22:58, 10 09 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 405 Dołączył: 15-07-2003 Skąd: Poznan Nr użytkownika: 26 |
Proponuje wrzucac to joki zaslyszane lub wyczytane na necie - za wklejanie starych zartow tydzien grania tylko mortarem
P.S Tylko nie z www.joemonster.org |
|
|
|
![]() |
11:19, 26 09 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 405 Dołączył: 15-07-2003 Skąd: Poznan Nr użytkownika: 26 |
W zwiazku z tym ,ze moj apel zostal olany sikiem prostym postanowilem zlamac wlasna zasade o nie wrzucaniu textow z monstera i jednak cos wrzucic. Moze to was troszke rozrusza.
Przychodzi architekt na budowę. Robole kończą malować elewację. Patrzy z niejakim zdziwieniem, że w prawym górnym rogu elewacji zaczynają wyp**rdalać ogromne postrzępione brązowe koło. Leci, krzyczy: - K*rwaaaaaaaaa panowie! To było kółko po kubku z kawą. Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze, nie mogę spać po nocach. Co noc zgrzytam ze wściekłości zębami, bo jakiś kot siedzi na dachu mojego domu i przeraźliwie miauczy. - Proszę, oto środek nasenny. - Dziękuje. Czy mam go zażywać przed pójściem do łóżka? - Nie. Ma go pani rozpuścić w mleku i dać kotu Przez Saharę jedzie karawana. Mężczyźni jadą na wielbłądach, kobiety idą piechotą obok. Przygląda się temu grupa amerykańskich turystów. W końcu jedna z turystek nie wytrzymuje, podchodzi do karawany i wykrzykuje na cały głos: - Co to za porządki?! Faceci wożą tyłki na wielbłądach, a kobiety muszą iść na piechotę! Czy w krajach arabskich nie bierze się pod uwagę zdania kobiet?! - Wprost przeciwnie. - odpowiada jedna z Arabek. - My sobie nie życzymy wieczorem zmęczonych mężczyzn. List świeżo upieczonego żonkosia: "Szanowny Panie! Jest mi rzeczą wiadomą, iż Pana oraz moją małżonkę łączyły za jej czasów panieńskich bliskie i zażyłe stosunki, niekoniecznie czysto koleżeńskiej natury. Z tej przyczyny jestem zmuszony prosić Pana o dżentelmeńskie słowo honoru, iż znajomość ta nie będzie kontynuowana w chwili obecnej, gdy jest Ona moją szczęśliwą małżonką..." Odpowiedź: "Szanowny Panie! Pańską obiegówkę zwracam podpisaną..." W eleganckiej restauracji kelner podchodzi do stolika, przy którym siedzi piękna kobieta i zwraca się do niej: - Proszę nie mieć mi za złe mojej obcesowej uwagi, ale małżonek szanownej Pani jakieś pół minuty temu wpadł pod stół i do tej pory nie wyszedł spod niego... - Pan się myli. - odpowiada dama. - Jeśli chodzi o mego małżonka, to on właśnie pół minuty temu wszedł do restauracji. Pewien facet przyjeżdża do obcego miasta i zatrzymuje się w podrzędnym hotelu. Ponieważ w pokoju nie ma telewizora, a koleś nie zabrał z sobą nic do czytania, zaczyna przeglądać Biblię leżącą na stoliku nocnym. W pewnym momencie, przeczytawszy coś w Piśmie, chwyta za słuchawkę i dzwoni na recepcję. Zaczyna czarować recepcjonistkę, przekonuje ją, żeby przyszła do niego do pokoju, szepcze jej namiętne słówka, aż w końcu udaje mu się. Po kilku chwilach w jego pokoju zjawia się dziewczyna. Bez zbędnych słów przystępują do dzieła. Po godzinie szalonego seksu oboje leżą w łóżku i palą papierosa. Recepcjonistka odzywa się: - Kto by pomyślał?! Ja z gościem hotelowym... Na co facet odpowiada: - W Biblii tak napisano. - Co?!?! W Biblii?! Gdzie?! W którym miejscu?! - No tutaj, na drugiej stronie okładki. Wyraźnie stoi: "Recepcjonistka to puszczalska ździra |
|
|
|
KiD Jokes czyli short brake 22:58, 10 09 2003
stona Mecz o SUPERPUCHAR, 100 tysiecy ludzi na trybunach... 2:05, 11 09 2003
stona a i mam jeszcze jeden specjalny w klaimatach 2 woj... 2:07, 11 09 2003
kober why polish navy has glass-bottom boats ???
- to s... 5:27, 11 09 2003
Esterad -Mamusiu, to jajko jest nieswieze.
-Jedz, nie gada... 10:30, 14 09 2003
stona Na kolejne igrzyska w starozytnym Rzymie, postanow... 22:31, 14 09 2003
Patrol Stoi Kowalski przed "Pałacem Kultury i Nauki... 22:13, 15 09 2003
Macieks Heja
Trójka dzieci z 1 klasy stoi przed ostatni... 19:50, 16 09 2003
KiD Panowie co sie z wami dzieje dajcie jakies joki ... 13:46, 24 09 2003
KiD I jeszcze kilka :
Maz z zona ulegli bardzo powaz... 11:32, 26 09 2003
KiD A zreszta co mi zalezy - moze ktos sie usmiechnie ... 11:53, 26 09 2003
qrld Witam wszystkich!
A oto moja propozycja do akc... 16:34, 2 10 2003![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |