IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> znudzony ??, na co czekasz !:D
blacktyger
post 21:51, 12 07 2004
Post #1

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

nudzi Ci sie kolejny noob z rifle ?? =X
masz dość bindów Teking Faja ?? :E
wqurwia Cię B.Tyg3r ?? ;S
czy Kicior TCP według Ciebie posiada inne EtPr0 niż server 4Fun ?? ;B
czy eseje Świętego na temat rtcw > all doprowadziły Cie już do Optyka ?? ;Q
a każdy koeljny post na forum powoduje spazmy ?? ;K
Masz w ogóle jakikolwiek problem egzystencjalny ?? ;C

ClicK HerE !:D

zapewniam Cię, nie zawiedziesz się ...

BTW Adi-O czekam aż się przy(słowo na p)isz, w końcu jesteś najlepszy bo Cie acid obronil ;C (dzień dobroci dla warzyw i "ryżowych nicków" hrhrhr ;] )

notabene, defakto inne kosmiczne texty dlaczego Dankan nie ownuje swoimi porównaniami ;x brakuje nam Cie prosimy WRÓC ... cC Ownz !

BTW 2 Zapomniałem o jescze jedej osobistości, wielki Vistorante musiał uaktywnić swe oblicze na moim GG, za co bardzo mu dziękuję ... ;[ Pzdr
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
blacktyger
post 17:10, 15 07 2004
Post #2

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

Ja (słowo na p)e btyger i ty sie dziwisz czemu cie nazywaja statsiarzem? :C

a Ty się dziwisz że Cię objeli PBM ohmy.gif

I znowu nasz wszechwiedzący futrzak przewidział moją obecność 
Kolejne topici "do dupy". All do dupy. Co tu mówić więcej. 
Idź na świeże powietrze, zamiast gnić w zapchlonej norze i tykać ciągle te same klawisze.

futrzaka to Ty masz w majtkach ohmy.gif takimi nazwami to operuj w strone rodziny, nie w moją. A poza tym ja mam dom a nie nore, a jeśli tekst piszesz, opierając się na swoich warunkach mieszkalnych, to przykro mi
strasznie użyteczne sarkazmy

od kiedy żarty - sarkazmy mają być użyteczne ??

Boże, miej warzywka w swej opiece

Bóg kocha wszystkich, więc wzywanie go do miłości, opieki jest nie na miejscu, lepiej wezwij do tego swoją mame, bo widocznie masz z jej miłością problemy

nie jakos se radze. przynajmniej na tyle, zeby odejsc od kompa, nadajesz z taka czestotliwoscia, ze chyba ci ktos lape do klawiary przywiazal

zdanie to poddaje pewnej wątpliwości, a raczej jego możliwość zrealizowania gdyż z przywiązaną łapą, zdecydowanie pisać bym nie mógł

ekhm to akurat nie bylo "zlosliwe" - lepiej sobie w warcaby pograj, bo sie wypalasz (jako forumowy master). to bardzo rozluzniajace wiec polecam

i co z tego że się wypalam ?? albo inaczej, co Ciebie to chyba nie masz za kare czytać Tyg3ra ? ohmy.gif omiń mój post i tyle, a jak widzisz że to ja założyłem Topic to nie wchodzć na niego k ? co do warcab to już wyraziłem swoje zdanie
z dupy strony. to akurat jest tak glupie, ze az nie warte komenatarza

jednak, znów się pojawił ...

nein. a moze ty lepiej do okulisty idz - "...robienie z siebie kretyna juz ci nie wychodzi..." jezeli tego nie widzisz to raczej Ci nie pomoge

teraz to mam pewne wątpliwe poczucie winy ... czy Ty masz zamiar mi pomóc ?? za przeproszeniem w czym ?? widzisz jest takie mądre przysłwoie (zresztą żadne nie jest głupie) "Uderz w stół a nożyce się odezwą" i prosze .... nawet dwie pary nożyc ohmy.gif myślisz że ja to zakładam żeby wszyscy się cieszyli że jest nowa gra (która ma więcej lat niż połowa userów ohmy.gif )raczej nie, założyłem to bo wiedziałem że wynknie sytuacja, taka jaka zaistniała czyli tak zwane flame wars, wbrew wszystkiemu sa to najczęściej czytane Topici, i tematy w których najchetniej bierze się udział. no więc skoro Hyde park ma zastuj, rzucasz kość i już ile piesków. może to troche pzybliży Ci idee tego topica i naprawde, nie staraj mi się pomóc bo to nie ja tej pomocy potrzebuje ;x
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
blacktyger   znudzony ??   21:51, 12 07 2004
sparrow88   hm to wciąga bardziej niż ET   22:17, 12 07 2004
VISTORANTE   Ja (słowo na p)e btyger i ty sie dziwisz czemu ci...   9:32, 13 07 2004
flyier   No fajna gra , czasem w nią pykam , ale dosyc szy...   12:41, 13 07 2004
Bobin   omg mialem nic nie pisac ale... wiesz co ? idz juz...   15:05, 13 07 2004
falubaz   elasto mania za!@#ista gra swego czasu jedyna ...   15:15, 13 07 2004
blacktyger   QUOTE omg mialem nic nie pisac ale... wiesz co al...   15:38, 13 07 2004
Bobin   QUOTE ale wiem co .. jednak napisałeś .. o czym...   15:59, 13 07 2004
AdI-O   I znowu nasz wszechwiedzący futrzak przewidział ...   21:23, 13 07 2004
blacktyger   QUOTE Ja (słowo na p)e btyger i ty sie dziwisz cz...   17:10, 15 07 2004
AdI-O   Dajesz ciekawe świadectwo czemu Hyde Park nazywaj...   18:36, 15 07 2004
Aaron   Ehh... dajcie już spokój Zaczynacie cytować j...   21:50, 15 07 2004
blacktyger   odpisał bym coś ale musze jechać (na życzenie ...   12:07, 16 07 2004
Sagitarius   a co wy chcecie od tej gry ? Mi sie podobała....   20:35, 16 07 2004
Aaron   A więc nie mów A co do ElMo, to super giera, ...   21:01, 16 07 2004
D!z3l   W sumie fajna gierka pozwalajaca oderwac sie i zap...   10:36, 17 07 2004
blacktyger   QUOTE btw: blacktyger, czy ty nie zaczynasz zadzie...   10:19, 25 07 2004
Aaron   NIezłe wypracowanko, Black...A co do tego Twojego...   10:56, 25 07 2004
AdI-O   Każdy w coś ingeruje- i to niezależnie czy tego...   11:09, 25 07 2004
blacktyger   QUOTE Każdy w coś ingeruje- i to niezależnie cz...   14:20, 25 07 2004
AdI-O   . THE END I ż...   14:31, 25 07 2004
blacktyger   bo zazwyczaj jak to bywa.... dyskusja do czegoś p...   15:01, 25 07 2004
Aaron   Hmm... skoro rozejm to ja proponuję... [COLOR=or...   19:18, 25 07 2004

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi