IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Human base script - błąd ETPro, Błąd przy wchodzeniu na serwer
nephit
post 23:26, 2 05 2004
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1356

Kiedys probujac sie dostac na server dostalem komunikat o bladzie w pliku human base. Bylo to dosyc dawno i nie pamietam jak sobie z tym poradzilem. Ale nie o to mi chodzi. Niedawno znowu sie z tym zetknalem - dodalem do skrotu do et komende na uruchamianie z modem etpro poniewaz nie moglem jakiegos demka odtworzyc. Po dodaniu komendy demko dzialalo, ale jak chcialem u siebie pozniej odpalic oasis (na etpro) to wyswietlal sie komuniat o human base. Nie jest to jakis wielki problem, poniewaz moge grac na etmain (mowie o hostowaniu u siebie, bo w sieci wszystkie mody dzialaja), ale chcialem sie dowiedziec co to jest ten human base script. Nie wiem czy ktos sie z tym wogole spotkal kiedys, w kazdym razie na forum niczego nie znalazlem.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
sayetan
post 16:47, 3 05 2004
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1025

nie rob tego na razie, z tego co zauwazylem etpro juz sprawdza sume kontrolna pliku i to nie przechodzi
kiedys to przechodzilo, a teraz pisze wrong checksum file (przy wchodzeniu na serki)
moze sporobuj sobie zrobic kopie takeigo etpro i jak bedziesz wchodzil na localhost to kopiuj sobie ten plik zmodyfikowany
ja bym w ogole napisal o tym baniemu ale nie znam dobrze angielskiego
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi