IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Kryzys forum?, wciąż te same tematy
sparrow88
post 18:13, 18 02 2004
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 328

ostatnio zauważyłem że na tym forum jest coraz mniej nowych tematów, natomiast stare sięgają czasami nawet 7 stron. Zastanawiam sie, czy to moderatorzy częściej kasują posty, czy ludziom, nie chce sie pisać?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
blinkkin
post 18:53, 18 02 2004
Post #2

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

QUOTE (sparrow88 @ 17:13, 18 02 2004)
ostatnio zauważyłem że na tym forum jest coraz mniej nowych tematów, natomiast stare sięgają czasami nawet 7 stron. Zastanawiam sie, czy to moderatorzy częściej kasują posty, czy ludziom, nie chce sie pisać?

jedno i drugie, a tak na powaznie to ludzie pisza mniej postow. jednak sa userzy, ktorych zawsze czyta sie chcetnie np. swiety, dankan. polska scena jest cholernie pasywna, tak ja na forum. pada jakis pomysl jest 20 chetnych, a po tygodniu wszystko upada. czemu o tym pisze? tak samo jest z et, na poczatku super fajnie, a pozniej bye. co za tym idzie, mniejsze zainteresowanie et oznacza mniej postow na forum. wiele spraw zostalo omowionych, niektore tematu wyczerpaly sie calkowicie. w sumie jest to normalny bieg rzeczy, wiec nie jest to takie dziwne. mala aktywnosc niektorych osob dziwi i martwi, ale trzeba z tym najnormalniej sie pogodzic. coraz czesciej zdarzaja sie topici spod znaku abuse, nie bede tutaj wymieniac przykladow. ciekawe ile jeszcze czasu na powierzchni utrzyma sie ten tonacy statek?

ps. caly czas czekam na temat "jakiego dlugiego macie ptaka?" (na forum hip-hop kiedys byl) imo LOL

www.nakazdytemat.com - tam topici typu 'czemu papiez jest ***** (cenzura, nie bede cytowal)' sa na poziomie dziennym.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi