IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> manhunt, jesli jestes niepelnoletni nie czytaj...
blinkkin
post 10:51, 26 04 2004
Post #1

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

najpierw zapraszam do recenzji, ktora sporo wam wyjasni:

http://gry.wp.pl/core.html?filtr=3,0&x=gra...875,2696#igbody

jesli juz przeczytaliscie prosze o wypowiedzi. moim zdaniem bedzie to wielki powrot gier typu kingpin. po z!@#anym postalu 2, mamy gre z prawdziwym klimatem.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
VISTORANTE
post 21:30, 1 05 2004
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 568

Pograłem to moge ocenić:

Gra jest dobra. Bynajmniej nie dlatego że lubie gore ale dlatego że jest bardzo dopracowana. Grafika jest świetna a gra pięknie zasuwa w 1024x768x32 i w max detail na Athlonie 1200, Radku 9000 pro i 512 DDR. Wrażenie robi też Animacja. Przez duże "A" bo jest naprawde jedną z lepszych jakie dane mi było zobaczyć na komputerach klasy PC. To samo z dźwiękiem.

Pozostaje drugi aspekt, czyli fabuła. Powiem tyle - gra jest przesiąknięta przemocą, brudem, slumsami i krwią. Widać że ludzie z Rockstar North zdrowo sie napracowali by stworzyć taki klimat. Głos Reżysera który słyszysz w słuchawkach, wyszukiwanie zaciemnionych miejsc, agresja i jeszcze raz przemoc.

Jeszcze nigdy nie widziałem tak sugestywnego klimatu - dlatego jeśli jesteś mocny psychicznie i tolerujesz taki klimat - zagraj. Jeśli masz raczej słabą psychike - nie ruszaj tej gry. Lepiej pograj w coś innego.

Manhunt nie jest zły.... łamie kolejne tabu, teraz juz tylko można się chyba spodziewać virtualnych gwałtów i tortur

Takie gry już były (Tortury - dungeon keeper, gwałt - bodajże "VIRGIN" czy jakoś tak czyli kolejny bubel stworzony przez japończyków dla BARDZO wąskiego grona odbiorców).
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi