IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ping 400! Czy jest na to rada?, A lacze w miare ok.....
Sorex
post 20:44, 29 04 2004
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1775

No wlasnie.Po przeczytaniu paru postow nie znalazlem odpowiedniej odpowiedzi albo porady. Jedyna porada jest: zmien providera. No ale w miejscu w jakim mieszkam to nie jest mozliwe.
Wiec mam jestem podlaczony do sieci mozna powiedziec osiedlowej. Uzytkownikow okolo 140 lacze ok 4 mb. (tak przynajmniej mowia admini).Download ok 20-40 kb/s. W testach internetowych szybkosc lacza ok. 128 - 150 kbit/s. A ja nadal pingi mam na poziomie 500 w dzien i 250 o 3-4 w nocy kiedy NIKOGO na lanie nie ma! Kiedy czytalem inne posty to ludzie pisali glownie ze maja lagi i wyskakuje im ping 999. Ale ja mam caly czas ping 500...

Raz mi spadl ponizej 100 ale tylko na sekundke. Aha. I ping mam strasznie wachliwy.
Mnie duzo do szczescia nie potrzeba (ktos tam pisal ze woli ping 15 niz 50). Jakbym mial ping 70-100 to i tak bym wszystkie glowki ze snajperki sciagal (bo UWIELBIAM byc snajperem - nawyk jeszcze z czasow TeemFortres smile.gif )

Jakby ktos cos wiedzial co mogloby mi pomoc to piszcie. Aha kompa mam w miare (Athlon XP 1700+ 512 ramu GeForce 4 MX dysk S-ATA) a configiem sie juz bawilem - bez rezultatu. Help sad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Sorex
post 0:58, 5 05 2004
Post #2

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1775

hm..... no to czeka mnie wizyta u Admina.. a gostek wyglada jak z rosyjskiej Mafii blink.gif Serio. No ale co mam mu powiedziec? "Chce miec lepsze pingi w grze"? Poradzcie jak przedstawic problem aby wyszlo to w miare powaznie smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi