IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Broń ciężka i artyleria/naloty, Na jakim poziomie restrykcja ?
dNkN!
post 3:00, 10 10 2003
Post #1

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 200

na serwerach gdzie restrykcja ciężkiej broni (a raczej jej brak) jest na poziomie 100 gra robi się trochę muląca jeżeli znajdzie się tam kilku sprytnych fieldów, którzy wzywają artylerie i dają killa, co zwiększa ich wydajność dosyć konkretnie - o czym pewnie wielu się przekonało. teraz powiedzcie mi (pytam wyjadaczy):

na jakim poziomie powinna być restrykcja ciężkiej broni na ffa żeby zachować balans?
patenty z killem są bugiem przeoczonym przez twórców czy ich działanie jest celowe?
można w jakiś sposób pozbyc się tych patentów na serwerach?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
dNkN!
post 14:50, 10 10 2003
Post #2

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 200

"patenty z killem" skutecznie rozwiazal mod ETPro.
Odradzasz sie ze stanem "paska" przed killem.

really, dzięki Daxx za info. widziałem o tym ale nie wziąłem pod uwagę - hahaha.

czy dawac restrykcje na FFa, uwazam ze nie FFa to zabawa kazdy powinien miec prawo grac czym bedzie chcial, ja np FFa uzywam do nauki obslugi broni, jakis jumpow lub szukania bugow w grze/modzie, dlatego uwazam ze kazdy powinien miec do tego prawo, jezeli wprowadzi sie ograniczenia mozliwe ze ktos np Ja nie bedzie mial okazji uczyc sie grac.

to w sumie zrozumiałe, z tym, że są postacie, które bardzo chętniej nadużywają znajomości gry i patentów uniemożliwiając innym jaką kolwiek nauke. hehe, jeżeli brzmi to jakbym się skarżył to chciałbym to sprostować laugh.gif

Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi