IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Prawo Jazdy, Ile razy i jak :)
Thoro
post 22:09, 25 02 2004
Post #1

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 519

Ja swoje prawko zrobilem juz jakis czas temu (w czerwcu beda 3 lata smile.gif ), ale dzis jeden znajomy mial pierwsze jazdy i przypomnialy mi sie moje egzaminy na prawko smile.gif. Postanowilem zarzuc taki temacik, zeby z niektorych sytuacji troche sie posmiac tongue.gif, niektore moze beda jakas przestroga dla przyszlych zdajacych itp.

Ja zdalem egzamin za 3 razem. Pierwszy raz byl najlepszy. Wsiadam do samochodu, blablabla z egzaminatorem, jakos tak szybko zapytal czy jestem gotowy, ja na to ze tak no i ruszam. Dojechalem do pierwszego manewru (rekaw) i egzaminator mi mowi "Dziekuje panu egzamin skonczony" - chwila zastanowienia... No tak pasy niezapiete blink.gif . To byl moj caly egzamin. Ta sytuacja nalezy na pewno do tych, z ktorych nalezy sie smiac, bo to byla niezla glupota z mojej strony, ale przynajmniej od tej pory zawsze pamietam o pasach. Za drugim razem niestety trafilem na zyle-egzaminatora i oblal mnie na placyku :/, a za 3 razem juz luzno poszlo smile.gif.

A wy mieliscie jakies ciekawe historie na egzaminach??
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Guy7
post 22:48, 2 03 2004
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 258

Widzę, że nie jestem sam na placu boju laugh.gif . Ja mam już pierwszą jazdę za sobą. Jeszcze parę godzinek ( dokładnie 20 tongue.gif ) do wyjeżdżenia i egzaminek. Zobaczymy jak to będzie laugh.gif .
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi