IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Kryzys forum?, wciąż te same tematy
sparrow88
post 18:13, 18 02 2004
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 328

ostatnio zauważyłem że na tym forum jest coraz mniej nowych tematów, natomiast stare sięgają czasami nawet 7 stron. Zastanawiam sie, czy to moderatorzy częściej kasują posty, czy ludziom, nie chce sie pisać?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
esto
post 18:52, 18 02 2004
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 889

imo ten topic tez nic nie wnosi sad.gif ja np nie zakladam tematow bo po prostu nie napisalbym nic nowego, a po co zakladac kolejna ankiete w stylu "ile macie lat" (bez obrazy dla autora) ale poprostu taki temat jest bezensu, dostane wyniki ze najwiecej gra zawodnikow w przedziale od 3 do 10 lat, no i co z tego ?????????????? po co mi to? mam sie jarac jakimis statsami ?? ze jestem w przedziale w ktorym oprocz mnie jest tylko 10 osob ? imo lol

poprostu wszystkie ciekawe (takie ktore przychodza szybko do glowy) tematy juz byly i zostalo wszystko na ten temat powiedziane...

tak btw obejrzyj sobie forum: www.hip-hop.pl/forum np Loosne gadki, tam moderatorzy czesto nie zagladaja i zobacz jaki jest burdel, imo moderatorzy z tego forum spisuja sie na 6tke (vazelina: on), ale czasami przeginaja z zamykaniem tematow (vazelina: off) ale to juz ich sprawa....

ps. caly czas czekam na temat "jakiego dlugiego macie ptaka?" (na forum hip-hop kiedys byl) imo LOL
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi