IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Zderzenie pokolen, Iq>120, wiek>20 lat
Prosper
post 0:52, 13 06 2004
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 188

Przegladajac ostatnio komentarze na et.pl posty na tym forum doszedlem do wniosku ze zaczynam myslec jak stary dziad. Mianowicie: bron panie boze przed ludzmi w wieku 10-15 lat.
No sry ale jak pamietam za moich czasow (jestem rocznik 77) nie bylo tyle agresji braku szacunku i jakichkolwiek autorytetow. Ba, poziom intelektualny rocznikow 80+ mnie zatrwaza. Wiekszosc z tych osob nie umie pisac podstawowa polszczyzna. Wiekszosc tych osob nie rozumie co sie pisze. I nie wiem, czuje sie w sumie mlodo, ale slabo widze przyszlych polakow. Klotliwych glupich zarozumialych. W sumie zetknalem sie z takim przedzialem wiekowym dzieki ET i jestem troche tym przerazony.
Wiem jacy sa mlodzi ludzie bo mam w klanie Acida i d0ktora. Dwie zupelnie rozne osoby w tym samym wieku. I ciesze sie ze mialem okacje ich poznac i w pewnym stopniu zdobyc ich szacunek. Ale ffs nie mozna poswiecac kazdemu swojego prywatnego zycia. Wiekszoc grajacych online smarkaczy tacy wlasnie sa, strasznie hamscy, glupi... i nie majacy zadnych wartosci.

W sumie to pewni malo osob przeczyta to co napisalem ,jeszcze mnie zrozumie....
Napisalem to tbh bo troszke wypilem i akurat mam taki weekend ze strasznie mi sie nudzi. Ale to nie zmienia faktu ze jest jak jest.
Dlatego najwiekszym mankamentem "polskiej ceny et" jest dla mnie wlasnie to szczeniactwo, glupota i brak szacunku wobec drugiej osoby.
przyklad nie na miejscu- edited :DDDDD
Do IC przy!@#ie sie przay najblizszej okazji (przepraszam IC nie jest zle tylko maja paru diablow w klanie biggrin.gif)
ps. pijani faceci >all
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi