IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Inne forum?
Go��_Nie chcecie znac mojego nicka :P
post 22:14, 31 03 2004
Post #1

Goście

A nie dało by się założyć forum "na hasło"? I hasło tylko dla kobit biggrin.gif. Hiehie... ile przybyło by kobiet biggrin.gif (ile osób by chciało znać hasło tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Amfisia
post 11:31, 29 04 2004
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 662

QUOTE (kaczor @ 19:17, 28 04 2004)
Uwazam ze to troche bez sensu... wink.gif Poniewaz kobiety walcza o rownouprawnienie tak? No to z jakiej koazji maja byc faforyzowane i maja miec wlasnie zahaslowane forum? Sa lepsze? (No dobra sa ale o tym sza tongue.gif)
Moze teraz troche przesadze ale to tak jakby mialy wlasna otoczona murem dzielnice w miescie. ;D

Hmm po pierwsze to gdzie ty masz to zahaslowane forum? mi nic o zadnym hasle tutaj nie wiadomo
A poza tym nikt tu getta nie tworzy - to dwa tongue.gif
Co zlego jest w tym ze powstal odrebny dzial na forum dla kobiet (nie wiem czy zauwazyles ale glownie to tutaj i tak faceci sie wypowiadaja wiec masz to swoje rownouprawnienie bo nikt nikomu nie zabrania tu pisac)? jest dzial dla pro i dla noobow wiec czemu i nie dla nas? nie ma nas az tak wiele na scenie a poza tym chlopie troche romantyzmu tongue.gif kiedys to kobieta na piedestale stala tongue.gif ale czasy sie zmienily wiec pozostaje nam jedynie jeden maly dzialik na forum biggrin.gif nikt nie oczekuje od facetow ze beda tu pisac psalmy pochwalne na czesc plci pieknej smile.gif my kobiety chcemy po prostu stac sie troche bardziej widoczne a z tego co wiem zyjemy w wolnym kraju wiec nam wolno biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi