IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Detonatory jak wino......., czyli im starsze tym lepsze?
evil_lord
post 9:18, 10 03 2004
Post #1

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 952

Przeglądając stronę klanu =|SL|= zaciekawił mnie pewien komentarz na ich stronie który wygląda mniej więcej tak
Mecz przegralismy na Radarze, glownie dlatego, ze Kil i ja mielismy nowe sterowniki Nvidi i 6 fps w pieprzonej trawie.
W związku z tym rodzi się pytanie - czy starsze dentki są lepsze od tych oznaczonych numerkiem 53.3 ?? Czy osiągają więcej FPS ?? Proszę o odpowiedź, jako że sam jestem użytkownikiem kart Nvidi i zawsze te kilka FPS są dla mnie ważne wink.gif ! Pozdrawiam !
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
S.u.B
post 18:05, 16 03 2004
Post #2

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1505

QUOTE (Spl!nt3r @ 11:12, 10 03 2004)
Móy sprzęt to cel 1.2 256 ram i geforce 4 mx400 64mb. Nowe detonatory to wino markowe i ma bardzo dobry rocznik (wino jabłkowe marki samuraj tongue.gif ) Osobiście sądzę że jest to próba super lam wytłumaczenia się z przegranego meczu biggrin.gif (chociarz mogę się mylić rolleyes.gif )

I to jest wlasnie problem z kartami nVIDI z serii MX huh.gif W znakomitej wiekszosci sa to po prostu tanie karty dla nie wymagajacych userow. Roznice sa kolosalne w zaleznosci od producenta i modelu karty , ale zazwyczaj osiagi sa bardzo przecietne. Widac Tobie sie poszczescilo i nowe detki dzialaja dobrze na Twojej karcie , ale nie jest powiedziane , ze na innej beda dzialy rownie dobrze. Sam uzywam najnowszych detonatorw ( ale nie zadnej bety ) i jestem bardzo zadowolony , z tymze ja posiadam GeForce FX 5600 Ultra a tutaj stereowniki zachowuja sie zupelnie inaczej. Polecam lekture tego artykulu
http://www.infopc.pl/index.php?id1=dodaj_k...arz&idNius=1241 , przekonal mnie on do zainstalowania nowych detonatorow i dzieki nim w 3D Marku wynik poprawil mi sie o ( SIC ! ) okolo 50% !!! A w ET ,,dostalem'' kilkadziesiat klatek za friko biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi