IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Film et :F, jaki powinien byc
R4Gn4k
post 6:45, 23 07 2004
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 489

Z faktu ze nudzi mi sie w cholere a sa wakacje to postanowilem zrobic sobie frag movie (nie smiac sie k#!@a to ze moja myszka ssie a lacze jeszcze bardziej nie oznacza ze jestem totalna lama) tak wiec:

1 Co wolicie ogladac, fragi z :
a) smg
cool.gif pf
c) stabs :U
d) lol akcje (tk, zmiazdzenie przez czolg, itp)
e) all

2 Co lepsze jakos lub waga (wiadomo ze jak zrobie uber pro jakosciowy film to bedzie on duzo wazyl mi to osobiscie zwisa ile bedzie zajmowal ale sa inni z tak dennymi laczami jak moje a nie kazdy moze sobie dl na noc puscic)

3 (jezeli w pyt. 1 odpowiedziales e to mozesz na to odpowiedziec) Jak ma wygladac podzial filmu:
a) wszystkie fragi mieszane (pf, smg itp)
cool.gif podzielona na rozdzialy (w jednym rozdziale pf w drugim smg itp)
c) mieszanka odpowiedzi a i b

4 "Jakosc przeciwnika" (tzn czy klany pokazywane w filmie to dobre klany czy srednie wiadomo ze jak fraguje "elite" to lepiej to wyglada niz jak bym fragowal klan nieznany ale z drugiej strony na slabszym przeciwniku lepiej frag wyglada biggrin.gif)
a) only skilled :U
cool.gif moze byc skilled jak i slabszy klan
c) z smg skilled z pf all
d) kazdy klan i kazda bronia moze byc

To by bylo na tyle (jak cos mi wpadnie do glowy to zrobie edit)

PS
pisalem to o troche "poznej" godzinie wiec moze byc "troche" bykow :U

PS2
co byscie nie pisali to i tak zrobie po swojemu ale zawsze lepiej wiedziec co kto lubie biggrin.gif

PS3
nudzilo mi sie wiec zrobilem taki topic z dupy i moze wyjdzie z tego fajny flejm i forum bedzie aktywniejsze biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Jarek
post 12:48, 25 07 2004
Post #2

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 2410

Film musi być z humorem. (jeden film był fajny jak wysadzali wysadzone działo na oasis) biggrin.gif Jakość musi byc tez dobra (nie ważne jaki ma rozmiar). Nie lubie fragemovie itp, itd smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi