IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> CMR 4, dobry czy bardzo dobry ?
RyFeK
post 10:03, 1 05 2004
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 329

No więc chcem sie dowiedzieć od was jakie sa wasze odczucia po zagraniu w colina i czy wogle już graliście. IMO gra jest za!€8!$ta, grafa wymiata, fajnie sie samochody sypią biggrin.gif Moim zastrzeżeniem jest zbyt przesadzona fizyka jazdy, po wjechaniu bokiem w zakręt ciężko jest go z powrotem ustawić w pozycji prostej. Zauważyłem takowy brak hamulców, auto podczas hamowania ślizga się jakby na lodzie (to wszystko oczywiście IMO). No to tyle mojego, czekam na wasze opinie.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
AdI-O
post 12:52, 5 07 2004
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1724

Wreszcie sobie ściągłem to cacuszko rolleyes.gif A ile to trwało?? Po zwiększeniu transferu niecałe 5 dni.
Gierka jest wymagająca: zarówno wobec peceta jak i kierowcy. Obydwie klasy samochodów:4WD i 2WD dzieli ogromna przepaść zarówno w prowadzeniu jak i samych statystykach. I tak ma być.
Nic nowego ale w niektórych wyścigach wszystkie klasy są zaniżane do jednego poziomu przez co granie jakimś kaszlakiem jest tak samo proste jak zasuwanie wyścigówką ohmy.gif

Cały system dodatkowych ulepszeń i extra samochodów dodaje smaczku. Już nie moge sie doczekać Forda RS 200 happy.gif

Ale jedna rzecz prawdopodobniue spowodowana moim prockiem mnie dobija. Jedziesz sobie 150, nagle komputer zaczyna coś obliczać, 4 przycinki.... i już leżysz na drzewie mad.gif
Nieciekawe kiedy przejeżdza sie na zakręcie przy przepaści w USA smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi