IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Media Gówno, beznadziejny badziew
Jaki jest według ciebie Media Markt??
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 13
Goście nie mogą głosować 
AdI-O
post 11:36, 22 05 2004
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1724

Mega szajs czy najlepszy sklep w Polsce?? huh.gif
Dla mnie to tylko zwykli naciągacze, skupujący badziwny i uszkodzony sprzęt i sprzedający go jako dobry.
Wszystkie obniżki jakimi "zasypują" społeczeństwo to najprawdziwszy shit. Ceny wcale nie są takie niskie ,na jakie sie wydają. Nie moge uwierzyć że ludzie ciągle dają sie na to nabierać.
Poprostu nabijanie w butelke. Pisze tak bo miałem już okazje sprawdzić ten ich"hiper tani mega sprzęt".
Kupywałem już trzy razy karte telewizyjną... i oddawałem każdą po kilku godzinach blink.gif
Przeważnie nie było wogóle fonii a jak była to nie było obrazu. Ale to jeszcze pestka.
Moja adventure zaczynała sie dopiero gdy chciałem wymienić uszkodzony"sprzęt" na pieniądze.
Nigdy nie ustępowali, zawsze wciskali kit że to wina mojego komputera, sieci. Poprostu nie mogli przyznać sie do własnego błędu. Wreszcie wziąłem starszego i zrobił im taki sajgon że wreszcie ustąpili. cool.gif
Nie dajcie sie nabijać w butelke. Jednym słowem Media Markt to BIG SHIT
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
AdI-O
post 15:20, 24 05 2004
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1724

"Po co się męczyć, niech ojciec cie wyręczy" rolleyes.gif
Poprostu nie mam ochoty wkręcać sie w te sprawy, jeżeli mam za ojca starego wyjadacza-wolumenowca. ph34r.gif
Też byłbyś uprzedzony do sklepu(big shitu), jeżeli musiałbyśc za-(słowo na p)ć do sklepu co kilka godzin żeby reklamować sprzęt. Podobnie by było jeżelibyś poprawiał trzy razy klasówke u jakiegoś starego zgreda a i tak byś niezdał. Nie wqurwiło by cie to?? blink.gif Niesądze...

Edit co do wypowidzi Dabi I Falubaza: Będzie taki sam efekt. I tak sie wqurwisz, i tak rolleyes.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi