IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Polska łatka językowa, jak się tego pozbyć ?
Loki
post 19:29, 12 02 2004
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1269

Mam problem,przeszukalem forum ale nie udalo mi sie znalesc odpowiedzie wiec jesli przeoczylem odpowiedz to przepraszam za spam :/

Problem tyczy sie wersji jezykowych.Po instalacji mialem angielska,potem przy dogrywaniu jakichs plikow do ET wersja zmienila sie na polska...najgorsze jest to ze znowu cos zassalem z netu i mam fracuska !!! Nie kumam tego dzwiecznego jezyka i poruszam sie w opcjach menu "na pamiec".Taka sytuacja zaczyna mnie mocno irytowac ale samemu nie udalo mi sie rozwiazac tego problemu sad.gif Jedyne co znalazlem to jakies info w katalogu ET/version.inf i tam prametr:

Language=1

Zmiana numerka na inny nic jednak nie daje sad.gif

Byc moze ktos z was bedzie potrafil mi pomoc w rozwiazaniu tego problemu,do tego czasu zamiast klikac na "Play Onlin" bede klikal na "Jouer" itd. :/
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
dNkN!
post 12:04, 10 04 2004
Post #2

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 200

Co sie stalo ? ? ?

zainstalowała ci się łatka językowa, w postaci pk3, zapewne o rozpoznawalnej nazwie.

Tworze nowy profil i nic ? ?

profil nie ma z tym nic wspólnego.

O co chodzi ? ?

oto żeby więcej czytac forum, korzystać z przycisku 'szukaj', i takie tam smile.gif

czym są łatki językowe?
łatki językowe to małe paczki, których zadaniem jest nadpisanie wersji językowej ET.

po czym je poznać?
paczki te zawsze posiadają rozszezenie pk3, zwykle specificzna nazwa wskazująca na charakter paczki (np. spolszczenie.pk3) i mały rozmiar pliku, zwykle mniejszy niż 30kB

gdzie ich szukać?
w pierwszej kolejności w głównym katalogu gry - etmain, przyjmując w/w cechy za kryteria wyszukiwania. czasami jednak łatki instalują się w katalogu pozostałych modów, tj. etpro, shrub, shrubet.

jak ich unikać?
uniknąc można ich tylko w jeden sposób - wyłączyć automatyczne pobieranie plików z serwerów et. odpowiada za to komenda cl_allowdownload, wartość "0" odpowiada za wyłączenie, zaś "1" za włączenie".
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi