IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Yeah!!! Chello roxuje, Nowa oferta CHELLO!!!!!!!
Go��_keNOOBie|PL
post 13:14, 15 06 2004
Post #1

Goście

lol siedze sobie, po sporej przerwie, a tu nagle patrze, ze cos nie tak chyba... pingi jeszcze lepsze, transfer zajefajny, mowie co jest????

sprawdzam sobie predkosc na stronce !!!NUMION!!!, bo przecie chyba nie z powodu UE takie transy... jak to zwykle mialem:

15 maja 2004 01:02:46 47091 Bps 377 kbps

lookam i szczeka mi opada...

15 czerwca 2004 12:54:44 86410 Bps 691 kbps

mowie, sry cos sie nie pasi.. jakis blad czy co.. zlookalem tak po 3 razy dziennie, przez kilka dni i mniejwiecej tyle wyciagam teraz...

mowie, qrde no.. co jest (nie to zebym narzekal, ale lubie wiedziec co sie dzieje).. wiec tak drapie sie i drapie.. i... teraz mam rany...ale 3a pocierpiec... i wymyslilem... zajrze na strone CHELLO moze jakas awaria tongue.gif..

i z nowu zaskoczenie...

Kliknij w licznik i poczytaj nowa oferte

mialem: chello classic 512 kbps // 128 kbps
mam: chello classic 768 kbps // 128 kbps.. za 129 zeta

imo tylko te 15 GB na 28 dni to tak irytujace...
ale szczerze polecam tego providera

aha.. w ofercie jest chello plus --> trans 1 mb smile.gif

Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Go��_keNOOBie|PL
post 22:04, 15 06 2004
Post #2

Goście

Chello rox ... imo moja 1 stalka..

hmm.. moze nie tyle obejsc co nagiac.. w regulaminie mam tak.. ze w ciagu 28 dni mam 15 gb.. wiec jak miesiac ma 31 dni najlepiej.. to zdarzylo sie ze mialem staty 25 gb zassane 20 wyslane smile.gif)))) ale tak serio to nie mam czegos takiego, ze siedze i zasysam. 15 gb mi wystarcza...... wszystkim zycze wysokich pingow i coraz lepszych lacz..

btw. co mnie mile zaskoczylo..!!! to ze niby podniosl sie download o kilka dziesiat kbps a sam transfer realny o ponad 50% smile.gif)) mam nadziej, ze tak zostanie...

Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi