IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Góry ;x
blacktyger
post 21:43, 30 07 2004
Post #1

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

Otóż mam kolejne pytanie zapoznawcze ;> a mianowicie czy ktoś z polskiej sceny et udzielający się na tym 4um, jezdzi w góry ? ;B od razu sprostuje że nie chodzi mi o pieniny i beskidy ;C (to też góry ...) ale raczej tatry i wzwyż ... np. alpy himalaje andy ;X

jeśli o mnie chodzi to sens mojego życia wygląda mniejwięcej tak :

góry > komp > spanie = jedzenie > kobity ;o

w górach byłem więcej razy niż usiadłem do kompa ( moze dlatego ze od niego nie odchodze biggrin.gif) :u (a mieszkam 150km od zakopanego). nie będe się chwalił zdobytymi szczytami z Tatr, bo zdobyłem większość a powyżej 2000 m. n. p. m. chyba all ;o

za to jeśli chodzi o zagraniczne (tatry > all) to w dolomitach (najwyższe góry włoch, czyli włoskie alpy) zdobyłem marmolade (omg ale nazwa ;V) czyli najwyższy szczyt smile.gif poza tym jeszcze Triglav (najwyższy szczyt sloveni) a wybieram nie na Mont Blanc (najwyższy szczyt europy ;V, btw moi starzy już go zdobyli)
ale to w przyszłym roku zobaczymy =)

dobra kończe nudzić, kto to przeczyta ? ;o

BTW czytal ktos Kena Folleta - Igła ?? właśnie zacząłem i pochłonołem 1/3 książki na raz (okres II wojny, pokazane z oczu szpiegów brytyjskich vs szpiedzy niemieccy, na razie książka jest obiektywna, ale follet to chyba anglik ;x rok 1940, zajefajny book)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
LETKAS
post 9:11, 1 08 2004
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 392

Gratuluję i zazdroszczę mr. b. Moim zdaniem najładniejsza część Polski to jednak Bieszczady - jeszcze nie tak strasznie zadeptana i można znaleźć się w sytuacji że w promieniu ładnych paru kilometrów gwarantowana jest pełna prywatność
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi