IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Turniej
tanaka
post 0:28, 8 08 2004
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1950

Generalnie jako ze mnie i moim koomplom granie na mapkach od oazy do fuela i spowrotem daje ostatnio kopa nudy zastanawiam sie nad zorganizowanie turnieju ale tylko na mapkach niestandardowych tzn. Rihne Bridge 2, Airfield Asaalut FP test, Cathedral, Beach Invasion, 1944_beach, Caen, Navarone, V2base, Bugle beta, Eagles, Venice . Turniej ten odbywal by sie na serwerach ktore mialy by powgrywane te mapki , z czym do wyboru bedzie znacznie mniej mapek (do przetestowania na 18|net Custom map). Cały turniej bedzie rozgrywany standardowym systemem CB wraz z jego zasadmi.....w sumie to bylo by na tyle, przynajmniej narazie. Prosilbym o wpisywanie waszych opini na ten temat , sugesti i porad ofert pomocy....oraz prosilbym nie pociskac i niezasmiecać tego postu bzdurami....prosby te także kieruje do adminów tego forum biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
tanaka
post 14:15, 10 08 2004
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1950

Po dluzszym zastanowienu wybralem mapki ktore pojawia sie mam nadzieje podczas trunieju ktory wypali a to mianowice sa to mapki :Airassalut, Bugle beta, Caen, Cathedral, Eagles, Mp_beach, Rihne 2, Tc base, V2 base , oraz prawdopodobnie Venice.

Zgłaszam sie teraz z prosba do osob ktore dysponuja serwerem oraz maja mozliwosc dysponowania pozyczania na czas turnieju wgrania tych mapek na serek a chcieli by pomoc w zorganizowaniu takiego trunieju prosilbym o zgloszenie sie do mnie na gg 1621238

Generalnie chcialbym podkreslic iz ze swojej strony doloze wszelkich staran by ten cup wypalil ale bez jakiejkolwiek pomocy ze strony osbob "wplywowych" na Polskiej Scenie ET cieżko mi bedzie pociągnąc to dalej.... prosilbym takze te osoby o zgłoszenie chęci w pomocy do mnie (np. w zareklamowaniu turnieju ).

Chcialem sie zapytac odnosnie poprzedniego postu na czym polegala inicjatywa owego Kaprala ??tongue.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi