19:42, 5 05 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 26 Dołączył: 5-05-2004 Nr użytkownika: 1853 |
Dawajcie tu jakies smieszne rzeczy,kawały itp.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Kawały<<<<<<<<<<<<<<<<< 1. Idzie zajączek lasem i kuleje na jedna nogę. Spotyka go drugi zajączek i pyta: - Co się stało? - Myśliwy. - Postrzelił? - Nie, nadepnął. 2. Brunetka i blondynka idą przez park. Brunetka nagle mówi: "Och, popatrz na tego biednego zdechłego ptaszka!" Blondynka spojrzała na niebo i spytała "Gdzie?" 3. Sobota wieczór. Facet siedzi przed telewizorem z kuponem lotto w ręku. Ogląda losowanie. Pierwsza liczba zgadza się..., podobnie druga..., trzecia..., czwarta też się zgadza, piąta też..., przed szóstą facet zaciska zęby patrzy i... jest trafił szóstkę! Szczęśliwy krzyczy do żony: - Zośka pakuj się!!! Żona ucieszona pyta: - Jezus! Józek, gdzie jedziemy Hawaje, Paryż?! Józek: - Nie gadaj tylko się pakuj!! Zośka: - Rany! Józek jaka jestem szczęśliwa ale powiedz gdzie jedziemy??!! Józek: - Pakuj się!!! i wypier.....(niczaj :])!!! 4. Wękarz złowił złotą rybkę, a ta przemówiła ludzkim głosem: - Jestem zaklętą księżniczką, pocałuj mnie a spełnię 3 twoje życzenia. Wękarz pocałował rybkę i po chwili stanęła przed nim piękna księżniczka. - Jakie są twoje 3 życzenia? - Mam jedno życzenie, ale trzy razy! ______________________________ dawajcie swoje kawały!!!! pozdro |
|
|
|
![]() |
20:07, 30 08 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 18 Dołączył: 30-08-2004 Skąd: Bytom Nr użytkownika: 2696 |
Na lekcji j. polskiego jaden z uczniów poszedł do toalety. Po 5-ciu minutach wraca z lodem... A pani mówi:
- To w ubikacji robią lody? ------------------------------------ Autentyczna uwaga z dziennika: Piotr M. próbował oszukać nauczyciela plastyki podając do oceny starą pracę (znalezioną w koszu na śmieci). ------------------------------------ Na lekcji nauczycielka pokazuje album ze zdjęciami małp i mówi to jest Nasz pra pra pra przodek, a to... jest pra pra pra pra - i pokazuje wielką małpę. A uczen z ławki na to: Ooo jaka pani podobna! ------------------------------------ Kaziu na koniec roku szkolnego spotyka Jasia i muwi. -Dostałeś czerwny pasek na koniec roku szkolnego. -Nie,ale mam czerwony ślad po pasku. ------------------------------------ Na zakonczenie roku szkolnego dyrektorka mowi do uczniow: -Zycze wam przyjemnych wakacji i zebyscie we wrzesniu wrocili do szkoly madrzejsi!! -Nawzajem!! ------------------------------------ Jasio do taty: - Dziadek miał rację, że nie powinienem chodzić do nocnych lokali, bo mógłbym zobaczyć tam coś niewłaściwego. - A coś tam zobaczył? - Dziadka! ------------------------------------ Autentyczna uwaga z dziennika: Janek chodzi po klasie i chlapie pędzlem:) ------------------------------------ Pewnego dnia nauczycielka zadała uczniom zadanie aby na następny dzień przynieśli jakiś przyrząd lekarski. Na następny dzień sprawdza jak dzieci wywiązały się z zadania :L -Co ty Krzysiu przyniosłeś ? - Ja mam stetoskop proszę pani ! - Brawo będzie piątka Podchodzi do następnej osoby i mówi : - A ty Kaziu co ptzyniosłeś - Ja mam ciśnieniomierz - Brawo będzie piątka Podchodzi do Jasia i pyta -A ty Jasiu co przyniosłeś - Ja mam respirator - O, no to będzie szóstka. Ale powiedz skąd go masz ? - Od dziadka - A co dziadek na to powiedział - Eche, eche... ------------------------------------ Pewnego dnia na lekcje spóźniają się aż czterej uczniowie. -Dlaczego tak późno przychodzicie?-pyta zdenerwowany nauczyciel.Uczniowie tłumaczą się po kolei: -Mój budzik nie zadzwonił. -Krew mi leciała z nosa. -Odprowadzałem braciszka do przedszkola. Czwarty chłopiec zaczyna płakać. -Czemu płaczesz?-dziwi się nauczyciel. -Oni już wszystko powiedzieli i ja nie umiem nic wymyślić. ------------------------------------ Nauczyciel namawia dzieci, by kupiły grupowe zdjęcie, które zrobił im na wycieczce szkolnej fotograf. - Pomyślcie tylko, jak miło będzie patrzeć na to zdjęcie za 30 lat i mówić: „To Jurek, został adwokatem, a to Kasia, jest dziennikarką ...” Nagle gdzieś z ostatniej ławki odzywa się głos: - A to nauczyciel, już dawno nie żyje... ------------------------------------ nauczyciel wchodzi do klasy i mowi: - kto jest idiota niech wstanie. wszyscy siedza, ale w koncu jeden z uczniow wstaje z miejsca. nauczyciel do niego: - czemu uwazasz, ze jestes idiota? - nie uwazam tak, ale mi smutno, ze pan nauczyciel tak sam stoi. ------------------------------------ W szkole nauczyciel skarży się nauczycielowi: Wszystkie dzieci głupoty plotą! na co drugi: a co mówią: Mówią, że są Małysz! drugi na to: a co w tym złego? pierwszy: bo to jestem Małysz ------------------------------------ Jaś pyta się wujka: -Wujku co to znaczy na marginesie??? -To znaczy ,że coś jest nieważne. -odpowiada wujek. -A Jasio na to: -To dobrze, bo dostałem jedynke na marginesie. ------------------------------------ Uwaga 1.siedzi cicho i zachowuje sie podejrzanie 2.wyrzucil czapke kolegi przez okno i muwi ze jak kocha to wroci 3.Wsadził długopis do kontaktu i twierdzi że się ładuje 4.Tłucze głową kolegi o ławkę I twierdzi, że musi mu wytrzasnąć paproch z oka 5.Wrzucił petarde do kosza na śmieci i twierdzi że nastąpił samozapłon odpadków 6. Wczasie lekcji: Uczeń:Psze pana kosz na śmieci przeklina! W tym czasie drugi przeklina. 7.Uczeń do nauczycielki: -ile pani dała za tą komórkę? -2 razy! 8.Napis na ławce w klasie od religi( imię nauczycielki Jadwiga): Dziwne to zwyczje że Jadwiga dupy daje ------------------------------------ Mój kumpel na przyrodzie, gdy pani dyktowała coś do zeszytu -Wolniej, bo nie nadążam! -Karolinko, idz po mapę, bo jak kolega nie nadąża, to może się nam i zgubić- odpowiada nauczycielka ------------------------------------- Co dzieje się z programistą po śmirci? Error: 123 Organizm wykonał niedoawoloną operację i oczekuje na sąd_ostateczny_1.0_PL ------------------------------------- Siedzi trzech informatyków w barze, i jak zwykle bajerzą o komputerach. W końcu jeden się wyłamuje i mówi: Qrwa! Zawsze gadamy o tych komputerach-może porozmawiamy o czymś innym? Tamci dwaj się "zawiesili" i mówią z niesmakiem: Ale qrwa o czym? No może hmmmm....o dupach? Chwila ciszy....i nagle jeden z nich krzyczy: ja mam,ja mam-karte graficzną do dupy. :-) ------------------------------------- Ojcze Microsofcie, ktoryś jest na dysku Święć się Windows Twój Przyjdź update Twój Bądź Bugfix Twój Tak jak w Windows, tako i w Office MSNa naszego powszedniego daj nam dzisiaj I odpuść nam nasze piraty Jako i my odpuszczamy naszej Telekomunikacji I nie wiedź nas do IBM Ale nas zbaw od OS2 Bo Twój jest DOS i Windows i NT Na wieki wieków ENTER ------------------------------------- Mama i tata zamontaowali w pokoiu Jasia komputer który jest taki że jak ktoś powie kłamstwo to komputer robi pppip I nagle do domu przychodzi Jasiu wchodzi do swojego pokoju ! Inagle przychdzi tata i pyta się Jasia -Jasiu a co dostałeś dziśaj w szkole? odp Jasiu 5!(a komputer pip) tato- Jasiu nie kłam! Jasiu- nodobra dostałem 4 (komputer pip)tato- Jasiu ja jak byłem w twoim wieku to nie kłamałem (a komputer pip) hee ------------------------------------- Z pamiętnika informatyka: -Wracam do domu patrze a tam żona leży naga w łóżku z obcym facetem a oczy ich jakieś chytre... Rzucam się do komputera sprawdzam faktycznie zmienili hasło ------------------------------------- blondynka pracuje w biurze.co chwila staje od komputera i robi pompki.historia sie powtarza.nagle wpada szef i tak patrzy na blondynke wielce zdumiony i pyta: -co pani robi? na to blondynka: -bo tu pisze kliknac myszka piec razy razy!!!!! ------------------------------------- -Kiedy komputer pobiera najmniej energii? -Kiedy jast wylaczony. :-) ------------------------------------- Rozmawiaja dwa komputery o istnieniu Boga: -Czy Bog w ogole istnieje? -A kto nas wlaczyl cymbale? ------------------------------------- Ile jest rodzajów ludzi? . . . . . 10 . . . . Po prostu są ludzie, którzy rozumieją system binarny oraz tacy, którzy nie mają o nim zielonego pojęcia. ------------------------------------- Poczatek 1. Na poczatku bylo slowo i w slowie byly dwa bajty, i wiecej nic nie bylo. 2. I oddzielil Bog jedynke od zera, i zobaczyl, ze to bylo dobre. 3. I Bog powiedzial: "Niech beda dane." I stalo sie. 4. I Bog powiedzial: "Niech uloza sie dane na swoje wlasciwe miejsca. I stworzyl dyskietki i twarde dyski, i kompaktowe dyski. 5. I Bog powiedzial: "Niech beda komputery, zeby bylo gdzie wlozyc dyskietki, i twarde dyski, i kompakty." I stworzyl komputery i nazwal je hardwarem, i oddzielil software od hardware"u. 6. Software"u jeszcze nie bylo, lecz Bog szybko stworzyl programy - duze i male i powiedzial im: "idzcie i rozradzajcie sie, i wypelniajcie cala pamiec." 7. Ale sprzykrzylo sie Bogu tworzyc programy samemu i rzekl: "Stworze Programiste wedlug swego podobienstwa i niech on panuje nad komputerami, programami i danymi." I stworzyl Bog Programiste, i umiescil go w Centrum Obliczeniowym, zeby w nim pracowal. I przyprowadzil on Programiste do drzewa katalogowego i powiedzial: "W kazdym katalogu mozesz uruchamiac programy, tylko z >>Windows<< nie korzystaj bo na pewno umrzesz. 8. I Bog rzekl: "Nie dobrze Programiscie byc samotnym, stworzymy mu tego, ktory bedzie sie zachwycal dzielem Programisty." I wzial On od Programisty kosc, w ktorej nie bylo mozgu i stworzyl To, co bedzie zachwycalo sie dzielem Progamisty, i przywiodl To do niego. I nazwal To Uzytkownikiem. I siedzieli oni razem pod nagim DOS-em i nie wstydzili sie tego. 9. A Bill byl chytrzejszy niz wszystkie dzikie zwierzeta, ktore uczynil Pan Bog. I rzekl Bill do Uzytkownika: "Czy na prawde Bog powiedzial, zebyscie nie uruchamiali zadnych programow ?" I rzekl Uzytkownik: "W kazdym katalogu mozemy uruchamiac programy, tylko z drzewa >>Windows<< nie mozemy abysmy nie umarli" I rzekl Bill Uzytkownikowi: "Jak mozesz mowic o czyms, czego nie sprobowales !" Tego dnia, kiedy uruchomicie program z drzewa katalogowego >>Windows<< bedziecie rowni Bogu, bo jednym przyciskiem myszki stworzycie to, czego zapragniecie. " I zobaczyl Uzytkownik, ze owoce Windows byly mile dla oczu i godne pozadania, bo jakakolwiek wiedza stala sie od tej chwili juz niepotrzebna, i zainstalowl Windows na swoim komputerze. I powiedzial programiscie, ze to jest dobre, i on tez go zainstalowal. 10.I zaraz wyruszyl programista szukac nowych drajwerow. A Bog rzekl: "Gdzie idziesz?" A on odpowiedzial: "Ide szukac nowych drajwerow, bo nie ma ich w DOS-ie." I wtedy rzekl Bog: "Kto ci powiedzial, ze potrzebujesz drajwerow?. Czy czasem nie uruchomiles programow z drzewa katalogowego >>Windows<<?" Na to rzekl programista: "Uzytkownik, ktorego mi dales aby byl ze mna, zamowil programy pod Windows i dlatego zainstalowalem Windows." I rzekl Bog do Uzytkownika: "Dlaczego to uczyniles?" I odpowiedzial Uzytkownik: "Bill mnie zwiodl." 11.Wtedy rzekl Pan Bog do Billa: "Poniewaz to uczyniles, bedziesz przeklety wsrod wszelkiego bydla i wszelkiego dzikiego zwierza. I ustanowie nieprzyjazn miedzy toba a Uzytkownikiem, on bedzie cie zawsze przeklinal a ty bedziesz mu sprzedawal Windows." 12.Do Uzytkownika zas Bog rzekl: "Windows" bardzo rozczaruje cie i spustoszy twoje zasoby, i bedziesz musial uzywac marnych programow, i nie bedziesz mogl sie obejsc stale bez serwisu programisty." 13.Programiscie zas rzekl: "Poniewaz usluchales glosu Uzytkownika, przeklete niech beda twoje komputery, gdyz powstanie w nich mnostwo bledow i wirusow, w pocie oblicza twego bedziesz stale poprawial swoja prace." 14.I odprawil ich Pan Bog ze swego Centrum Obliczeniowego, i zabezpieczyl haslem wejscie do niego. 15.General protection fault. ------------------------------------- - Jaki jest najgroźniejszy wirus-koń trojański? - Windows - ponieważ zajmuje od 150 do 250 MB, co chwilę się zawiesza, spowalnia system, błyskawicznie się rozprzestrzenia i jeszcze musisz za niego płacić. ------------------------------------- - Jak powiększyć o 200 procent pojemność dysku twardego? - Wystarczy skasować Windows. ------------------------------------- - Jaki jest najlepszy element w Windows? - Deinstalator. ------------------------------------- Windows - wirus obsługiwany myszką? ------------------------------------- Zaniedługo coś dorzuce |
|
|
|
lukaa humor 19:42, 5 05 2004
ChoX Przygody Jasia:
1. W szkole pani pyta Jasia
Naucz... 21:13, 7 05 2004
MastaBlasta Wchodzi facet z karabinem do autobusu i krzyczy:
-... 12:09, 8 05 2004
lukaa Hehehehe , piosenka nr 1
Fajna gierka.Najpierw prz... 15:46, 8 05 2004
GolDup http://www.clanflw.com/Download/fart.mpeg
matrix ... 17:14, 9 05 2004
Chomik zapomnialem co mialem npisac ;/ 15:36, 14 05 2004
ChoX Dalsze przygody Jasia:
Mama pyta Jasia:
- Jasiu, ... 18:08, 15 05 2004
blacktyger wchodzi Tyg3r na Forum
- Ojej znowu Topic z dupy, ... 15:52, 22 05 2004
Bobin cd. Tygera powinien wygladac tak :
-ah wow jest n... 16:18, 22 05 2004
blacktyger oh Bobin, jaki Ty twórczy książke napisz
przy... 17:05, 22 05 2004
Bobin Moze napisze Pomozesz ? 17:15, 22 05 2004
falubaz Kawal w 2 wersjach.Obie hardcore. Komus sie nie sp... 19:35, 22 05 2004
blacktyger zbyt wulgarne, ale płenta fajna
Bobin, pomoge, ... 6:27, 23 05 2004
AdI-O Bądz przez chwile terrorystą.Odkryj swoje prawdz... 11:15, 23 05 2004
blacktyger Abu Yassir Fatti Fukki 17:37, 23 05 2004
Kiler I ja wtrące swoje kawały
Jasiu się pytam mamo,... 12:33, 17 08 2004
flyier CYTAT (Kiler @ 11:33, 17 08 2004)
Na budowie... 21:19, 17 08 2004
LouCypher walne mały brutal:
Dobry i znany cyrk przyjechau... 9:55, 18 08 2004
D!z3l CYTAT Post:lukaa 18:42, 5 05 2004
Dawajcie tu ja... 12:17, 18 08 2004
aDaMoS Macie świetne kawały!!! Ja też ale ... 21:15, 20 08 2004
Mustafer http://www.relaz.pl/art-market/motylek.swf 16:19, 23 08 2004
Dud Był rok 1943. Spory konwój przemierzał wody pó... 7:43, 24 08 2004
Ow!cZ CYTAT (VISTORANTE @ 9:53, 31 08 2004)Panie =|... 11:05, 31 08 2004
Ow!cZ Druga częśc humoru ...
---------------------
Sto... 14:41, 31 08 2004