IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Jak grac z PF ?
OliK
post 23:31, 6 06 2004
Post #1

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1612

Pytanie z pozoru wydawac sie moze idiotyczne ale nie mam tutaj na mysli jakiegos poczatkujacego gracza ktory zabija swoich i siebie + czasami wroga ale pytam na czym polega praca PRO pf ktory walczy na klanowkach i kosi po 3 graczy z wrogiego teamu. To sztuka, na dodatek trudna i odkad w moim klanie w taktyce jest PF nikt nie potrafi nim skutecznie grac ohmy.gif bo albo zabija 1 wroga, albo nikogo a jeszcze czesciej poprostu zabijaja go z pistoletem w rece.
Niestety patrzac na nieudolnosci graczy z klanu X postanowilem sam zajac sie PF i nawet jakos mi to wychodzi bo na poczatku zabijam 1-2 graczy z zaskoczenia a potem zwykle atakuje granatami.
Jednak potem gra sie juz o wiele gorzej bo wyczaja twoje kryjowki i lapia cie zanim sie polapiesz, niestety na to nie mam rady i czesto gine z pistolem w rekach.
Znacie jakies dobre miejsca dla PF na oasis ? moze jakies porady ? jak sie zachowac gdy nie mozesz atakowac z zaskoczenia ? gdzie kampic ? zabijac medow czy engow ? grupe czy kluczowe dla gry pojedyncze postacie ?
Jezeli czyta to jakis dobry PF to napisz cos, nie cykajcie wora panowie granie PF to sztuka biggrin.gif
dla mnie jestescie Pro biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Swiety
post 16:08, 19 06 2004
Post #2

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

[QUOTE=nkr,14:18, 12 06 2004] co do tego malego splash damage to bym sie klucil
[/QUOTE]
Nie ma się co kłócić - ono jest poprostu mniejsze niż w RTCW biggrin.gif

[QUOTE=nkr,14:18, 12 06 2004]
wystarczy byc dobrym pfem i znac mapy i swoje miejsca gdzie uderzac
[/QUOTE]
Do każdej broni "wystarczy" być dobrym w danej broni biggrin.gif

[QUOTE=nkr,14:18, 12 06 2004]
dlatego najlepszym pfem w et byl adas ktorego strzal rzadko kiedy konczyl sie sciagnieciem mniej niz 3 graczy :/
dla chetnych stary screen z meczu vs warning ( lezal na naszym forumwiec i tu go wkleje )
Dlaczego warto miec na oficjalnym meczu panzera ?

user posted image [/QUOTE]
[/QUOTE]

Nie sądze żeby obecnie grając przeciwko jakiemuś dobremu klanowi Adas mógł osiągać takie wyniki jak na tym screenie, tym bardziej że chociaż Adas jest (był ?) dobrym pfem to nie rewelacyjnym i tym bardziej że ten screen pochodzi chyba z czasów gdy nie było nowych ustawień CB które jeszcze bardziej zj.ebały pf-a.
Warning - lemmings - lamy biggrin.gif tak się ciąć z pf-a biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi