moga dojsc do np. barierki pierwszej sa idealnym tego przykladem. Bo taki axisowiec chce wyjsc ze spawna a tu z jednej strony i z drugiej czaja sie goscie z pf z artami a kazde wychylenie sie konczy sie oberwaniem po kasku, malo tego wszedzie sa miny, wiec co to jest jak nie spawnkilling czy tez zamykanie w respie jak to ladnie powiedzial dankan tylko ze innymi slowy. Ja tu nie oceniam czy to jest dobre czy zle tylko nie chce zeby mi tu ktos pisal ze zdjal caly spawn podkladajac miny ( to samo sie tyczy pfa czy artow, nalotow ) na respie bo tak to kazdy potrafi (goldrush sie klania), co innego gdy zaatakowali miejsce ktore nie sa jedynymi wyjsciami wroga ze spawna.

Więc proszę, zakończcie temat "Spawnkillingu"

Dokładnie skonczmy o tym mowic, swoja droga dziwne ze sie do tego przyczepiles dankan ze niby ownujac spawn poczatkujacych czy tez

małointeligentnych i małosprytnych

doznajesz jakis spazmow i masz z tego satysfakcje lol. Sam sobie odpowiedziales dlaczego nie warto sie tym chwalic. ph34r.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
R.I.P.***   Akcje w et, z których jestescie najbardziej dumni.   18:23, 3 02 2004
Fistach   QUOTE Aha no i nie chwalcie sie akcjami podchodzac...   21:44, 3 02 2004
dNkN!   QUOTE Aha no i nie chwalcie sie akcjami podchodzac...   7:48, 4 02 2004
Ralz   Hmmm... taka akcja: Kumpel (eng) i ja (med) na Oas...   8:42, 4 02 2004
Valkir   Ja na Oasis, będąc aliantami, przepłynąłem ka...   10:56, 4 02 2004
SpajdaPL   WitamM!! Valkir - IMO czit Ja najbardzi...   12:44, 4 02 2004
R.I.P.***   Chodzilo mi raczej o akcje podchodzace pod spawnki...   16:50, 4 02 2004
Percy   Mi raz (i w sumie przez przydadek ) udalo sie cos...   17:09, 4 02 2004
logres   hmm duzo bylo takich sytuacji jak chocby 10 pod ra...   17:54, 4 02 2004
blinkkin   moim zdaniem kolejny topic z dupy, ale trzeba cos ...   2:13, 5 02 2004
Usagi   QUOTE (R.I.P.*** @ 15:50, 4 02 2004) Takie mapy ja...   4:13, 5 02 2004
dNkN!   lmao? próbujesz nie być nubem wkręcając ludzio...   5:41, 5 02 2004
R.I.P.***   QUOTE lmao? próbujesz nie być nubem wkręcając...   16:23, 5 02 2004
kot   Musze off-topic napisac. Nie wiem, czy reszta sie...   20:04, 5 02 2004
Valkir   To nie był czit,Spajda Dzisiaj na serwerze [12...   20:25, 5 02 2004
Cienki Bolek   QUOTE (SpajdaPL @ 10:44, 4 02 2004) Ja najbardziej...   23:58, 5 02 2004
kot   Lol, Bolek, dobrze wiesz, ze nie o to chodzi. Ja ...   10:53, 6 02 2004
dNkN!   QUOTE lol Ciekawa teoria ale zupelnie nie na tema...   16:40, 6 02 2004
blinkkin   QUOTE (dankan @ 15:40, 6 02 2004) 3/4 postów na t...   17:00, 6 02 2004

Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi