IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> CLIENT_UNKNOWN_TO_AUTH
blinkkin
post 15:01, 5 03 2004
Post #1

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

dzisiaj postanowilem odpalic rtcw i podczas proby wejsca na serwa wywala taki komunikat:

CLIENT_UNKNOWN_TO_AUTH

czy to oznacza, ze moj cd-key zostal zbanowany? musze zaznaczyc, ze mam orginalna wersje. sciagnelem wszystko co trzeba - patch 1.40 + 1.41, osp 0.9, shrubmod 3.1.1, goty mappack, zaaktualizowalem pb. co dziwne wpuszcza mnie na polskie serwery (wiem, ze sa scrackowane), a po chwili wywala mnie pan pb. probowalem recznej aktualizacji pb, korzystalem w pbweb.exe i nic nie pomaga. czy mam podac jeszcze konfiguracje sprzetu na ktorym gram? prosilbym o pilna odpowiedz.

p.s. przypomnialo mi sie, ze podobny problem wystepowal w przypadku et. byly to bledy punk bustera, ktorych w jasny sposob nie dalo sie rozwiazac tzw. shit happends. jednak sa pewne roznice miedzy et, a rtcw. moze ktos zna rozwiazanie...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
inco2
post 20:39, 5 03 2004
Post #2

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1274

oprócz packet lostów nie przychodzi mi nic do głowy sad.gif . Ale chciałem sprostować to jakoby et miało większe wymagania sieciowe. W ET da sie grać nawet na bardzo "popsutych" łączach. Przykładem może być WOLFszLAGIER, który bez najmniejszych problemów gra w ET, a w RTCW nie bardzo może pograć sad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi