IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> CLIENT_UNKNOWN_TO_AUTH
blinkkin
post 15:01, 5 03 2004
Post #1

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

dzisiaj postanowilem odpalic rtcw i podczas proby wejsca na serwa wywala taki komunikat:

CLIENT_UNKNOWN_TO_AUTH

czy to oznacza, ze moj cd-key zostal zbanowany? musze zaznaczyc, ze mam orginalna wersje. sciagnelem wszystko co trzeba - patch 1.40 + 1.41, osp 0.9, shrubmod 3.1.1, goty mappack, zaaktualizowalem pb. co dziwne wpuszcza mnie na polskie serwery (wiem, ze sa scrackowane), a po chwili wywala mnie pan pb. probowalem recznej aktualizacji pb, korzystalem w pbweb.exe i nic nie pomaga. czy mam podac jeszcze konfiguracje sprzetu na ktorym gram? prosilbym o pilna odpowiedz.

p.s. przypomnialo mi sie, ze podobny problem wystepowal w przypadku et. byly to bledy punk bustera, ktorych w jasny sposob nie dalo sie rozwiazac tzw. shit happends. jednak sa pewne roznice miedzy et, a rtcw. moze ktos zna rozwiazanie...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
blinkkin
post 13:47, 7 03 2004
Post #2

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

QUOTE (kober @ 10:54, 7 03 2004)
blinkkin:
1. istnieje mozliwosc edycji swoich postow, co pozwala uniknac pisania 3 swoich postow jeden pod drugim.
2. topic o tym samym temacie istnieje juz na tym forum - wystarczylo poszukac ( zalozony 27.10.03 )

chcialem, zeby jak najwiecej osob przeczytalo moje spostrzezenia. topic byl, ale dotyczyl et. tutaj problem jest inny. moze sie zdarzyc, ze czasami wyskoczy taki error, wtedy jest to wina powolnego lacza. natmiast jesli nie mozna wejsc na 99% serkow jest to zwiazane z wingatem i innymi programami uzywanymi do routingu. taki problem nie dotyczy et, poniewaz ma ona poprawiony kod sieciowy. moj przypadek: et chodzi dobrze, pingi zazwyczaj ponizej 100 (lagi sa co prawda, ale grac sie da). natomiast nie moglem wejsc na zaden z serwerkow rtcw. obie gry sa podobne, ale nie identyczne, dlatego kober nie mieszaj obu problemow ze soba.

krotki odpisek. ja rozwiazalem ten problem kupujac stale ip, co kosztuje w mojej sieci 5 zl do podstawowego abonamentu. jesli macie takie problemy na neo wyjsciem jest powrot do dosys wysluzonego isdn (tp nadala nazwe sdi).
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi