9:11, 5 03 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 18 Dołączył: 7-02-2004 Skąd: Wa-wa Nr użytkownika: 1233 |
Mam zamiar stworzyć stronkę o drugiej wojnie. Nie byle jaką jakich są setki. Mam narazie szkielet i biografię Hitlera i Stalina. Gdyby ktoś z was się interesował wojną lub miał dobre materiały to proponuję współpracę. Stronka narazie jest u mnie na twardym bo właściwie jest niedorobiona Potrzebuję wszystkiego co możecie napisać byle zwięźle i na temat. Np. bronie, okręty, bombowce, biografie generałów (zdjęcia powinienem mieć) itd. Jeśli macie ochotę wziąść udział w tym przedsięwzięciu to w tym temacie napiszcie post np.: "Von Kleist; T34; kampania wrześniowa". I zróbcie rzetelnie i wyczerpująco to co zadeklarujecie w poście(najlepiej gdy czcionką 12 wyjdzie conajmniej 3/4 strony w wordzie biografji lub opisu broni+real screen lub jeśli chodzi o kampanie to dużo więcej).I proszę o robienie szczegółowych kampanii np. nie frąt wschodni tylko frąt stalingradzki, kaukazki itp. Potem nadeślijcie na [email protected] Będę również pracować intensywnie (na tyle na ile pozwoli mi na to szkoła i et) i zamieszczać posty z tym co robię. Na efekt trzeba będzie poczekać ale będzie piorunujący Proszę również kogoś kto zna się na stronkach o zaprojektowanie i wykonanie ładnego designu. Myśle że przy zaangarzowaniu chociesz kilku osób skończymy prace nad stroną za jakieś dwa lata (bez jaj). ZA WSZELKĄ POMOC DZIĘKUJĘ!!!!!!!
ps. jeśli ktoś jest dobry w designie i chciałby mi pomóc to miech się do mnie zgłosi na gg 4842077 lub tlenie [email protected] to wyślę mu szkielet obrazujący mniej więcej co stronka powinna zawierać. |
|
|
|
![]() |
1:45, 7 03 2004
|
|||
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
ja moge sie zajac FRĄTEM bulgarskim. jesli chodzi o theme i inne duperele moge pomoc, wlacznie z hostem. |
||
|
|
|||
F.B.I|Koyot 2 Wojna Światowa WWW 9:11, 5 03 2004
F.B.I|Koyot "Adlertag-bitwa o Anglię; Seelowe-plany inwa... 17:18, 6 03 2004
Maczo Żeś mnie Koyot rozbawił, tym:
QUOTE I proszę ... 1:54, 7 03 2004
MastaBlasta Poruszyłem jush ten temat kiedys . Jak chcesz jak... 1:59, 7 03 2004
F.B.I|Koyot Mastablasta, Maczo i jeszcze ktoś postanowli, że... 13:46, 9 03 2004![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |