IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> znudzony ??, na co czekasz !:D
blacktyger
post 21:51, 12 07 2004
Post #1

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

nudzi Ci sie kolejny noob z rifle ?? =X
masz dość bindów Teking Faja ?? :E
wqurwia Cię B.Tyg3r ?? ;S
czy Kicior TCP według Ciebie posiada inne EtPr0 niż server 4Fun ?? ;B
czy eseje Świętego na temat rtcw > all doprowadziły Cie już do Optyka ?? ;Q
a każdy koeljny post na forum powoduje spazmy ?? ;K
Masz w ogóle jakikolwiek problem egzystencjalny ?? ;C

ClicK HerE !:D

zapewniam Cię, nie zawiedziesz się ...

BTW Adi-O czekam aż się przy(słowo na p)isz, w końcu jesteś najlepszy bo Cie acid obronil ;C (dzień dobroci dla warzyw i "ryżowych nicków" hrhrhr ;] )

notabene, defakto inne kosmiczne texty dlaczego Dankan nie ownuje swoimi porównaniami ;x brakuje nam Cie prosimy WRÓC ... cC Ownz !

BTW 2 Zapomniałem o jescze jedej osobistości, wielki Vistorante musiał uaktywnić swe oblicze na moim GG, za co bardzo mu dziękuję ... ;[ Pzdr
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
blacktyger
post 10:19, 25 07 2004
Post #2

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

btw: blacktyger, czy ty nie zaczynasz zadzierać ze zbyt dużą ilością userów? 

post niżej

A co do ElMo, to super giera, muszę za nią podziękować b. tygerowi. Pocinam w nią w czasie wolnym od Wolfa- Big thx

kobieta zmienną jest ohmy.gif btw nie ma za co ...

do dyskusji tych 3 panów...nie wiem co wy chcecie od B tygera..forum jest poto zeby pisać mondrze przedewszytstkim i wy mu tego zazdrościcie że jemu nie usuwają postów itp......ech....nie bende nic mowil wiecej ;\

mówić możesz, tylko nie pisz ohmy.gif bo wygląda to fatalnie

Ehh... dajcie już spokój  Zaczynacie cytować jeden drugiego i do czego to dąży?

zasadniczo dyskutujemy, monologi mnie nie fascynują, nie wiem jak Ciebie ...

Dajesz ciekawe świadectwo czemu Hyde Park nazywają najgorszym z części forum. 
Idiotyzmy w twoim nędznym wykonaniu świadczą o twojej osobie- zwykłym zgniłku bez krzty samokontroli

a nazywają go tak ?? myślałem że to w "ET w ogóle" jest ostoją spamu, przenoszonego do tysiąca innych powstałych niedawno boardów

a wiesz dlaczego mnie najabrdziej śmieszą tacy jak Ty i Tobie podobni ?? bo myślicie że to co pisze, świadczy o mnie, bueheh to świadczy o B.Tyg3r, a nie o mnie, w sieci można być każdym, a jeśli ktoś na GG umawia się z dziewczyną, to sorry, ale zakrawa mi to na chorobliwą nieśmiałość wobec płci przeciwnej. wiem że to może wydawać Ci się nie na temat, ale pamiętaj że internet to tylko internet i nie radze wlewać w niego z byt wiele z siebie, bo Cię niechybnie pochłonie. Anonimowość to jakby nie patrzeć zaleta, nie wada internetu. i tylko dlatego jest on taki popularny i uwielbiany. ale że tak pwoiem, to moje osobiste poglądy, i nie musisz się z nimi zgadzać (o to się martwić nie musze smile.gif ). a jeśli Ty swoimi wypowiedziamy reklamujesz siebie, to myślę iż poprostu się wygłupiasz, rzucając we mnie mięsem. i jeśli masz zamiar obronić się tym, iż to ja pierwszy zacząłem , to tym bardziej Ci współczuje (choć oczywiście powiesz, że nie potrzebujesz mojego współczucia - też bym tak powiedział smile.gif ) ok. wykład z niczego zakończony, mam nadzieję iż wywyoła on burze emocji i antypatii w moją stronę ohmy.gif

Chodzisz po cienkim lodzie, black. Jeżeli uważasz że rodzina nie jest świętością, i to niezależnie czy własna czy obca, to chyba nie masz żadnych zasad  Nie wnikam w to, czy chowasz sie na ulicy czy w rynsztoku, jesteś poprostu 0

ja nie obrażam Twojej rodziny, a dla mnie świętością jest Bóg, a tym zdaniem obraziłeś go w moich oczach ohmy.gif (wtf?) więc mam prawo przywołać Cię do porządku, a co więcej wyrazić swój pogląd na temat Twojej rodziny, nie obrażając ich (bo ja nie obraziłem nikogo z członków Twojego rodu), Tak jak Ty zrobiłeś to mówiąc o Bogu ... to czy mam zasady czy nie, raczej nie Twoja sprawa, i zapewniam nie dowiesz się tego w "wirtualnej rzeczywistości" (imo rzeczywistość jest tylko jedna ... ). A to czy Ty chowasz się w mieszkaniu, czy w domku mam w \o/ (słownie dupie) więc jeśli w to nie ingerujesz, to dlaczego wymieniasz domnniemane przez siebie (albo wyimaginowane ohmy.gif) miejsca mojego zamieszkania ?? jeśli nie ingerujesz, to nie ingeruj, bo stajesz się przez to niesłowny, a skoro swoimi postami dajesz świadectwo swojej osoby, to znaczy że w normalnym świecie (choć świat jest również tylko jeden :/ ) też brakuje Ci tej cechy - dość ważnej i cenionej. Więc naprawdę mimo iż masz wiek podobny do mojego, to spojeżenie całkiem inne, więc nie musisz wyzywać mnie od pchlarzy etc. tylko może normalnie powiedz co Ci we mnie nie pasuje ?? ja jak zwykle pocytuje Cię i Ci odpisze i bynajmniej nie będe rzucał w podobny do Ciebie sposób mięsem ....

[sry za stylistyke moich zdań (poowtórzenia itp.) ale nie chciało mi się poetycko wyśilać, poza tym jestem umysłaem raczej ścisłym (matma, fiza) więc nie wymagać ode mnie eseji jak od Świętego ... rolleyes.gif )

Pozdro
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
blacktyger   znudzony ??   21:51, 12 07 2004
sparrow88   hm to wciąga bardziej niż ET   22:17, 12 07 2004
VISTORANTE   Ja (słowo na p)e btyger i ty sie dziwisz czemu ci...   9:32, 13 07 2004
flyier   No fajna gra , czasem w nią pykam , ale dosyc szy...   12:41, 13 07 2004
Bobin   omg mialem nic nie pisac ale... wiesz co ? idz juz...   15:05, 13 07 2004
falubaz   elasto mania za!@#ista gra swego czasu jedyna ...   15:15, 13 07 2004
blacktyger   QUOTE omg mialem nic nie pisac ale... wiesz co al...   15:38, 13 07 2004
Bobin   QUOTE ale wiem co .. jednak napisałeś .. o czym...   15:59, 13 07 2004
AdI-O   I znowu nasz wszechwiedzący futrzak przewidział ...   21:23, 13 07 2004
blacktyger   QUOTE Ja (słowo na p)e btyger i ty sie dziwisz cz...   17:10, 15 07 2004
AdI-O   Dajesz ciekawe świadectwo czemu Hyde Park nazywaj...   18:36, 15 07 2004
Aaron   Ehh... dajcie już spokój Zaczynacie cytować j...   21:50, 15 07 2004
blacktyger   odpisał bym coś ale musze jechać (na życzenie ...   12:07, 16 07 2004
Sagitarius   a co wy chcecie od tej gry ? Mi sie podobała....   20:35, 16 07 2004
Aaron   A więc nie mów A co do ElMo, to super giera, ...   21:01, 16 07 2004
D!z3l   W sumie fajna gierka pozwalajaca oderwac sie i zap...   10:36, 17 07 2004
blacktyger   QUOTE btw: blacktyger, czy ty nie zaczynasz zadzie...   10:19, 25 07 2004
Aaron   NIezłe wypracowanko, Black...A co do tego Twojego...   10:56, 25 07 2004
AdI-O   Każdy w coś ingeruje- i to niezależnie czy tego...   11:09, 25 07 2004
blacktyger   QUOTE Każdy w coś ingeruje- i to niezależnie cz...   14:20, 25 07 2004
AdI-O   . THE END I ż...   14:31, 25 07 2004
blacktyger   bo zazwyczaj jak to bywa.... dyskusja do czegoś p...   15:01, 25 07 2004
Aaron   Hmm... skoro rozejm to ja proponuję... [COLOR=or...   19:18, 25 07 2004

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi